Možemo biti samo prijatelji pa ćemo vidjeti kasnije.Rum wrote: 30 Nov 2022, 21:01 Ti si divan decko alijedna.od najgorih recenica koju muskarci mogu da cuju od zene podrig
Ili volim fudbalere, ili kad prica o bivšim i iznosi traume
Moderator: Krokodil Behko

Možemo biti samo prijatelji pa ćemo vidjeti kasnije.Rum wrote: 30 Nov 2022, 21:01 Ti si divan decko alijedna.od najgorih recenica koju muskarci mogu da cuju od zene podrig

Dje su nama te, kod nas nista nema. Jos mu i gudre kupile. Aaaaa.

Pa ne Kazem da su neoprezne, ali ne možete me ubijediti da vam ne godi da ste trazene.Morgen wrote: 30 Nov 2022, 21:02 Mute, zene su uvek oprezne. I kod odbijanja.
Jer nikad ne znas na koju budalu naletis.
Kao sto vi mislite da su, lupam, 80% zena kurve, mi mislimo, opet lupam, da su 80% muskaraca budale nasilne

Neka je frizerka u Rusiji isto tako vijagrom lopova nakljukala.HAVANA wrote: 30 Nov 2022, 21:04 Ja citav zivot cekam da mi ko sta ubaci u pice a njega jos i izjebale pride.

Ja mislim da to nije tacnoMutevelija wrote: 30 Nov 2022, 20:59
Ja sam musko pa mi godi, a i zenama sigurno da tr neko hoce, hrani ego, trazena si, bolje je nego da ne e niko, a sto vise odbijes, na vecoj si cijeni.

Pa dobijes ali se osjecas bolje valjda , jooj kakva sam riba koliko mi momaka prilazi?Morgen wrote: 30 Nov 2022, 21:08Ja mislim da to nije tacnoMutevelija wrote: 30 Nov 2022, 20:59
Ja sam musko pa mi godi, a i zenama sigurno da tr neko hoce, hrani ego, trazena si, bolje je nego da ne e niko, a sto vise odbijes, na vecoj si cijeni.
Vise dobijes titulu „sta ona misli ko je kao ona??

Nekima godi, nekima ne, nekima je svejedno.Mutevelija wrote: 30 Nov 2022, 21:05Pa ne Kazem da su neoprezne, ali ne možete me ubijediti da vam ne godi da ste trazene.Morgen wrote: 30 Nov 2022, 21:02 Mute, zene su uvek oprezne. I kod odbijanja.
Kao sto vi mislite da su, lupam, 80% zena kurve, mi mislimo, opet lupam, da su 80% muskaraca budale nasilne
Zapravo bolje da vas neko ignorira, nego da leti
E o tome se u mom slučaju radi . Lahko ne dam paznju drugoj strani, ako vidim da ona ne pridaje paznju meni.

Hahah prije su zene bile normalnijeHAVANA wrote: 30 Nov 2022, 21:04 Ja citav zivot cekam da mi ko sta ubaci u pice a njega jos i izjebale pride.

Jao tebe, pa kakvih samo muskaraca ima koji se pretvore u monstruma kad ih odbijes. Zato samo nasiguno treba igrati, polako, pazljivo malo na salu okrenes, malo na nesporazumMutevelija wrote: 30 Nov 2022, 21:05Pa ne Kazem da su neoprezne, ali ne možete me ubijediti da vam ne godi da ste trazene.Morgen wrote: 30 Nov 2022, 21:02 Mute, zene su uvek oprezne. I kod odbijanja.
Zapravo bolje da vas neko ignorira, nego da leti
E o tome se u mom slučaju radi . Lahko ne dam paznju drugoj strani, ako vidim da ona ne pridaje paznju meni.

Koju štetu?

OfrljeChan wrote: 30 Nov 2022, 22:34 Da mi je samo znati odakle vadite te procente.
Cuj mi mislimo da je 80% kurvi medju zenama. Pa jbt