Šta prvo uradite kad dođete na forum?
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
- Status: Offline
Re: Šta prvo uradite kad dođete na forum?
Tamam posla da nas je to "upalilo". To su činjenice, a ti ih možeš prihvatiti, ali i ne moraš.
Mene nije briga kako ćeš to prihvatiti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24907 times
- Been thanked: 27637 times
Ledena wrote: 11 Jun 2024, 10:42Vidis kako vas jos mogu upaliti. Nisam mislila nista lose, samo kazem za ove stare koji su bili tad kad i ja, koliko su tad pisali, sad je 50% manje. Ja sam Maju postovala i ostat ce tako.Shadow wrote: 11 Jun 2024, 10:17 Necemo vise.
Mislim da joj je upravo postalo jasno da je jos uvijek ziv.
Pa makar i ne bio zaigrani leptiric ko nekad. Vjerovala ili ne i forum stari.
Nisam ni ja mislila nista lose.
A odgovorila sam ti na ovo.
Previse ocekujes.
A jednom kad se vratis, shvatis da nista nije isto.
Acta non Verba
- Shadow
- Svemirka

Imaju veze. U tvom slucaju nikako nemaju veze.Kai wrote: 11 Jun 2024, 10:41 Ma kakve veze imaju godine ja njegujem to dijete u sebi..raja su se vazda podjebavala al pozitivno nije bilo ljutnje nikad.. sve stvar percepcije ko gleda negativno tako će mu i biti..
Acta non Verba
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1742 times
- Shadow
- Svemirka

