RetroaktivnoHeidi wrote:Cuj to. Kako ces mi dati glas a nisam ni bila tu.
Dame i gospodo, suvisno je dalje pisati. Proglasite pobjednicu.

Moderator: Krokodil Behko
RetroaktivnoHeidi wrote:Cuj to. Kako ces mi dati glas a nisam ni bila tu.
Dame i gospodo, suvisno je dalje pisati. Proglasite pobjednicu.
Nema problema, sljedeća anketa će sigurno biti ona, na kojoj će zagorka pobijediti.Heidi wrote:BlaKrokodil Behko wrote:Zagorka wrote:Znaci anketa je cetiri puta ponistavana. Zalbe na istu su paravan,a sve je podmuklo mjesecima smisljao behko samo da mene pretekne onaj pticar![]()
A ko ti je taj 'tičar?
Od svih kvaliteta koje sam nabrojao u proslom postu zaboravio sam one najdraze: hrabrost, iskrenost, pravednost i moralnost .... dzentlmen i nepopravljivi romanticar ...[/quote]Tigris wrote:daj navedi nesto drugo......sta, pametan si ..ili daj neku svoju kvalitetu napisi....po cemu se istices....sta te krasi.........
Od svih kvaliteta koje sam nabrojao u proslom postu zaboravio sam one najdraze: hrabrost, iskrenost, pravednost i moralnost .... dzentlmen i nepopravljivi romanticar ...[/quote]Tigris wrote:daj navedi nesto drugo......sta, pametan si ..ili daj neku svoju kvalitetu napisi....po cemu se istices....sta te krasi.........
Niko nije spomenuo cjiepanje atoma, to me baš i ne zanima ... Pošalji broj na PM, pričamo na viberu, ti pitaš ja odgovaram, ako si zainteresovan i sumnjičav prema širokom polju mog znanja, barem ovog što se tiče nauke ... Hrabrost i sportsku vještinu ti baš ne mogu pokazati preko telefona ... I zašto bih lagao ???Krokodil Behko wrote:
prakticno : takav kao ti se rodi jednom u stoljecu .samo jos konj fali . a mozda i to imas ali si zaboravio da napomenes.
posto si sav pun te filozifije .geografije , nuklearne fizike..cijepanja atoma.......i to sve sto si nabrojao ... a ovdje si da LOZIS i raspravljas....lozi i raspravljaj...
....ja se odoh drogirati![]()
![]()
![]()
p.s. lazes
Bravo, to je bilo duhovito skroz i čukile
Znaci nisi doruckovao od rodenjaHannibal Lecter wrote:Ja ovakve jedem za dorucak
Sto ti spustiphenom wrote:Znaci nisi doruckovao od rodenjaHannibal Lecter wrote:Ja ovakve jedem za dorucak
A ti se suzdrzavas kao, a ranije kazes kako kod tebe nema "trte mrte" i kako uvijek kazes ono sto mislisMutevelija wrote:Hajte đeco ne svađajte se Hani znam da si Sandžaklija ali ne moraš odgovarati pred zakonom kao da si pravog insana istukao.
Znači nije vrijedan toga.
Hajmo ga na ignore?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests