upalili su desetine kuca
a da nece kamp ....
ko ce ljudima platit kuce
gledao sam kuca koje su upalili
brat-bratu 50-60 hiljadarki evra ...
i ... pojo mis
Moderator: Krokodil Behko

upalili su desetine kuca

Plus još, ubijaju omladinu, napadaju žene, pljačkaju. Klasika s te strane dunjaluka a tek ih se “samo” par hiljada slilo.

Zakoni,u te dvije zemlje se nemogu poredit.Melek wrote: 03 Jan 2021, 12:55 Pa šta ja znam. Ti narkomani i ubice, evo Švedska kuburi sa njima već par decenija i sve se zahuktava geometrijskom progresijom a rješenje se ne nazire. Plus još, nekako mi je potpuno nakaradno da se gotovo isključivo muškadija ulijeva u BiH iz cijele sjeverne Afrike i bliskog istoka. Ovo što sad imamo je samo promil onoga što može da nagrne. Zato im je bolje poslati poruku na vrijeme da se manu ćorava posla.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Izvini ali ne kontam šta je to, to. Drzavotvorno razmišljanje? Enklava gomile emigranata? Oni bi tu sjedili i čekali penziju? Integraciju u društvo? Šta?prog321 wrote: 03 Jan 2021, 08:18 Vidite neprijatelja gdje ga nema.
Bosnjaci na svojoj teritoriji bi trebali biti u mogucnosti smjestiti 100k migranata bez problema.
Kazete eU ksenofobima dobro neka ovi zjalci sjede kod nas. Pomozite financirati kempove. Ne plate UN lopovima . Nego direktno u izgradnju kampova daleko od urbanih centara.
Kao kamp Lipa.
Izgraditi jos pet takvih sa kapacitetom od 20k.
I to je to.
Ako nebosnjaci ne zele kod sebe. Nije problem. Ali bosnjaci moraju pokazati drzavotvorno razmisljanje.

Kako to misliš? Koga je to npr Pašaga silovo, ubio, opljačko i zapalio mu kuću kao izbjeglica (dakle ne migrant već izbjeglica), pojasni malo. Kad ga se već trpa u isti koš s ovima..Fuddo wrote: 03 Jan 2021, 13:06 Najradikalniji protivnici migracije,
Migranti.![]()
Ko biva, kad smo mi otisli iz Bosne, e sad nece niko!
Pasaga, razocaro si ko svedjanin i mumin.

Pa tehnicki ste isti kos.Melek wrote: 03 Jan 2021, 13:13Kako to misliš? Koga je to npr Pašaga silovo, ubio, opljačko i zapalio mu kuću kao izbjeglica (dakle ne migrant već izbjeglica), pojasni malo. Kad ga se već trpa u isti koš s ovima..Fuddo wrote: 03 Jan 2021, 13:06 Najradikalniji protivnici migracije,
Migranti.![]()

Koliko si ti kampova zapalio u usa dok si se konačno smjestio tamo?Fuddo wrote: 03 Jan 2021, 13:14Pa tehnicki ste isti kos.Melek wrote: 03 Jan 2021, 13:13
Kako to misliš? Koga je to npr Pašaga silovo, ubio, opljačko i zapalio mu kuću kao izbjeglica (dakle ne migrant već izbjeglica), pojasni malo. Kad ga se već trpa u isti koš s ovima..
Kakvo silovanje i ubistvo, budibog s tobom?

Nisam ni jedan, nisam ni bio u americkom kampu.

https://www.nytimes.com/2020/12/31/worl ... ium=ClanakUp to 700 people lacking winter clothes, sleeping bags and tents have slept outside after a temporary camp was dismantled. Local hostility has blocked efforts to relocate them.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A koga su zapalili i silovali onih 10 migranata koje si sreo na ulici ili onih 200 što si vidio na televiziji?Melek wrote: 03 Jan 2021, 13:13Kako to misliš? Koga je to npr Pašaga silovo, ubio, opljačko i zapalio mu kuću kao izbjeglica (dakle ne migrant već izbjeglica), pojasni malo. Kad ga se već trpa u isti koš s ovima..Fuddo wrote: 03 Jan 2021, 13:06 Najradikalniji protivnici migracije,
Migranti.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests