Romantičar... Ima vremena kaže

Moderator: Krokodil Behko
Eh što je to ludo, ja ga nekad ne kontam..
Ma nekastorm wrote: 19 Feb 2020, 22:53Eh što je to ludo, ja ga nekad ne kontam..
Ode čovjek u Bosnu da uživa penziju...
I šalje mi slike da je preuzeo posao, i najgore od svega...
Pita me, imaš li možda vremena, treba mi netko da zna čitati nacrte armature... Kae fino sam pogodio
A ja sam sebe srecem na cesti ovih dana
Screenshot_20200219_225237.jpg
Ma to svakako...Čupava wrote: 19 Feb 2020, 22:57Ma nekastorm wrote: 19 Feb 2020, 22:53
Eh što je to ludo, ja ga nekad ne kontam..
Ode čovjek u Bosnu da uživa penziju...
I šalje mi slike da je preuzeo posao, i najgore od svega...
Pita me, imaš li možda vremena, treba mi netko da zna čitati nacrte armature... Kae fino sam pogodio
A ja sam sebe srecem na cesti ovih dana
Screenshot_20200219_225237.jpgTo ga i drzi sto aktivan .. a voli to sto radi a uz to i dobro pogodio... svima dobro..
![]()
Nedaj Boze da je u kuci i da deprimira .. bilo bi i tebi puno teze vidjeti ga takvog ..
Pa čovjek izgubio osjećaj stanovanja u stanu..storm wrote: 19 Feb 2020, 23:01Ma to svakako...Čupava wrote: 19 Feb 2020, 22:57
Ma nekaTo ga i drzi sto aktivan .. a voli to sto radi a uz to i dobro pogodio... svima dobro..
![]()
Nedaj Boze da je u kuci i da deprimira .. bilo bi i tebi puno teze vidjeti ga takvog ..
Ali znam ja, pisao sam... Novo auto njega kopka
Deprimiran je kad dodje meni...
Pa krene... Joj kako možeš živjeti u stanu
Ja bih poludio u stanu(a živio tu 40 godina u stanu)
Onda smo obojica deprimirani![]()
Čupava wrote: 19 Feb 2020, 23:05Pa čovjek izgubio osjećaj stanovanja u stanu..storm wrote: 19 Feb 2020, 23:01
Ma to svakako...
Ali znam ja, pisao sam... Novo auto njega kopka
Deprimiran je kad dodje meni...
Pa krene... Joj kako možeš živjeti u stanu
Ja bih poludio u stanu(a živio tu 40 godina u stanu)
Onda smo obojica deprimirani![]()
Razumi ga
Pa deprimiras vjerovatno zato sto zivis u stanune zbog toga sto budeš sa ćaćom ..
Sta će mu novo auto![]()
Ja mislila ćaća mu hoce novo autoIskra wrote: 19 Feb 2020, 23:10Čupava wrote: 19 Feb 2020, 23:05
Pa čovjek izgubio osjećaj stanovanja u stanu..
Razumi ga
Pa deprimiras vjerovatno zato sto zivis u stanune zbog toga sto budeš sa ćaćom ..
Sta će mu novo auto![]()
Za sta god će mu, ima da mu kupi! A prestao je pusti Habibi, šta će od para, svakako.![]()
Pa dobro si mislila. Ali hoće da mu habibi kupi. Neće sam.
Da bude the Baja