Masamune wrote: 11 Jun 2024, 10:44 Tamam posla da nas je to "upalilo". To su činjenice, a ti ih možeš prihvatiti, ali i ne moraš.
Hajmo na trosjed.
Acta non Verba
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Ma radi čega da se nerviram ovo je druženje i zabava tako treba da bude..
Vragolasto..
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Još će biti da vadimo drugima zube na forumu
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Pa svadjam se i raspravljam ko me Dira il ne zna diskutirati pa spusta na licno, tamo sam bio na ljubav i zezancija i sex teme gdje se mogu zezati a ne na politici gdje se pametuje .. ja dam svoje mišljenje il se zezam ne imenujem al drugo sto se ljudi nekad pronađenu u tome sami pa počnu svadje jer shvataju sve licno jer ne znaju diskutovati.. i na silu da trpaju svoja mišljenja.. na kraju znamo se svi dugi niz godina čemu vise to sve negativno..Masamune wrote: 11 Jun 2024, 10:43 Jok eto Zomba nisi prije na klixu znao da jebeš svima sve po spisku tamo na temama o sexu itd.
Tad si se više svađao i raspravljao nego sad. Možda te sad samo malo manje dotiče to sve.
Šuplja priča.
Vragolasto..
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
- Has thanked: 1368 times
- Been thanked: 4692 times
Pa valjda sam imala velik razlog da odem, ne sto mi ide nego nisam imala vremena, svasta se desilo u zivotu. Sad imam vremena i sad sam dosla.Masamune wrote: 11 Jun 2024, 09:56 Nije pustinja, ali je manje živ u odnosu na ranija vremena.
A zašto je tako je i do vas starih koji ste prestali pisati na forumu iz samo vama poznatih razloga.
Ako već ovo svodiš na pustinju onda si i ti direktni krivac zašto je to tako kao stara forumašica, jer si u jednom periodu svojim odlaskom sa foruma tome doprinijela.
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Ma kome se pravdaš ba sam gas.. kome se ne svidja ima ignor pametni ljudi izmislili tu opciju..Ledena wrote: 11 Jun 2024, 11:10Pa valjda sam imala velik razlog da odem, ne sto mi ide nego nisam imala vremena, svasta se desilo u zivotu. Sad imam vremena i sad sam dosla.Masamune wrote: 11 Jun 2024, 09:56 Nije pustinja, ali je manje živ u odnosu na ranija vremena.
A zašto je tako je i do vas starih koji ste prestali pisati na forumu iz samo vama poznatih razloga.
Ako već ovo svodiš na pustinju onda si i ti direktni krivac zašto je to tako kao stara forumašica, jer si u jednom periodu svojim odlaskom sa foruma tome doprinijela.
Vragolasto..
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
Ma ne pravdam, samo kazem, ne mogu me novi ljudi izbit iz takta.
Budi ekser!
Budi ekser!
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9408 times
- Been thanked: 10186 times
Najbolji je argument da se nema vremena
Pobjeci sad od svega zelim
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Naravno da imaš. To ti niko ne osporava.Ledena wrote: 11 Jun 2024, 11:10Pa valjda sam imala velik razlog da odem, ne sto mi ide nego nisam imala vremena, svasta se desilo u zivotu. Sad imam vremena i sad sam dosla.Masamune wrote: 11 Jun 2024, 09:56 Nije pustinja, ali je manje živ u odnosu na ranija vremena.
Ne čitaš sa razumijevanjem. Nije uopšte problem u tome.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Pa ti si upravo na ljubav i sex znao jebatati svima sve po spisku. Žene si znao otresati kao stoku. Sekcija za zezanciju, a bilo je more tvojih ispada tad. Ja uopšte ne govorim o sekcijama poput politike.Kai wrote: 11 Jun 2024, 10:56Pa svadjam se i raspravljam ko me Dira il ne zna diskutirati pa spusta na licno, tamo sam bio na ljubav i zezancija i sex teme gdje se mogu zezati a ne na politici gdje se pametuje .. ja dam svoje mišljenje il se zezam ne imenujem al drugo sto se ljudi nekad pronađenu u tome sami pa počnu svadje jer shvataju sve licno jer ne znaju diskutovati.. i na silu da trpaju svoja mišljenja.. na kraju znamo se svi dugi niz godina čemu vise to sve negativno..Masamune wrote: 11 Jun 2024, 10:43 Jok eto Zomba nisi prije na klixu znao da jebeš svima sve po spisku tamo na temama o sexu itd.
Tad si se više svađao i raspravljao nego sad. Možda te sad samo malo manje dotiče to sve.
Šuplja priča.
Haman si ti zaboravio na to. Doduše, prošlo je dosta vremena pa čojk te ružne stvari zaboravi i pamti vazda ono pozitivno i viče "nekad je prije bilo bolje", a što je pogrešna slika.
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
A kad je tako sto ja tamo nikad ban nisam dobio ni na par dana.. gluposti… ja ljude gledam ko je sta napravio u životu a ne sta pričaju jer svako moze pričati svašta..i biti ovde sta želi..Masamune wrote: 11 Jun 2024, 11:37Pa ti si upravo na ljubav i sex znao jebatati svima sve po spisku. Žene si znao otresati kao stoku. Sekcija za zezanciju, a bilo je more tvojih ispada tad. Ja uopšte ne govorim o sekcijama poput politike.Kai wrote: 11 Jun 2024, 10:56
Pa svadjam se i raspravljam ko me Dira il ne zna diskutirati pa spusta na licno, tamo sam bio na ljubav i zezancija i sex teme gdje se mogu zezati a ne na politici gdje se pametuje .. ja dam svoje mišljenje il se zezam ne imenujem al drugo sto se ljudi nekad pronađenu u tome sami pa počnu svadje jer shvataju sve licno jer ne znaju diskutovati.. i na silu da trpaju svoja mišljenja.. na kraju znamo se svi dugi niz godina čemu vise to sve negativno..
Haman si ti zaboravio na to. Doduše, prošlo je dosta vremena pa čojk te ružne stvari zaboravi i pamti vazda ono pozitivno i viče "nekad je prije bilo bolje", a što je pogrešna slika.
Vragolasto..
- Ledena
- Ange Ou Demon

- Mood:
Nismo svi imali srecu da imamo radno vrijeme 8 sati
Budi ekser!
Budi ekser!
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
O cemu je rjec ovdje...ili rijec, nemam pojma kako se pise vise.. 
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Ma nije uspavan, vec imas ljude koji pisu samo sa odredjenim krugovima..
takoreci klanove..tako se bolje osjecaju, kad jedni drugima tapsu..
draga moja i dragi moj..
tako funkcionira i zivot u reali..
takoreci klanove..tako se bolje osjecaju, kad jedni drugima tapsu..
draga moja i dragi moj..
tako funkcionira i zivot u reali..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9408 times
- Been thanked: 10186 times