nije ba, sta vam je.. onaj na koga mislite da je burek u zaostrogu u kampu i jede pastetu na plaziMaja wrote:Morao je Burek da se pohvali da ljetuje na francuskoj KOTE

Moderator: VIP
nije ba, sta vam je.. onaj na koga mislite da je burek u zaostrogu u kampu i jede pastetu na plaziMaja wrote:Morao je Burek da se pohvali da ljetuje na francuskoj KOTE
dusebriznikLuna. wrote:necete vjerovat al´ sikiram se sta je s trepavice... da li joj je naskodilo sto mora apstinirat od foruma
Previse brines o forumu i clanovima..... Ne trosi vrijeme na mene... Uzalud ti je .. Zar ti toliko dosadno ili potiskujes svoje brige tudim zivotima ?Luna. wrote:necu vise, stvarno...Maja wrote:Luno jbg pretjeruješ. Smanji.
ovo je bilo samo proba, da vidim ono fucka mi se za forumom a ne ulogan ni jedno slovo ne propusta
necu vise
Ne brin' se, neću im ništa.Trepavica wrote:Nemojte se samo poruci ;ha
Hajmo u red
Lagani
Gree
Alpha
Misliš "šta je s Trepavic-om"?Luna. wrote:necete vjerovat al´ sikiram se sta je s trepavice... da li joj je naskodilo sto mora apstinirat od foruma
I nemoj višeLuna. wrote:necu vise, stvarno...Maja wrote:Luno jbg pretjeruješ. Smanji.
ovo je bilo samo proba, da vidim ono fucka mi se za forumom a ne ulogan ni jedno slovo ne propusta
necu vise
Users browsing this forum: uvijek_kontra and 5 guests