Nije neobičanVenera wrote: 29 Jan 2020, 15:46Nice try wrote: 29 Jan 2020, 13:18 Može se desiti i možda je i do prevoda.
U konkretnom slučaju, žena mu se lijepo zahvalila, pojela palačinku i tek onda otišla.
Ja mu se ne bih zahvalila i to sam odmah rekla.
Nije morao spominjati dijelove tijela u komplimentu, na primjer.
Ne pojedinačno. Mogao je pohvaliti cijelu figuru ili reći da joj haljina lijepo stoji, da je ukusno obučena, hiljadu drugih stvari.
Ono jednostavno, "Izgledate lijepo" bi sigurno ostavilo pozitivan dojam.
Ne, on je registrirao jedan dio tijela, najistaknutiji i želio je da na neki način kaže šta ga se najviše dojmilo.
Shvatam da jeste, ali treba biti suptilan i obziran.
Inače, šta muškarci očekuju i kako žele da žene reaguju kad im udijele neke neukusne komplimente, bezobzirne komentare i slično?
Namjerno ih povrijediti?
Nekad i kod najnevinije pohvale, zastanem i razmislim kako će je neko shvatiti. Ne želim umjesto zadovoljstva da izazovem neprijatnost.![]()
ali covjek je Libanav, kako tao dijele komplimente , jer njegov kompliment je prilicno neobican![]()
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
Re: O čemu trenutno razmišljate?
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
komplimenti za noge su znatno vise u u potrebi
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Naravno da bi se bolje osjećala.Venera wrote: 29 Jan 2020, 16:19zene cesto puta osjecaju strah, nugodnost, znatno snaznije od jednog bljutavog komplimenta nekog strancavila wrote: 29 Jan 2020, 16:01
Ma kakav kompliment crna venero?
"Imas lijepa i izazovna bedra" od potpunog stranca u neobaveznom razgovoru znaci samo jedno:
"Meni se prijebalo"
Tocka.
los kompliment je lako ignorirati , ako se zena osjeca sigurno
Pitam se: Da li bi se Chloe bolje osjecala da je dobila lijep kompliment od stranca, ne znam![]()
ponekad se pitam, kad i kako trebamo prihvatiti i lijepe komplimenteDa li su svi lijepi komplmenti rrlevantni
![]()
Ovo ostalo ....
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ali sam se zamislila, ja biram kako cu reagirati ako mi se dopada muskarac , naravno, ako je kompliment pristojno upucen meniNice try wrote: 29 Jan 2020, 18:15Naravno da bi se bolje osjećala.Venera wrote: 29 Jan 2020, 16:19
zene cesto puta osjecaju strah, nugodnost, znatno snaznije od jednog bljutavog komplimenta nekog stranca
los kompliment je lako ignorirati , ako se zena osjeca sigurno
Pitam se: Da li bi se Chloe bolje osjecala da je dobila lijep kompliment od stranca, ne znam![]()
ponekad se pitam, kad i kako trebamo prihvatiti i lijepe komplimenteDa li su svi lijepi komplmenti rrlevantni
![]()
Ovo ostalo ....![]()
![]()
ma , onako, ja se u sve zamislim
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
E pa stvarno, zaista... 
- Chloe
- Žena za sva vremena

hepo_kockica wrote: 29 Jan 2020, 14:37Mene grožđar kad skopa biće mi gore nego da me korona skopalaodoh ti u trap,neću više ni u podrum
![]()
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1046 times
- Been thanked: 947 times
kontam da napravim neki folder, da naskidam u njega tonu nekih random postera za filmove i da ih onda kačim na filmske teme.. šta ste gledali, šta preporučujuete, šta ne preporučujete..
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
kako za 5h moram na posao...a oci ko fildzani... i mescini sam i gladna... 
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Taman se uskuko kako moram u 6 ustati.. Sad Mi je laksevrhbosnica wrote: 29 Jan 2020, 23:54 kako za 5h moram na posao...a oci ko fildzani... i mescini sam i gladna...![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
lakse ti kad se i ja patim jelDuminjo wrote: 29 Jan 2020, 23:58Taman se uskuko kako moram u 6 ustati.. Sad Mi je laksevrhbosnica wrote: 29 Jan 2020, 23:54 kako za 5h moram na posao...a oci ko fildzani... i mescini sam i gladna...![]()
![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Ovo vrijeme je skroz pobudalilo
Prekjucer 10°, preksinoc snijeg, jucer opet 10°, snijeg se u danu istopio, bila popodne kisa i grmljavina
A pocetkom februara najavljuju temperaturu od 20° 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Šta će?spacebound wrote: 29 Jan 2020, 06:54Je li se fakat ovo nekom svidja,Pa ovo dupe je zaseban organizam, zivi svoj zivot, fuj![]()
Niti je može skinuti i ostaviti kući...kao da je i njoj jadnoj, svejedno
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Draga nice ovo je umetnuto dupe, kao da prirodno postoji ovolika guscendra ispod onolisnog strucica.I vidis da je snima nauljenu, u krupnom kadruNice try wrote: 30 Jan 2020, 08:02Šta će?spacebound wrote: 29 Jan 2020, 06:54
Je li se fakat ovo nekom svidja,Pa ovo dupe je zaseban organizam, zivi svoj zivot, fuj![]()
Niti je može skinuti i ostaviti kući...kao da je i njoj jadnoj, svejedno![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5819 times
- Been thanked: 5311 times
Lijepo, suncano do 13 stepeni.
Ja razmisljam kako da pomognem gospodji sto mi se javila jucer pred spavanje. Preko noci ostala bez svega. S mamom zive na nekom starom vikendu gdje trebaju novi prozori, krov. Radi za minimalca u nekoj tvornici.. dvije cerke studentice, a bivsi muz ne mari ni za djecu, a tek nju vise. I sto je najgore, zivi negdje xy, daleko od mene, tako da osobno ama nista ne mogu pomoc, osim da joj posaljem pare, koje cu svakako jos ove sedmice.
Nisam mogla spavat poslije ovog. Evo i citavo jutro razmisljam koga da zovem, kako da bar malo olaksam, pomognem. Jutros isla printat papire pa cu joj poslat da posalje na socialnu, i vidjecu ovdje sa karitasom, da vide sa svojima u njenom kraju. Bas mi je zao i tesko nekako. Citav zivot radila na njivi i kuci bila, da bi je sad izbacio, da dovede neku drugu. Sreca pa bar posao ima zadnje dvije godine. Zivot zaista nije fer.
Drzite palceve da uspijem sredit bar nesto.
Svako sebe laze kako mu odgovara.