A tu smo..bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:41moram priznati da meni lijepo mirise,kazu ovi moji susjedi zasmrdi im mislim da lazu![]()
mirise, a ne smijes probati..
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

A tu smo..bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:41moram priznati da meni lijepo mirise,kazu ovi moji susjedi zasmrdi im mislim da lazu![]()

ma ne trebam,imam izbora boljeg mesaanimals wrote: 12 Oct 2021, 23:43A tu smo..bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:41
moram priznati da meni lijepo mirise,kazu ovi moji susjedi zasmrdi im mislim da lazu![]()
mirise, a ne smijes probati..![]()

Pa, jbg..a sta ce sirotinja..

mozda je i macka ukusna sta znas

Mozda, nista ne iskljucujem..

ma ti jedes krmetinu nisi relevantan kao tipicni bosnjo hajde caoFuddo wrote: 12 Oct 2021, 23:49 Ja odem kod ovog svog Matana, kumstvo, svadba, nesta…
I on iznese hastal, vice, fudo ovo je janje, ovo je govedzi sudzuk, ono tamo ti je pascetina, ovo je karlovacko ako hos
Znaci, cojek je respect
Nema price.
I onda dodje ova nebulozna Kata iz Jankovica trolat, ne bil nam sjebala suzivot.
E nes jebemte dosadnu!!!

hahah nikad ne znas dok ne probas

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ne jedem.bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:50ma ti jedes krmetinu nisi relevantan kao tipicni bosnjo hajde caoFuddo wrote: 12 Oct 2021, 23:49 Ja odem kod ovog svog Matana, kumstvo, svadba, nesta…
I on iznese hastal, vice, fudo ovo je janje, ovo je govedzi sudzuk, ono tamo ti je pascetina, ovo je karlovacko ako hos
Znaci, cojek je respect
Nema price.
I onda dodje ova nebulozna Kata iz Jankovica trolat, ne bil nam sjebala suzivot.
E nes jebemte dosadnu!!!

Ne znam..bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:50hahah nikad ne znas dok ne probas
ne iskljucujem nista osim pacove miseve,musice ...to cisto jer mi je GADNO

a zasto se onda spominje u knjigama? one su nastale u pustinji gdje sumnjam da je svinja biloanimals wrote: 12 Oct 2021, 23:55Ne znam..bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:50
hahah nikad ne znas dok ne probas
ne iskljucujem nista osim pacove miseve,musice ...to cisto jer mi je GADNO
razlicite kulture, razlicita ishrana..
svi su jeli ono sto im je pri ruci..
Normalno da su svinje jeli najvise oni , koji su je imali pri ruci, tamo gdje je obitavala..
tamo gdje je Islam nastao, svinja nije obitavala..
niti je bilo preporucljivo jesti svinjsko meso na +40..
ali u hladnijim krajevima, na -10, je itekako bila dobra namirnica za prezivljavanje..

Provokacija i to prava,a najlakse se pravit englez i kao nista ne vidjati i ne shvatatiNaseef Mushroom wrote: 12 Oct 2021, 23:52 Naravno da je provokacija, mrsko mi dalje ulaziti u to jer sam siguran da svako ko na ovim prostorima živi duže od 3 dana shvata da su te sitnice i detalji značajni i ne trebamo se praviti Šveđanima.
Isto kao što ima svako pravo za ramazan mjesec da ne posti i da pije alkohol a on 11 mjeseci nista ne radi i naš za taj mjesec svaki dan ruča napolju i to ne da normalno ruča nego doživljava orgazam kod svakog zalogaja dok gleda prolaznike.
Ili kada sam radio kao konobar pa dolazilo dosta Hrvata, uglavnom 2-3 za svakim stolom jedno 4-5 stolova svako društvo za sebe a baš kada je bio mjesec ramazan kao nikada, od prvog dana njih 20 sastavili stolove u bašti i piva za pivom do kraja ramazana i poslije nikada više.
Ukratko, dabogda se komšija udavio dok je žderao.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Po zakonu mu ništa ne možeš ali je merak takvim kada i! se kuća zapali ili mu kuću poplavi da samo zapališ cigaru i posmatraš.bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:57Provokacija i to prava,a najlakse se pravit englez i kao nista ne vidjati i ne shvatatiNaseef Mushroom wrote: 12 Oct 2021, 23:52 Naravno da je provokacija, mrsko mi dalje ulaziti u to jer sam siguran da svako ko na ovim prostorima živi duže od 3 dana shvata da su te sitnice i detalji značajni i ne trebamo se praviti Šveđanima.
Isto kao što ima svako pravo za ramazan mjesec da ne posti i da pije alkohol a on 11 mjeseci nista ne radi i naš za taj mjesec svaki dan ruča napolju i to ne da normalno ruča nego doživljava orgazam kod svakog zalogaja dok gleda prolaznike.
Ili kada sam radio kao konobar pa dolazilo dosta Hrvata, uglavnom 2-3 za svakim stolom jedno 4-5 stolova svako društvo za sebe a baš kada je bio mjesec ramazan kao nikada, od prvog dana njih 20 sastavili stolove u bašti i piva za pivom do kraja ramazana i poslije nikada više.
Ukratko, dabogda se komšija udavio dok je žderao.

Pa ajde probaj, pojesi slaninu na +40, a probaj na -10, pa ces vidjeti razliku..bosnjakinja wrote: 12 Oct 2021, 23:56a zasto se onda spominje u knjigama? one su nastale u pustinji gdje sumnjam da je svinja biloanimals wrote: 12 Oct 2021, 23:55
Ne znam..
razlicite kulture, razlicita ishrana..
svi su jeli ono sto im je pri ruci..
Normalno da su svinje jeli najvise oni , koji su je imali pri ruci, tamo gdje je obitavala..
tamo gdje je Islam nastao, svinja nije obitavala..
niti je bilo preporucljivo jesti svinjsko meso na +40..
ali u hladnijim krajevima, na -10, je itekako bila dobra namirnica za prezivljavanje..

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests