Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Muskarci zele velike sise. Sposobnost je na zadnjem mjestu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 8515 times
- Status: Online
Ja ne znam sta je ovim danasnjim zenama i ko im je usadio u glavu da nas privlace neke ratnice, amazonke i slicne.
Eno Sebija Seka Izetbegovic. Uspjesna, jaka, pametna.. koga ono privlaci?
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22204 times
- Been thanked: 20300 times
Pa dobro... sposobna žena je i ona koja se zna seksati. Zavisi na šta se misli 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

- insomnia
- Rđav kurac

Ma to ona ćera vodu na svoj mlin. Bajagi ona sposobna
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2831 times
- Been thanked: 23347 times
Al bez zajebancije ima istine u tome.Ja nisam,mislim jesam da je samostalna itd ali ona to preozbiljno shvatila.Duminjo wrote: 10 Nov 2022, 12:01 Ja ne znam sta je ovim danasnjim zenama i ko im je usadio u glavu da nas privlace neke ratnice, amazonke i slicne.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 267 times
Nije bona ... svaka cast zeni koja radi, pametna je, doktorat heklanje sama zamijeni fazni lanac, ali nama to nije privlacno kod zena. Prednost imaju one sto te poj,,, da ti treba par dana da se saberes pa te jos doceka sa burekom ...Venera wrote: 10 Nov 2022, 10:54Mutevelija, ovo je netocno, mnogi muskarci zele sposobne zene. Izgled svi ukljucujemo kod biranja, to nas prvo privuce.Mutevelija wrote: 09 Nov 2022, 18:02 Šta mislite o ovome?
Muškarac koji ignoriše zene u svom zivotu, fokusira se na obrazovanje, posao karijeru , bolji ugled, će vise privlaciti djevojke, zapravo "strujat" će tom energijom samopouzdanja više nego onaj muškarac koji se fokusira samo na djevojke i prilazi svakoj?
Nekako kao da zene mogu osjetiti kad im se prilazi eto samo reda radi, ili ako si nervozan i kad si samouvjeren.
Da li se muškarac mora iticati nečim da bi imao svoju vrijednost eto recimo da bi impresionirao.
Zena ne mora toliko, dovoljna je kao pojava.
Ne znam koliko puta treba ponoviti da upamtite sta treba muskarcu da bude zadovoljan - daj mu i nahrani ga. Gotova lekcija.
- insomnia
- Rđav kurac

Jes. Da te isisa da ti se carsaf uvuce u supak
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Ma nek je i sirotinja sa pomanjim sisama.
Dobre duse i sa bar malo humora.
Nek zapamti pola vica, ali da se lijepo smije, jer zna da je na kraju vic bio smijesan.
Malo dobre noge i nek nije krezava zbog osmijeha..
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ali baš jbt...
da povremeno šta skuhate i da nismo gladni, redovan sex i da nas pustite da se rahat bavimo hobijima koji ne idu na vašu štetu i da ne zvocate zbog toga. Tu leži preko 90% našeg zadovoljstva ako se ispoštuje. Ostalo su nijanse. I da, jesmo jednostavni.
da povremeno šta skuhate i da nismo gladni, redovan sex i da nas pustite da se rahat bavimo hobijima koji ne idu na vašu štetu i da ne zvocate zbog toga. Tu leži preko 90% našeg zadovoljstva ako se ispoštuje. Ostalo su nijanse. I da, jesmo jednostavni.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Kojem za mjesec ne bi dosadile ako je to sve sto mlada nudi taj ima mozak amebe.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac

Pa dobro ti se sa svojim vjerujem sita ispricas o nauci i geopolitici. Hajte molim vasspacebound wrote: 10 Nov 2022, 12:41Kojem za mjesec ne bi dosadile ako je to sve sto mlada nudi taj ima mozak amebe.
- Duminjo
- Urednik foruma

