gospođa Brams wrote:Mene plaše ovakvi načini razmišljanja
Ono, baš da se naježim
Nebi ti bilo žao da ženu siluju
Jer ti je njezin stav o prakticiranju religije neprihvatljiv
Prestrašno
A meni izazivaju povracanje oni koji opet nju pa makar malo opravdavaju i staju na njenu stranu.
Nije to stav nego salva uvreda za sav muslimanski narod.Ti to i ne uzimas kao nesto previse tesko jer ti religija nije bliska ali meni jeste.A ima i onih kojima je jos i dosta vise nego meni,i takve rijeci mogu izazvati suze i veliku bol kod nekoga ako niste upuceni.
Da li neko izjavi da su suknjice i haljinice koju nosi vecina populacije odjeca za kurve i da tako i izgledaju svi biste coporativno skocili na autora i zahtijevali kaznu.
Ovdje kazne nikakve nece biti kao sto se i naviklo jer je postala svakodnevnica vrijedjati islam i zene muslimanke.
Tu ste sada kao mene napali i kao moje je misljenje ono opasno.Imam i ja fb i tu sam na forumu i da zelim pozvati na silovanje ove zene vec bi to uradio i ne zanima me sta bi ko rekao.
Ali sta god joj se desi bilo to silovanje ili nesto drugo meni nece biti zao bas kao sto mi nije zao i kad smaknu nekog teroristu.
De budi covjek pa zasluzi nesto dobro a ne mazga,jer lose se losim vraca,tako bi bilo pravedno.
Question everything.