Ali i da je vrtila guzom pored svakog muskarca, nosala sise na tablji kroz grad, nosila dopicnjak (da prostis) itditditd nije zasluzila da joj se oduzme zivot ili da se ovako traumira!!! Pas mater stoci.

Moderator: VIP
dacina_curica wrote:Ja nemam cim zavrtit'
Ali i da je vrtila guzom pored svakog muskarca, nosala sise na tablji kroz grad, nosila dopicnjak (da prostis) itditditd nije zasluzila da joj se oduzme zivot ili da se ovako traumira!!! Pas mater stoci.
...ako je to istina da ga je pravila ljubomornim,i ja mislim kao i ti!Pasaga wrote:dacina_curica wrote:Ja nemam cim zavrtit'
E pazi...to je grozno sta je uradio i za svaku je osudu.
Vi hocete da vas neko voli,da bude samo vas,vjeran ko pasce....
A vi cete kad vam se cefne...malo promjenit......
eee...to malo morgen.
Ova je znala u kakvoj je vezi,![]()
...i sta sad....
Julia-Klara wrote:ovdje se ne radi o NASILJU nego o pokusaju UBISTVA, ili o samom UBISTVU
sta god da radim nemas me pravo UBITI
svak je svjestan sta cini....butterfly wrote:Majko draga pa sad ne smiju ni ostaviti momka i naci drugog kad zele inace...fik po kratkom postupku.
Pasaga wrote:svak je svjestan sta cini....bilo musko ,bilo zensko...butterfly wrote:Majko draga pa sad ne smiju ni ostaviti momka i naci drugog kad zele inace...fik po kratkom postupku.
zato nek i preuzme taj dio rizika i odgovornosti.
butterfly wrote:Joj Pasha ne zezaj...kakve bolan poslijedice?! Pa da sam za svaki prekid strahovala zamonasila bi se
Salu na stranu, mozda ga je pravila ljubomornim i iskoristavala njegovu zaljubljenost ali to mu ne daje za pravo da je pokusa ubiti.
Na kraju nismo li sve imale u zivotu tako jednog zaljubljenog,kojeg smo maltretirale? Pa sta? Momak se dohavizo i otisao svojim putem, bez da me tranzira.
butterfly wrote:Doduse
Ima ona pjesma od Gabi Novak "On me voli na svoj nacin"
valjda se tim moze objasniti
I moja komsinica je govorila "sto me vise tuce ja ga vise volim"butterfly wrote:A nije sala BGM, tako rece jedna moja kolegica koja je imala ljubormornog momka. Jednom je isamarao i ja kazem da bjezi od budale a ona me tupasto gleda i izvali ovu recenicu "Znas one mene voli, na neki svoj nacin".
Pasaga wrote:.
A vi cete kad vam se cefne...malo promjenit......
eee...to malo morgen.
harlekin wrote:o pito,smotaniji lik se nije rodio,
em nezna zadrzat curu,em sto je smotan za ubit kog,jos veci belaj ni sebe nije uspio ubit
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests