eto BMW vozačČupava wrote: 16 Jul 2020, 14:18I max brzina koju si dostigao sa njim?Salko_dvominutaš wrote: 16 Jul 2020, 14:18
vozio
i to je bio Pink
Sve sa oooogrrromnim Pink Panterom na zadnjim sjedalima

ne znam jesam li 30 prešo
Moderator: Krokodil Behko
eto BMW vozačČupava wrote: 16 Jul 2020, 14:18I max brzina koju si dostigao sa njim?Salko_dvominutaš wrote: 16 Jul 2020, 14:18
vozio
i to je bio Pink
Sve sa oooogrrromnim Pink Panterom na zadnjim sjedalima
Šta sam loše pitala.. osim za brzinu...
pa đe ću ba dedu stisnut
sjoooHannibal wrote: 16 Jul 2020, 10:13 mene je isqstvo naucilo da se drugacije ponasam kad je s druge strane zensko
Sviđaju mi se tvoji odgovoriČupava wrote: 16 Jul 2020, 14:07Barba wrote: 16 Jul 2020, 13:59 1. smatrate li da vozite dobro -Da DA
2. jeste li ikada imali saobraćajku i ko je bio kriv (iskreno...nema ovdje policije) - imao sam dvije saobraćajke, u jednoj nisam bio kriv. DA( također ne mojom greskom)
3. parkirate li bez problema (ovo više za žene) - Da, perfekcija.
Da bez problema, iz prvog pokušaja.
4. kada idete negdje na put s društvom vozite li vi ili prepuštate volan drugima - vazda sam prvi vozač, teško volan prepuštam drugima.
Mijenjamo se, svaka 3-4h nakon svake pauze..
5. poštujete li sve propise - Da, prilično.
Da
6. jeste li ikad kažnjavani - Da.
Jesam.
7. sa koliko godina ste položili vozački - 25
nnepunih19god..
8. jeste li odmah po dobivanju dozvole sjeli u auto ili ste se nešto ustručavali - u subotu položio oko
Ono popodne već.nakon položenom ispita... sjela da vozim..
12, već istu noć sam bio na putu prema mnogobrojnim destinacijama i nezaboravnim pustolovinama.
9. vozite li i kad popijete - Ne pijem.
b]Ne[/b].
Kako uspijes onda autom doci iz Norveske u BiH ako si nikakav vozacSheval wrote: 19 Jul 2020, 02:50 Nikakav.
Gotovo da nema tog cestovnog prijevoznog sredstva koje nisam izvrnuo na krov.
Pa kosilicu izvrnuti, to samo može amater. I to sam. Onu na tockove, što sjedis I vozis. 3-4 puta se okrenuo oko vlastite osi.
Nešto se kao popravljam u zadnje vrijeme.
Sad nisi nikakav vozac vec dobar vozacSheval wrote: 19 Jul 2020, 03:04I obrnuto ☺Blink♡Once wrote: 19 Jul 2020, 02:57
Kako uspijes onda autom doci iz Norveske u BiH ako si nikakav vozac![]()
Sad sam nako, more proc.
Kažem, popravljam se u zadnje vrijeme.
Prošlost je kritična
Briga one druge u kružnom s tobom….Nisam jednom extra krug morala napraviti, jer neko kraj mene u vanjskoj produži na sljedeći izlaz
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests