1+1+1+1=duplo golo na trecu!
TROSJED
Moderator: VIP
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23881 times
- Been thanked: 6243 times
- Status: Offline
Re: Naucio sam ....
...naucila sam adirati fukariozi,bolesni gafeozi,istraziozi,tudjezivotewollenwisseozi itd.itd. ...bice jos,moram svoje vezice povezati!
...jesam interesantna u pm-u!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Re: Forumska istresaljka !?+-/*
Hormonska razglabanja jedne trudnice. Ili "Ovo je moj zivot"... Ili neki drugi naslov s psovkom, ali dobro sad....
Jao koliki sam post bila napisala, ali kad sam htjela da ga postam, javljaju mi error 4534534: Previse patetike, pokusajte ponovo...
Pa evo direktno u kost.
Krivo mi je jer neke stvari ne mogu zadrzati samo za sebe. Toliko ljudi je bilo oko mene i neki od njih su me mnogo povrijedili. Sad bjezim od njih, izbjegavam urokljive poglede i pakosne komentare, ali... Opet sve dodje do njih. Kako se zastiti ? Zatrudniti , pa nikom ne govoriti? Udati se, a lagati da sam odselila u toplije krajeve? Kako? Jutros mi javljaju da je jedna spodoba od zene koju mrzim iz dna duse saznala za moju trudnocu.. Rekla joj moja mama.. Mamu volim najvise na svijetu, ali joj ne mogu objasniti da je to MOJ ZIVOT. Da ja odredjujem kome cu takve stvari saopsiti, da ja odredjujem koga cu uputiti u ono sto se desava...
Kako se izboriti s tim? Ne mogu prestati mami pricati o svom zivotu. Znam da ona od srece ne moze da se kontrolise, ali ima li iko, pa cak i mama pravo da prica drugima o meni.. Pogotovo tpj zenturaci s kojom ni ona ne bi trebala imati kontakt.. Sta da radim? Ne krijem trudnocu, stomak mi se vec i vidi, ali to ne znaci da cu ici od covjeka do covjeka i govoriti da sam trudna?
Smeta li vama to? Gdje su granice? Kako ih postaviti? Ja Od straha, ne prenosim cak ni lijepe tudje vijesti, koje je pozeljno ispricati. Necu, to je tudji zivot.. Da se radi o nekom drugm , a ne o mojoj mami, ja bih ga na kolac nabila. Ali njoj niko ne moze stati u kraj. Sta cuuu???!!! Kazem ne govori nikom da sam se udala, a mene srece jedna žaba (iz istog klana kao i ova prva gore spomenuta) i kaze cestitam, cujem kupili ste stan tu i tu, nek bude sretno..
Nemojte mi samo govoriti da popricam s njom, jer sam pokusala, i jutros i uvijek. Ona samo krene da place i da kuka u stilu "vi ste moj zivot, ja nemam pravo ni da se radujem, ni da se veslim, bla bla smrc smrc"... izludjuje me.. Zamjerim joj mnogo.. Mnogo!!! A ne znam na koji nacin da je ubijedim da usuti! Ona misli da to nece doci do mene (i zaista je pomalo i nemoguce da dodje) ali eto jutros je ipak doslo...
Jao koliki sam post bila napisala, ali kad sam htjela da ga postam, javljaju mi error 4534534: Previse patetike, pokusajte ponovo...
Pa evo direktno u kost.
Krivo mi je jer neke stvari ne mogu zadrzati samo za sebe. Toliko ljudi je bilo oko mene i neki od njih su me mnogo povrijedili. Sad bjezim od njih, izbjegavam urokljive poglede i pakosne komentare, ali... Opet sve dodje do njih. Kako se zastiti ? Zatrudniti , pa nikom ne govoriti? Udati se, a lagati da sam odselila u toplije krajeve? Kako? Jutros mi javljaju da je jedna spodoba od zene koju mrzim iz dna duse saznala za moju trudnocu.. Rekla joj moja mama.. Mamu volim najvise na svijetu, ali joj ne mogu objasniti da je to MOJ ZIVOT. Da ja odredjujem kome cu takve stvari saopsiti, da ja odredjujem koga cu uputiti u ono sto se desava...
Kako se izboriti s tim? Ne mogu prestati mami pricati o svom zivotu. Znam da ona od srece ne moze da se kontrolise, ali ima li iko, pa cak i mama pravo da prica drugima o meni.. Pogotovo tpj zenturaci s kojom ni ona ne bi trebala imati kontakt.. Sta da radim? Ne krijem trudnocu, stomak mi se vec i vidi, ali to ne znaci da cu ici od covjeka do covjeka i govoriti da sam trudna?
