Svašta. Fakat nisam znala.
Foe
Moderator: VIP

Svašta. Fakat nisam znala.

O kakvom psovanju ubijene djece Sarajeva ovaj prica? Ovo zahtijeva odgovor Adise.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To treba mog PRa pitat, nek nastavi kako je krenuo.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:42O kakvom opisivanju ubijene djece Sarajeva ovaj prica? Ovo zahtijeva odgovor Adise.

Sreca ti je sto ti PR nije u blizini,Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 18:44To treba mog PRa pitat, nek nastavi kako je krenuo.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:42
O kakvom opisivanju ubijene djece Sarajeva ovaj prica? Ovo zahtijeva odgovor Adise.![]()

Da je meni ovo neko napisao odgovorila bih zbog sebe, a ti kako hoces.Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 18:44To treba mog PRa pitat, nek nastavi kako je krenuo.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:42O kakvom psovanju ubijene djece Sarajeva ovaj prica? Ovo zahtijeva odgovor Adise.
De, de, ne izazivaj sudbinu. Ni halalio se nisi.
Ja, al nije meni napisao.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:47Da je meni ovo neko napisao odgovorila bih zbog sebe, a ti kako hoces.

Nego kome je?Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 18:49Ja, al nije meni napisao.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:47 Da je meni ovo neko napisao odgovorila bih zbog sebe, a ti kako hoces.
P.S.
Vidi gore.
Pa Zani.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:55Nego kome je?
Fuddo wrote: 07 Aug 2022, 18:24
Da nam opsuje ubijenu djecu Sarajeva, i to mu se desi kad se pomoli.
Sad mu treba dat jos jedan buket cvijeca, ko neki.
Jel

Meni nista nije smijesno. Ako si opsovao ubijenu djecu Sarajeva moze te biti sram. Dno hebenog dna.
Da, ako.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:59Meni nije nista smijesno. Ako si opsovao ubijenu djecu Sarajeva moze te biti sram. Dno hebenog dna.

Pa jesi li ili nisi?Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 19:00Da, ako.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 18:59Meni nije nista smijesno. Ako si opsovao ubijenu djecu Sarajeva moze te biti sram. Dno hebenog dna.
Onako kako je ovaj gore napisao naravno da ne. Lik možda nikad za doslovnost nije čuo. A možda i jest, što, opet, na njega baca posve drugo svjetlo.

Itekako znam o cemu pricas i zato se redovno povlacim s foruma ili bivam banovana (sto se nije desavalo dok nije bio tu). Covjek uziva provocirati one koji mu ne glade ego, to mu je u opisu jedne od glavnih forumskih aktivnosti. Ali ovo su teske optuzbe i mene ne bi mogao dovesti u taj stadij, mada je 100x pokusao. Na kojoj temi je to bilo?Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 19:11Onako kako je ovaj gore napisao naravno da ne. Lik možda nikad za doslovnost nije čuo. A možda i jest, što, opet, na njega baca posve drugo svjetlo.
Radi se o tome da neko nešto izvali a kad se od njega traži da to dokaže onda je, parafraziram, kome ba ja da dokazujem. Onda sam, opet parafraziram, nabio i njega i to nedokazano na neku stvar. Meni ga neće bez pokrića zijevat, materi svojoj to tako može. Možda.
Pretpostavljam da je mislio na temu o 1601 ubijenom djetetu, ne da mi sa sad kopat.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 19:16Itekako znam o cemu pricas i zato se redovno povlacim s foruma ili bivam banovana (sto se nije desavalo dok nije bio tu). Covjek uziva provocirati one koji mu ne glade ego, to mu je u opisu jedne od glavnih forumskih aktivnosti. Ali ovo su teske optuzbe i mene ne bi mogao dovesti u taj stadij, mada je 100x pokusao. Na kojoj temi je to bilo?Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 19:11
Onako kako je ovaj gore napisao naravno da ne. Lik možda nikad za doslovnost nije čuo. A možda i jest, što, opet, na njega baca posve drugo svjetlo.
Radi se o tome da neko nešto izvali a kad se od njega traži da to dokaže onda je, parafraziram, kome ba ja da dokazujem. Onda sam, opet parafraziram, nabio i njega i to nedokazano na neku stvar. Meni ga neće bez pokrića zijevat, materi svojoj to tako može. Možda.

Prekopacu ja jer me zanima.Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 19:20Pretpostavljam da je mislio na temu o 1601 ubijenom djetetu, ne da mi sa sad kopat.Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 19:16Itekako znam o cemu pricas i zato se redovno povlacim s foruma ili bivam banovana (sto se nije desavalo dok nije bio tu). Covjek uziva provocirati one koji mu ne glade ego, to mu je u opisu jedne od glavnih forumskih aktivnosti. Ali ovo su teske optuzbe i mene ne bi mogao dovesti u taj stadij, mada je 100x pokusao. Na kojoj temi je to bilo?
Davno je bilo, dva bana od po mjesec davno.

A hos li sebi priznati kako si ispala glupa ko zvono, i arhaicni primjerak baliluka, nakon sto je prelistas?Lavlje_srce wrote: 07 Aug 2022, 19:22Prekopacu ja jer me zanima.Šabović Adis wrote: 07 Aug 2022, 19:20
Pretpostavljam da je mislio na temu o 1601 ubijenom djetetu, ne da mi sa sad kopat.
Davno je bilo, dva bana od po mjesec davno.![]()