Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Rum wrote: 01 Jul 2018, 17:53
Uklopile ste ugodno sa korisnim i bol u ledjima
Ma nije baš tako. Meni nije naškodila motika nego ogromne vazne cvijeća koje sam iznosila van ne pazeći na kičmu.
Definitivno je bašta i fizička relaksacija, samo usljed pretjerivanja zna malo biti bolno.
super Kontrić... I kod mene je paradajz mašallah samo rumeniti da krene, prvi krastavac se još otima a onaj kasniji se odmeće, sve ok... I sve ima ogromne listove, blitva je strašna, i cikla, nju ću vaditi ovih dana i praviti salatu, a novu posijati na kraj bašte gdje je hladnije.. Uglavnom, uživam u svom povrću a i za zimnicu se naďe...
Ja sam jako sretna jer mi je ovo druga godina da imam vrt. Kod mene sve lijepo raste, jedino su krastavci poludjeli, morala prosirit na tri strane, citavom selu ih djelim.
uvijek_kontra wrote: 05 Jul 2018, 18:18
Ja sam jako sretna jer mi je ovo druga godina da imam vrt. Kod mene sve lijepo raste, jedino su krastavci poludjeli, morala prosirit na tri strane, citavom selu ih djelim.
Kod mene tako tikvice, naramkom ih dijelim
Krastavci isto bujaju, svaki dan beremo.
Mahuna more. Već prolaze neke. Samo paradajz nikako da počne sazrijevati.
Sestri je krompir pobila vjerovatno plamenjaca jer djeluje nekako spaljeno.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Meni su prvi krastavci bili extra dok plemenjača nije krenula. Imam ih za jesti ali ne i neke količine da mogu kiseliti još ja uvijek kiselim one skroz male, pravo mi je žao što su mi podbacili.
Chloe wrote: 09 Jul 2018, 00:17
Meni su prvi krastavci bili extra dok plemenjača nije krenula. Imam ih za jesti ali ne i neke količine da mogu kiseliti još ja uvijek kiselim one skroz male, pravo mi je žao što su mi podbacili.
U mene imaju bodlje veće od ježa, ne zapamtih bodljikavijih
Pa tvoji su, kakvi bi drugo mogli biti
Halali
Kod mene se prkos rascvjeto, ma pune ga saksije i cvijetnjak.
Kaze sestra kod mene jedan nije niko. Neće mi pa neće.
Veli ovaj moj, kad nisi prkosna sekunde. Ne boj se, zato u ove moje odvališe saksije