Velis,.starija na oca, mladja na materHAVANA wrote: 10 Nov 2022, 12:10Al bez zajebancije ima istine u tome.Ja nisam,mislim jesam da je samostalna itd ali ona to preozbiljno shvatila.Duminjo wrote: 10 Nov 2022, 12:01 Ja ne znam sta je ovim danasnjim zenama i ko im je usadio u glavu da nas privlace neke ratnice, amazonke i slicne.
Eno Sebija Seka Izetbegovic. Uspjesna, jaka, pametna.. koga ono privlaci?Ja probam starijoj cerki nabaciti nako usput...U zajebanciji al fakat kontam u sebi.Smiri malo,ne mozes ti sve ba,vozit auto ko slabo koji frajer,vozit quad,brod,skakat s mosta,iz aviona,radit,pare,poso...
Ima li reko momcic kakav,nema.Ne pasu mi nikako.
De malo krhko zensko podjahkad,isprepada ih zive...
A ova druga opet susta suprotnost,pravi curetak onaj umiljati...Elem,zajebano i jednim i drugim vrijeme.I musku i zensku.
Zajebano je kad imas u kuci nekoga sa kim si prinudjen da se takmicis ili nesto boriš. Dosta insanu borbe u zivotu i na poslu pa kad kuci dodje, malo bi sjeo, odmorio, digo noge. Al jok, doceka te kuci ratnik "hajmo ovo, hajmo ono, daj ovo, daj ono".
Bizi
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2831 times
- Been thanked: 23347 times
Pa zensko ba, dje mene nadje u tome, eno joj mater... Previse leti za zensko... Ostace sama nekad me strah...A opet ne mogu joj nista, moram dat krila... Drago mi nekad a nekad me to zabrine iskreno receno...Duminjo wrote: 10 Nov 2022, 12:45Velis,.starija na oca, mladja na materHAVANA wrote: 10 Nov 2022, 12:10
Al bez zajebancije ima istine u tome.Ja nisam,mislim jesam da je samostalna itd ali ona to preozbiljno shvatila.Ja probam starijoj cerki nabaciti nako usput...U zajebanciji al fakat kontam u sebi.Smiri malo,ne mozes ti sve ba,vozit auto ko slabo koji frajer,vozit quad,brod,skakat s mosta,iz aviona,radit,pare,poso...
Ima li reko momcic kakav,nema.Ne pasu mi nikako.
De malo krhko zensko podjahkad,isprepada ih zive...
A ova druga opet susta suprotnost,pravi curetak onaj umiljati...Elem,zajebano i jednim i drugim vrijeme.I musku i zensku.
Zajebano je kad imas u kuci nekoga sa kim si prinudjen da se takmicis ili nesto boriš. Dosta insanu borbe u zivotu i na poslu pa kad kuci dodje, malo bi sjeo, odmorio, digo noge. Al jok, doceka te kuci ratnik "hajmo ovo, hajmo ono, daj ovo, daj ono".
Bizi
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Pa dobro, ja jos pravim najbolji grah na svijetu, divne kolace, znam njegovati bolesnog i radjam samo musku djecu. To, priznat ces, nije maloinsomnia wrote: 10 Nov 2022, 12:42Pa dobro ti se sa svojim vjerujem sita ispricas o nauci i geopolitici. Hajte molim vasspacebound wrote: 10 Nov 2022, 12:41
Kojem za mjesec ne bi dosadile ako je to sve sto mlada nudi taj ima mozak amebe.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
et vidiš kako sama dade odgovor u čemu se ogleda naše zadovoljstvo 
- insomnia
- Rđav kurac

Tamam.spacebound wrote: 10 Nov 2022, 13:02Pa dobro, ja jos pravim najbolji grah na svijetu, divne kolace, znam njegovati bolesnog i radjam samo musku djecu. To, priznat ces, nije maloinsomnia wrote: 10 Nov 2022, 12:42
Pa dobro ti se sa svojim vjerujem sita ispricas o nauci i geopolitici. Hajte molim vas![]()
Osim toga i skromna si. Sise si izostavila
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 267 times
... i pretpostavljam imas nekakve sise, sta vise co'ek da pozeli.spacebound wrote: 10 Nov 2022, 13:02Pa dobro, ja jos pravim najbolji grah na svijetu, divne kolace, znam njegovati bolesnog i radjam samo musku djecu. To, priznat ces, nije maloinsomnia wrote: 10 Nov 2022, 12:42
Pa dobro ti se sa svojim vjerujem sita ispricas o nauci i geopolitici. Hajte molim vas![]()
- insomnia
- Rđav kurac

Itekakve ako cemo iskreno