Prvo treba da mi se dopadne da bi mi dosadiaMasamune wrote: 21 Nov 2025, 13:19 Američki se s druge strane isključivo svodi na ismijavanje nekog ili nečeg, a taj humor baš brzo dojadi bar meni.
A na jednoj ruci mogu prebrojati
Moderator: Krokodil Behko

Prvo treba da mi se dopadne da bi mi dosadiaMasamune wrote: 21 Nov 2025, 13:19 Američki se s druge strane isključivo svodi na ismijavanje nekog ili nečeg, a taj humor baš brzo dojadi bar meni.

tuzlak1212 wrote: 21 Nov 2025, 13:15 bit i srz britanskog humora je jako slican balkanskom
samo se upakuje drugacije pa to nas svijet zna zavolit
jer dodju na isto al su putevi sale za nas nepoznati pa je to dodatni humor

ima jedna britanska serija, preodlicna, al vidim da me ovde niko ne sljivituzlak1212 wrote: 21 Nov 2025, 13:15 bit i srz britanskog humora je jako slican balkanskom
samo se upakuje drugacije pa to nas svijet zna zavolit
jer dodju na isto al su putevi sale za nas nepoznati pa je to dodatni humor

Ali falični nije nesto. Pokusavala sam gledati i nije mi sjeo. Tako sam i napisala da MENI nije sjeo.Masamune wrote: 21 Nov 2025, 13:09Nije to zbog toga bona.Maja wrote: 21 Nov 2025, 11:27 Najgori ste vi koji glumite da vam se svidjaju KAO kvalitetne britanske serije samo da bi ispali kul i pametni
Britanski humor je dosta brutalniji. Stvar je šta ko preferira
Dobar je npr. i US office. U nekim stvarima su bolji recimo kod razvoja likova i njihovih karaktera, ali ono što čini srž office tu je britanski bolji iako imaju čini mi se samo 2 sezone.

A dobro, nije ni meni Alo Alo nešto posebno dobra serija... ono ima kul momenata, ali ništa specijalno.

Tu i ovu sam volio birvaktileMasamune wrote: 21 Nov 2025, 15:26 Što se tiče npr. američkih sitcoma pored Seinfeld u vrhu mi je još samo King of Queens. Jerry Stiller legenda.

Nora Ibsenova wrote: 21 Nov 2025, 11:30Ja nikad nisam gledala Mucke ono epizodu po epizodu, ali cesto bude na tvu i pustim, meni oni uopste nisu smjesni. Britanski LZN.Maja wrote: 21 Nov 2025, 11:27 Najgori ste vi koji glumite da vam se svidjaju KAO kvalitetne britanske serije samo da bi ispali kul i pametni

Na lomacuKrokodil Behko wrote: 21 Nov 2025, 16:09Nora Ibsenova wrote: 21 Nov 2025, 11:30
Ja nikad nisam gledala Mucke ono epizodu po epizodu, ali cesto bude na tvu i pustim, meni oni uopste nisu smjesni. Britanski LZN.
Sramota

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma gledao sam i par američkih stand-upa.Masamune wrote: 21 Nov 2025, 13:19 Američki se s druge strane isključivo svodi na ismijavanje nekog ili nečeg, a taj humor baš brzo dojadi bar meni.
Nema to sa tim veze, mada ima i takvih.Maja wrote: 21 Nov 2025, 11:27 Najgori ste vi koji glumite da vam se svidjaju KAO kvalitetne britanske serije samo da bi ispali kul i pametni
Meni je ova scena vrh, snimljena po istinitom dogadaju

Phil je možda jedan od najduhovitijih likova u sitcovima, i serija ima mnogo urnebesnih scena, ali sam prestao gledati zbog gay propagande.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests