Zanki wrote: 13 Mar 2023, 15:34
Pa možda im dojavin sad kad već spomenili... ionako me zezalo nedavno da nis menađerka i ovdi san ti to nabacila jer je bila šega na moj račun tih dana doma...
Kad su juniori igrali u Splitu ja nis išla za tin šetala s kapon MU... Kaže brat tam di si išla na kavi danas veoma vrlo hrabro, dobro da smo ih dobili
Joj mi smo jednom u Tuzli imali scenu sa drugom iz Hrvatske koji nas je posjetio, a bila zima. On je imao onaj pravi zimski šal Dinama, ali se nije ni vidjelo tek tako.
I prođemo ti mi kraj neke diskoteke kad izađe rulja napolje od 30 ljudi na nas trojicu i nešto nama dobacuju, psuju, unose nam se u face itd. Mi ono šta je ovima jbt, nismo fakat kontali u čemu je problem. Kad izađe neki nabildani orangutan, preko 2 metra, odijelo, cipele, sređen tip top... valjda neki njihov lider i rukom skide šal od Dinama sa vrata od druga misleći da je šal od Želje. Gleda lik i ništa ne konta. Malo u šal, malo u nas.
Pa viče ovom našem otkud ti iz Zagreba sa šalom Dinama da hodaš u Tuzli? Vrati mu šal i viče hajd produžite dalje ali sakrijte to da ne biste od nekih drugih fukara dobili dusu zbog sličnosti sa šalom Želje