MunDzi wrote: 14 Mar 2021, 16:21 Odem u dvoriste da malo nesto odradim, ako se obucem laganije....eto sutradan i kasalj i bole kosti i bole misici i glava, itd....
Bogami dobro je pa si se vakcinisala
Moderator: Krokodil Behko

MunDzi wrote: 14 Mar 2021, 16:21 Odem u dvoriste da malo nesto odradim, ako se obucem laganije....eto sutradan i kasalj i bole kosti i bole misici i glava, itd....

Ma sta te briga. Moci ces putovatiMunDzi wrote: 14 Mar 2021, 16:21Ma ne rade kod mene.lilith1 wrote: 14 Mar 2021, 16:13
Napisah i ja to u jednom postu
Valjda rade test onaj gdje vide imaju li..
Jer nema potrebe ako je neko prebolovao da mu das vakcinu
Mene su samo pitali jel se osjecam dobro.
I jesam li imala u poslednje vrijeme neki od simptoma.
A sta ako sam bila asimptomicna?
Mislim koji klinac.
Ima li iko da ponekad nema glavobolju i da kasljuca?
Ili da ga bole kosti i misici?
Odem u dvoriste da malo nesto odradim, ako se obucem laganije....eto sutradan i kasalj i bole kosti i bole misici i glava, itd....
Pojedes nesto sto ti ne godi, nije rijetkost da ljudi dobiju rjedju stolicu.
I sta sada da radimo. Kako da znamo jesmo li zarazeni ili nismo u tom datom trenutku kad ti zabiju vakcinu?![]()

To definitivno.

A ne znam sta bih ti reko u vezi ovog. Vrti se ovaj clanak vec neko vrijeme po internetu. Mescini da ga je lavlje vec i postavljala. Meni djeluje nevjerovatno.Taare wrote: 14 Mar 2021, 15:58Šta ovo vele?
https://www.francesoir.fr/videos-debrie ... lent-video

Logika i zdrav razum su odavno napustili ovu pricu.lilith1 wrote: 14 Mar 2021, 16:13Napisah i ja to u jednom postu

To jednostavno, nije tacnoinsomnia wrote: 14 Mar 2021, 16:29A ne znam sta bih ti reko u vezi ovog. Vrti se ovaj clanak vec neko vrijeme po internetu. Mescini da ga je lavlje vec i postavljala. Meni djeluje nevjerovatno.Taare wrote: 14 Mar 2021, 15:58
Šta ovo vele?
https://www.francesoir.fr/videos-debrie ... lent-video
Uglavnom prema njihovoj analizi podataka iz Izraela vakcine prave puno vise stete nego koristi. Smrtnost porasla cetrdeset puta i vise mrtvih sa vakcinom nego sto bi bilo od kovida

Ne bi se bona niko obradovao. Mene potkacis gdje stignes pa se ne bi obradovala, Boze me sacuvaj i zakloni.MunDzi wrote: 14 Mar 2021, 16:42 Ko bi reko da ima ovoliko forumasa i forumasica koji bi se obradovali da odapnem.

A budale zene

To mislis generalno vezano za vakcinaciju i sve vezano za nju ili se ovo odnosi na moj post mislim sta je u pitanju?Lavlje_srce wrote: 14 Mar 2021, 16:38Logika i zdrav razum su odavno napustili ovu pricu.lilith1 wrote: 14 Mar 2021, 16:13Napisah i ja to u jednom postu

Naravno da mislim generalno vezano za vakcinaciju.lilith1 wrote: 14 Mar 2021, 16:56To mislis generalno vezano za vakcinaciju i sve vezano za nju ili se ovo odnosi na moj post mislim sta je u pitanju?
Ovo je diktatura farmaceutskih korporacija koje su preduboko usle u politiku.

Ono što želio tebi, neka se desi meni.