Smeta li vama to? Gdje su granice? Kako ih postaviti? Ja Od straha, ne prenosim cak ni lijepe tudje vijesti, koje je pozeljno ispricati. Necu, to je tudji zivot.. Da se radi o nekom drugm , a ne o mojoj mami, ja bih ga na kolac nabila. Ali njoj niko ne moze stati u kraj. Sta cuuu???!!! Kazem ne govori nikom da sam se udala, a mene srece jedna žaba (iz istog klana kao i ova prva gore spomenuta) i kaze cestitam, cujem kupili ste stan tu i tu, nek bude sretno..
Nemojte mi samo govoriti da popricam s njom, jer sam pokusala, i jutros i uvijek. Ona samo krene da place i da kuka u stilu "vi ste moj zivot, ja nemam pravo ni da se radujem, ni da se veslim, bla bla smrc smrc"... izludjuje me.. Zamjerim joj mnogo.. Mnogo!!! A ne znam na koji nacin da je ubijedim da usuti! Ona misli da to nece doci do mene (i zaista je pomalo i nemoguce da dodje) ali eto jutros je ipak doslo...
-
Ruana
Tvoja mama samo se raduje i vol te a ti se bez veze opterecujes zenama iz mahale. Sta ima veze sto znaju.
Razumijem te potpuno , i ja sam uvijek mrzila što svi znaju da pušim, svi znaju ko mi je momak, šta su mu roditelji bla bla, i jako je iritantno, ali moraš se nekako pomiriti s tim da su te stvari o kojima govoriš dosta krupne i da ih ne možeš sakriti sve i da hoćeš, možda neko kratko vrijeme. Ipak si se udala, odselila, imat ćeš dijete, kad tad se sazna, takav je naš narod...takve stvari je nemoguće kriti, a iskrena da ti budem nije to ništa što se treba kriti 
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Pa i ja sam prolazila sve i s momcima i sa ispitima na faxu i sa svim drugim "sitnicama"... Trudnocu ne krijem, cak naprotiv uzivam kad neko primijetiDalia wrote:Razumijem te potpuno , i ja sam uvijek mrzila što svi znaju da pušim, svi znaju ko mi je momak, šta su mu roditelji bla bla, i jako je iritantno, ali moraš se nekako pomiriti s tim da su te stvari o kojima govoriš dosta krupne i da ih ne možeš sakriti sve i da hoćeš, možda neko kratko vrijeme. Ipak si se udala, odselila, imat ćeš dijete, kad tad se sazna, takav je naš narod...takve stvari je nemoguće kriti, a iskrena da ti budem nije to ništa što se treba kriti
Brat je nedavno prolazio sve isto (on sad ima sincica od godinu dana), pa sam ga ja umirivala "ma sve je to normalno, ona je smao sretna", ali zaista je iritantno i ne mogu joj stati u kraj... A volim je iz dna dusine duse...
Ma nju ne možeš promijeniti, tako je navikla valjda, šta ćeš...a za klan najmanje treba da brineš, takvi su ti ljudi, uvijek pričaju o svemu i o svakom, sve i da si u jednoj sobi i da ne izlaziš iz nje, oni bi opet našli nešto da pričaju...Peggy Sue wrote:Pa i ja sam prolazila sve i s momcima i sa ispitima na faxu i sa svim drugim "sitnicama"... Trudnocu ne krijem, cak naprotiv uzivam kad neko primijetiDalia wrote:Razumijem te potpuno , i ja sam uvijek mrzila što svi znaju da pušim, svi znaju ko mi je momak, šta su mu roditelji bla bla, i jako je iritantno, ali moraš se nekako pomiriti s tim da su te stvari o kojima govoriš dosta krupne i da ih ne možeš sakriti sve i da hoćeš, možda neko kratko vrijeme. Ipak si se udala, odselila, imat ćeš dijete, kad tad se sazna, takav je naš narod...takve stvari je nemoguće kriti, a iskrena da ti budem nije to ništa što se treba kritiAli zasto je bas tom klanu morala reci? Znam da nisu dobronamjerni, znam da ce poceti da pricaju, tracaju...
Brat je nedavno prolazio sve isto (on sad ima sincica od godinu dana), pa sam ga ja umirivala "ma sve je to normalno, ona je smao sretna", ali zaista je iritantno i ne mogu joj stati u kraj... A volim je iz dna dusine duse...
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ruana ti je dobro rekla... tvoja mama se smao raduje i vidjeces i sama, ja ne mogu d as e suzdrzima a da ne ispricam o svojoj djeci nesto. moja kcerka cesto zna reci, sto si pricala...Peggy Sue wrote:Hormonska razglabanja jedne trudnice. Ili "Ovo je moj zivot"... Ili neki drugi naslov s psovkom, ali dobro sad....
Pa evo direktno u kost.
ti se bez veze opterecujes sta ce ko reci... sta ima lose u tome sto ce neko saznati da si se udala... zasto ne reci... ne opterecuj se previse
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Ti ljudi su me mnogo povrijedili... A oni koji nisu, gledali su ćutke kako me ovi povrjedjuju.. Pa sam valjda oprezna.. A moja mamica dobrica sve zaboravila i halalila... Ako ikome zamjerim zato sto je dobar, onda je to moja mama.. Apsurd...
