Simpatican debeli betmen
Jeste simpaticna i ona i mario se tolerisu, leze tu ispred terase zajedno na travi, ali to moljakanje u 7 ujutro kad posten narod spava…i kada mi je otvoren prozor u spavacoj ona udje.. boli je briga
Moderator: spacebound
Simpatican debeli betmen
Prati kad budu "akcije" sterilisanja macaka. Mozda je to najbolje.Nora Ibsenova wrote: 26 Apr 2025, 21:46 Ja ne znam kud cu s njima. Imam svog macka u kuci, a van kuce imam 4 koje su stalno tu, cim otvorim vrata stvore se, 2 su se rodile u dvoristu, i evo ih sad i njih dvije i mater im trudna. Valja to hranit.
Imam za macka istog veterinara vec 10 godina, ne bi mi bio problem ni platit sterilizaciju, a i vet bi me pripazio kao sto me i sa mackom znao pripazit za racune.spacebound wrote: 03 May 2025, 09:39Prati kad budu "akcije" sterilisanja macaka. Mozda je to najbolje.Nora Ibsenova wrote: 26 Apr 2025, 21:46 Ja ne znam kud cu s njima. Imam svog macka u kuci, a van kuce imam 4 koje su stalno tu, cim otvorim vrata stvore se, 2 su se rodile u dvoristu, i evo ih sad i njih dvije i mater im trudna. Valja to hranit.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests