Hollywood
Moderator: Krokodil Behko
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Nekoliko stvari o Staloneu od kojih podilazi jeza
Znao sam ja gotov' sve, sem ovog s Ćukom.
Samo sabura
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3198 times
[ytube][/ytube]
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Jak je u filmovima. Da ga vidim uzivo moro bi se dokazat
🐽
Zanimljivo je ali nije nista jezovito.
I sin moga jednog razrednika je imao veliku govornu manu - mucanje...sad je glumac...
Prica o cuki mi je odavno poznata..i vrlo dirljiva...bravo Stallone..
Neki gglumci su patili od disleksije..i uspjeli ipak
I sin moga jednog razrednika je imao veliku govornu manu - mucanje...sad je glumac...
Prica o cuki mi je odavno poznata..i vrlo dirljiva...bravo Stallone..
Neki gglumci su patili od disleksije..i uspjeli ipak
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Jest taj karakter sto je kupio cuku za 15 dolara a prodao za 15 hiljada.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Znao sam, znao samZagorka wrote:Jest taj karakter sto je kupio cuku za 15 dolara a prodao za 15 hiljada.
Sjecam se da je Rumson nekada davno vec postavio njegovu pricu, mada ne u obliku vijesti, ali nije bilo ovog detalja o donjoj vilici. A ni dzukca se bas ne sjecam najboljse.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Zagorka

ej,insana jbt
..........da ima zehru obraza crko bi od srama.........ali to je drugi svijet.....tamo sram ne navraca od sezdesetih
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11854 times
Re: Hollywood
HOLIVUDSKO ŠETALIŠTE SLAVNIH Muhamed Ali jedina zvijezda po kojoj se ne gazi

Kad je Muhammedu Aliju ponuđena zvijezda sa njegovim imenom na Holivudskom šetalištu slavnih (Hollywood Walk of Fame) on je to odbio rekavši: “Ja nosim ime našeg poslanika s.a.w.s i nemoguće je da dopustim ljudima da gaze po njegovom imenu.”

Ne zbog njega, već zbog poslanika Muhameda s.a.w.s. veliki Ali koji je prije prihvatanja islama nosio ime Cassius Marcelus Clay, poznat je i po tome što je svojevremeno odbio da kao vojnik SAD sudjeluje u agresiji na Vijetnam, zbog čega je bio i osuđen a oduzete su mu i titule prvaka u boksu, zabranjeni bokserski nastupi, te je pauzirao tri godine.
Islam je prihvatio s 20-ak godina pod utjecajem grupe Nacija Islama uzimajući ime Cassius X, po ugledu na drugog poznatog člana te sekte Malcoma X. Sekta je bila simbol borbe crnačkog stanovništva SAD protiv ropstva i ugnjetavanja. Vođa sekte uskoro mu je dao novo ime Muhammad Ali.
Re: Hollywood
5 slavnih glumaca koji se mogu pohvaliti diplomama s fakulteta
D.P.
Ovi slavni dečki uz glumu su se odlučili posvetiti i obrazovanju pa tako sada imaju i karijeru, i diplomu

Foto: Splash, Giphy, Tumblr
KAD slušamo priče brojnih slavnih osoba, često se spominje dolazak u Hollywood nakon srednje škole i dugogodišnje konobarenje kojim su plaćali satove glume.
Ovi slavni dečki uz glumu su se odlučili posvetiti i obrazovanju pa tako sada imaju i karijeru, i diplomu.
Matthew McConaughey
Nakon što je proglašen najzgodnijim frajerom u srednjoj školi (baš čudno!), Matthew McConaughey zaputio se u Austin kako bi na sveučilištu University of Texas studirao smjer koji se zvao Radio-Televizija-Film. Faks je uspješno završio i dobio diplomu, a ne moramo ni napomenuti kako je bio prava zvijezda bratstva "Delta Tau Delta".

Wladimir Klitschko
Slavni ukrajinski boksač prava je zvijezda među sportašima, i nježan div koji je ukrao srce džepne Venere Hayden Panettiere. Možda niste znali i da je doktorirao kineziologiju na sveučilištu u Kijevu.

James Franco
37-godišnji glumac proslavio se blesavim skečevima, no premda djeluje kao frajer koji se cijeli dan povlači od kauča do kauča, pod rukom ima čak 3 diplome. U mlađim danima odustao je od studiranja na sveučilištu UCLA kako bi slijedio glumački poziv, no desetak godina kasnije, odlučio je nastaviti obrazovanje. Na sveučilištu Columbia University diplomirao je pisanje, na New York University snimanje filmova, a na Rhode Island School of Design pisanje fikcije.

Gerard Butler
Miljenik žena iz brojnih romantičnih komedija mogao bi se bez problema braniti na sudu ako bi upao u probleme. Naime, ovaj plavooki ljepota prije glumačke karijere studirao je na sveučilištu Glasgow University te diplomirao pravo.

Rowan Atkinson
Muškarac koji se proslavio glumeći šašavog Mr.Beana, sve je samo ne blesav. Rowan je diplomirani inženjer elektrotehnike, a kad nije učio, vrijeme je na prestižnom Oxfordu provodio glumeći s glumačkom družinom.

D.P.
Ovi slavni dečki uz glumu su se odlučili posvetiti i obrazovanju pa tako sada imaju i karijeru, i diplomu
Foto: Splash, Giphy, Tumblr
KAD slušamo priče brojnih slavnih osoba, često se spominje dolazak u Hollywood nakon srednje škole i dugogodišnje konobarenje kojim su plaćali satove glume.
Ovi slavni dečki uz glumu su se odlučili posvetiti i obrazovanju pa tako sada imaju i karijeru, i diplomu.
Matthew McConaughey
Nakon što je proglašen najzgodnijim frajerom u srednjoj školi (baš čudno!), Matthew McConaughey zaputio se u Austin kako bi na sveučilištu University of Texas studirao smjer koji se zvao Radio-Televizija-Film. Faks je uspješno završio i dobio diplomu, a ne moramo ni napomenuti kako je bio prava zvijezda bratstva "Delta Tau Delta".

Wladimir Klitschko
Slavni ukrajinski boksač prava je zvijezda među sportašima, i nježan div koji je ukrao srce džepne Venere Hayden Panettiere. Možda niste znali i da je doktorirao kineziologiju na sveučilištu u Kijevu.

James Franco
37-godišnji glumac proslavio se blesavim skečevima, no premda djeluje kao frajer koji se cijeli dan povlači od kauča do kauča, pod rukom ima čak 3 diplome. U mlađim danima odustao je od studiranja na sveučilištu UCLA kako bi slijedio glumački poziv, no desetak godina kasnije, odlučio je nastaviti obrazovanje. Na sveučilištu Columbia University diplomirao je pisanje, na New York University snimanje filmova, a na Rhode Island School of Design pisanje fikcije.

Gerard Butler
Miljenik žena iz brojnih romantičnih komedija mogao bi se bez problema braniti na sudu ako bi upao u probleme. Naime, ovaj plavooki ljepota prije glumačke karijere studirao je na sveučilištu Glasgow University te diplomirao pravo.

Rowan Atkinson
Muškarac koji se proslavio glumeći šašavog Mr.Beana, sve je samo ne blesav. Rowan je diplomirani inženjer elektrotehnike, a kad nije učio, vrijeme je na prestižnom Oxfordu provodio glumeći s glumačkom družinom.

Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Nakon 200 filmova Jackie Chan dobio oskara

Kineski glumac i majstor borilačkih vještina konačno je na svečanosti u subotu dobio tu prestižnu nagradu, počasnog Oskara za doprinos filmskoj umjetnosti.
"Nakon 56 godina u filmskoj industriji, više od 200 snimljenih filmova, toliko slomljenih kostiju, konačno!", rekao je 62-godišnji Chan na gala večeri u Los Angelesu čvrsto držeći u rukama svog Oscara.
Zahvalio je svom rodnom Hong Kongu koji ga je učinio "ponosnim Kinezom" i svojim obožavateljima, rekavši da su oni razlog zbog kojeg je "nastavio snimati filmove, iskakati kroz prozore, udarati i primati udarce, lomiti kosti".
Američka akademija filmskih umjetnosti, domaćin godišnje svečanosti, počasne Oscare dodijelila je britanskoj filmskoj urednici Anne V.Coates, casting direktorici Lynn Stalmaster i dokumentaristu Fredericku Wiesmanu.
Na tom prestižnom događaju bila je holivudsja elita, uključujući Denzela Washingtona, Lupitu Nyong'o, Nicole Kidman, Emmu Stone, Ryana Reynoldsa, Amy Adams i Deva Patela.
(index.hr)
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8214 times
- Been thanked: 19318 times
Re: Nakon 200 filmova Jackie Chan dobio oskara
Baš mi je drago. Njegovi filmovi nisu nikakva umjestnost ali lik je zaslužio jer je zabavljao generacije mladih i baš zbog ovog što je rekao "Nakon 56 godina u filmskoj industriji, više od 200 snimljenih filmova, toliko slomljenih kostiju".
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8214 times
- Been thanked: 19318 times
I mene je ovo začudilo.
Možda ovi za doprinos f.i. budu nakonzat
Možda ovi za doprinos f.i. budu nakonzat
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41519 times
- Been thanked: 28306 times
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

To su neki specijalni oskari za doprinos, kakvi se ne dijele na onoj glavnoj fešti.
- Zagorka

Aj ne dipr.....i meni je drago....sto veli maja nije neka umjetnost ali se eto trudio svojski i uveseljavao djecu i omladinuKrokodil Behko wrote:To su neki specijalni oskari za doprinos, kakvi se ne dijele na onoj glavnoj fešti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa i meni je drago, samo kažem da su to specijalni, u kontekstu vanredni itd..Zagorka wrote:Aj ne dipr.....i meni je drago....sto veli maja nije neka umjetnost ali se eto trudio svojski i uveseljavao djecu i omladinuKrokodil Behko wrote:To su neki specijalni oskari za doprinos, kakvi se ne dijele na onoj glavnoj fešti.
- Zagorka

Kako sad pa specijalni oskar? Jel se to zajebajes? Ja ne pratim te dodjele pa nisam u toku
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Zagorka wrote:Kako sad pa specijalni oskar? Jel se to zajebajes? Ja ne pratim te dodjele pa nisam u toku
Kineski glumac i majstor borilačkih vještina konačno je na svečanosti u subotu dobio tu prestižnu nagradu, počasnog Oskara za doprinos filmskoj umjetnosti.