Ljudi su ocito nauceni ako im se neko ne zali da ga nista i ne muci. Ja stvarno nemam vremena ni volje pricati kako sam umorna, kako mi treba vremena za sebe kako od stalne brige za djetetom moram zapisati odredjene stvari kako ih ne bih zaboravila, ne mogu misliti na to jesam li koga trebala nazvati i na kraju nemam vremena za taj jebeni telefon. A i ako imam to vrijeme ( a to je 15 minuta) hocu SAMO ZA SEBE.
Ma na kraju ako te ne zovem to znaci da ne zelim da te zovem, ne zanima me sto ti plata kasni, sto nisi kupila/kupio ovaj mjesec cipele, sto imas problema sa komunikacijom u kuci...
Pa nisam ja majka Tereza da moram svaku jebenu boljku znati a da me pri tom ne pitas kako sam ja, a ne dao Bog mozes li mi sta pomoci.
I pun mi je klinac familije, finih odnosa odselit cu se u Australiju da nikog ne gledam i ne slusam, a kakav sam peh dobila bih pismo
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
mislio sam da su prosla vremena ˝zlih komsijskih jezika˝...ocito nisuPeggy Sue wrote: Ali zasto je bas tom klanu morala reci? Znam da nisu dobronamjerni, znam da ce poceti da pricaju, tracaju...
nisu ni nestali ljudi koje pogadjaju takve price ˝briznih˝ komsija..
Iako ce zvucati vulgarno savjetujem ti da tom klanu jednostavno kazes da ti popusi...iliti polize...
izvini na vulgarnosti ali me tvoja prica podsjetila na price iz perioda nakon mog razvoda,,,dok nisam ˝prijateljima˝ tako odgovarao,,nisu me ostavili na miru..
pokusaj,,nadam se da ces uspjeti
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Da imam ikakav..ikakav kontakt s tim dijelom FAMILIJE (da, nazalost, familija s oceve strane), ja bih im to tacno tako u facu formulisala. Ali ja ih zaobilazim , ne vidjam, ne cujem... I dovoljno je da ih mama jednom slucajno sretne i da nadoknade sve sto su propustili u mom zivotu...Johny wrote:mislio sam da su prosla vremena ˝zlih komsijskih jezika˝...ocito nisuPeggy Sue wrote: Ali zasto je bas tom klanu morala reci? Znam da nisu dobronamjerni, znam da ce poceti da pricaju, tracaju...![]()
nisu ni nestali ljudi koje pogadjaju takve price ˝briznih˝ komsija..
Iako ce zvucati vulgarno savjetujem ti da tom klanu jednostavno kazes da ti popusi...iliti polize...![]()
izvini na vulgarnosti ali me tvoja prica podsjetila na price iz perioda nakon mog razvoda,,,dok nisam ˝prijateljima˝ tako odgovarao,,nisu me ostavili na miru..
pokusaj,,nadam se da ces uspjeti
A i... Ako cemo vec zagaziti u dublje vode - Ne zelim stvarati mami neprijatnosti. Mnogo je ulozila u nas, mnogo i dugujem joj bar to da niko nista protiv mene i o meni lose ne moze reci. Kulturna sam, dostojanstvena, nasmijana, sve ono sto ih lagano ubija. Svaki moj ispad bi docekali s onim "joj sta ona uradi od svoje djece".. Inace sam ters i muhanata, ali slaba sam na mamu i zbog nje sam u ovom dijelu malogradjansko-mahalski vodjena onim "sta ce ko reci"...
-
dacina_curica
Auuuuuuuuuuuuuu kidam ja odavde, jos i zalutali metak u vugla fasovati ovdje.

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40845 times
- Been thanked: 27328 times
Bem vam pogacu 
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40845 times
- Been thanked: 27328 times
Bem ti kompot od sljiva
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Rume, moramo li hranu psovat'.. Ocekivala sam nesto drugacije od tebe. Nemoj da ti napuckam ovaj klan iz prethodnih postova na tebe
Re: Naucio sam ....
Od kako rijesih da pronadjem sebe ... nekako mi se gubi svaki trag ...

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Re: Neoženjeni muškarci
Jesi to Majo našla nekog iskusnog, zrelog kojeg bi rado, a on ni mukajet? 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7872 times
- Been thanked: 18616 times
Ja imam dogovor s paparacijem (koji se ko da gledam ne sjećaDalia wrote:Jesi to Majo našla nekog iskusnog, zrelog kojeg bi rado, a on ni mukajet?
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7872 times
- Been thanked: 18616 times
Moliću lijepo......već imamo temu o neudatim ženama pa idi čitajlaganini wrote:jeli maja poželjna udavača..
Ovdje budimo ozbiljni i pričajmo o muškarcima. Nema zezancije