To Beni momcino! Ja mislim da ti petkom ujutro ezanis sa balkona!
Gdje je Dorislav?
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sta je za mezuDori wrote: 23 Dec 2022, 10:05 Jutro! Ja na godišnjem![]()
Došla samo da vidim kakav je gulaš ispao, pa ode usisavati….Sijelo večeras….Opet![]()

Oh šta nije….Uslikacu ti kasnije….Biće ono suhovina, sireva, ali sinoc u rerni bili obrazi….Eno raspadaju se. Samo ih kasnije zapeći….

Uh obrazine i dzigi sedi 5Dori wrote: 23 Dec 2022, 10:11Oh šta nije….Uslikacu ti kasnije….Biće ono suhovina, sireva, ali sinoc u rerni bili obrazi….Eno raspadaju se. Samo ih kasnije zapeći….
I opet dzigerica. Imam jednog izroda u raji, ona će dobiti roštiljske kobasice. Žena kraj bifteka uzme radije hrenovku…..

Jedem džigericu i pijem onaj Floradix…Kaže dragi još malo eto te K’o magnet
Dori wrote: 23 Dec 2022, 10:11Oh šta nije….Uslikacu ti kasnije….Biće ono suhovina, sireva, ali sinoc u rerni bili obrazi….Eno raspadaju se. Samo ih kasnije zapeći….
I opet dzigerica. Imam jednog izroda u raji, ona će dobiti roštiljske kobasice. Žena kraj bifteka uzme radije hrenovku…..
Hajde!Arthur Dent wrote: 23 Dec 2022, 10:15Dori wrote: 23 Dec 2022, 10:11
Oh šta nije….Uslikacu ti kasnije….Biće ono suhovina, sireva, ali sinoc u rerni bili obrazi….Eno raspadaju se. Samo ih kasnije zapeći….
I opet dzigerica. Imam jednog izroda u raji, ona će dobiti roštiljske kobasice. Žena kraj bifteka uzme radije hrenovku…..obrazi, jetra...
mogul ja tamo preseliti, uzmite me u raju, tih sam, fin, mogu vam pjevat ponekad... et.. joj ne znam jezik taj, sta cu sad.
havana umijes li ti, da mi pokazes.