Eronet, BH Telecom, m:tel
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2305 times
- Been thanked: 5620 times
- Status: Offline
Re: Eronet, BH Telecom, m:tel
kad znas ljude rijesi sve za 10min
kolega hoce da prenese broj, inace bi morao ici na salter il prodajno mjesto da to dobije

kolega hoce da prenese broj, inace bi morao ici na salter il prodajno mjesto da to dobije

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 105 times
Pa naravno to sam i rekao za prepaid broj....papir moras dati onome gdje zelis prenjet broj da se vidi kako si izmirio sve obaveze i nisi ostao nista duzan...u stele ne ulazim pricam za regularni put....regulatorna agencija trazi izjavu da je tvoj broj to se ne moze izbjeci....nekako je i logicno posto nisi na pretplati da se to trazi jer nisi nigdje evidentiran....dok je za pretplatu vjerovatno druga prica kod prenosa broja...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41154 times
- Been thanked: 27802 times
Ja jucer dobiio prenos sa eroneta na novotoel,mreza plus za 3 dana gotovoBeni wrote: 18 Nov 2025, 11:08 kad znas ljude rijesi sve za 10min
Screenshot_20251118_110952_Chrome.jpg
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
ja ne znam sta mi cekmao tipa kao Srbija i EU da se moras registrovati kad kupis novi broj ili da imas vremensi rok da postojeci broj registrujesKomshija wrote: 18 Nov 2025, 11:14 Pa naravno to sam i rekao za prepaid broj....papir moras dati onome gdje zelis prenjet broj da se vidi kako si izmirio sve obaveze i nisi ostao nista duzan...u stele ne ulazim pricam za regularni put....regulatorna agencija trazi izjavu da je tvoj broj to se ne moze izbjeci....nekako je i logicno posto nisi na pretplati da se to trazi jer nisi nigdje evidentiran....dok je za pretplatu vjerovatno druga prica kod prenosa broja...
- Komshija
- Poneki mu pročitamo

- Mood:
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 105 times
Vjerovatno zbog kriminala,nema sta drugo biti....u crnoj gori kad kupujes bez licne karte ti nece prodat ni na trafici,evidentira te i tek onda ti proda broj...Beni wrote: 18 Nov 2025, 13:37ja ne znam sta mi cekmao tipa kao Srbija i EU da se moras registrovati kad kupis novi broj ili da imas vremensi rok da postojeci broj registrujesKomshija wrote: 18 Nov 2025, 11:14 Pa naravno to sam i rekao za prepaid broj....papir moras dati onome gdje zelis prenjet broj da se vidi kako si izmirio sve obaveze i nisi ostao nista duzan...u stele ne ulazim pricam za regularni put....regulatorna agencija trazi izjavu da je tvoj broj to se ne moze izbjeci....nekako je i logicno posto nisi na pretplati da se to trazi jer nisi nigdje evidentiran....dok je za pretplatu vjerovatno druga prica kod prenosa broja...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Pa jes ja sam moro svoju yetell kraticu u srbiji registrovatKomshija wrote: 18 Nov 2025, 14:15Vjerovatno zbog kriminala,nema sta drugo biti....u crnoj gori kad kupujes bez licne karte ti nece prodat ni na trafici,evidentira te i tek onda ti proda broj...Beni wrote: 18 Nov 2025, 13:37
ja ne znam sta mi cekmao tipa kao Srbija i EU da se moras registrovati kad kupis novi broj ili da imas vremensi rok da postojeci broj registrujes
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9836 times
- Been thanked: 11583 times
Ah, stara dobra vremena.
Prije petnaestak god, mogao si kupiti deset start paketa na trafici, ko da biraš sličice za album.
Prije petnaestak god, mogao si kupiti deset start paketa na trafici, ko da biraš sličice za album.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Meni prije dvije godine na eronet standu otiso da produzim ugovor i uzmem uredjaj i dade mi lik 5sim kartica, kaze evo ti ove tourist kartice ima giga na njima pa trosi i mjenjajKrokodil Behko wrote: 18 Nov 2025, 16:59 Ah, stara dobra vremena.