a onda sam upoznao svoje radne kolege

Sve isto jbt, došaptavanja, smicalice, podlosti, opanjkavanje, klanovi koji rovare itd
Moderator: VIP
De valaspacebound wrote: 10 Nov 2022, 15:30Sirovina nevidjena
Osjecam susramlje kad prica
Joj bas bismo mogli neku temu za komentare skuckat![]()
Kod tebe u srcu
Dabome sto se prijave, cuj jelo da bude dobro bez luka osnovni pocetak za dobro jeloZanki wrote: 10 Nov 2022, 15:41 Aj luk, ona prošli tjedan na svakoj večeri ajme ja ovo ne jeden, pa štae došla jebate, ima tih redikula![]()
Zato i jesu zanimljivi![]()
Ovo su ti laznjak stranice, uzeli su modele firme jedne koja pravi replike iz filmova i serija.carobnjak N wrote: 10 Nov 2022, 14:57 Jel neko kupovao na ovim stranicama? Iskustva etc
Ima bas dobroizgledajućihkomada, ali da ne bude ono, na slici woow, a kad je vidiš pomisliš da nisi TO vidio jbt
https://www.hectorone.com/collections/man-jackets
Vidim predobro sve izgleda, a cijene pijačneDocSportello wrote: 10 Nov 2022, 15:43Ovo su ti laznjak stranice, uzeli su modele firme jedne koja pravi replike iz filmova i serija.carobnjak N wrote: 10 Nov 2022, 14:57 Jel neko kupovao na ovim stranicama? Iskustva etc
Ima bas dobroizgledajućihkomada, ali da ne bude ono, na slici woow, a kad je vidiš pomisliš da nisi TO vidio jbt
https://www.hectorone.com/collections/man-jackets
Ugl i za hoku su izbacivali ovako, jaranica iz belgije se zaletila mislila evo hoki jeftino.
Dosle joj crvene zepice, obicne spagerice.
A hoke su inače u prosjeku tad bile preko 150 eura a na ovako sajtu bila cjena slicno ovako po 50tak eurica kao popust.
Al doslovno sajt odradjen orginal ko pravi hokin.
Drugim rjecima ziherasicaZanki wrote: 10 Nov 2022, 15:51 Ma ne mora značiti, ja nikad nis kupovala odjeću priko neta al mi prija našla neku firmu iznakupovala sandale i natikaće za nju i ćer al pravo dobre... Ništa rekoh ja svejedno ne bi, meni i vako teško ide to, uopće nis taj tip žena, oden kupin šta mi triba uvik u isti dućan, ok ajmo reć dva tri brenda i toe to
da, iz igrice
Users browsing this forum: Fuddo and 11 guests