ziva istina brt

Moderator: spacebound
Analitički.vrhbosnica wrote: 07 Apr 2020, 12:29sigurno primjete, niko nije toliko glup... al su voljni da play along ako misle da imaju sanse ..Dorian wrote: 07 Apr 2020, 12:18
Šta mislite, da li muškarci ne primijete kada sa njima manipulišete, ili primijete ali pređu preko toga?
sta znam kako razmisljate![]()
Trebao si reći "sve dok ne umocim"Dorian wrote: 07 Apr 2020, 12:36Analitički.vrhbosnica wrote: 07 Apr 2020, 12:29
sigurno primjete, niko nije toliko glup... al su voljni da play along ako misle da imaju sanse ..
Puštaću joj da bude po njenom na mnogo sitnica da bih u nekoliko bitnih stvari bilo po mom.
Dorian wrote: 07 Apr 2020, 12:36Analitički.vrhbosnica wrote: 07 Apr 2020, 12:29
sigurno primjete, niko nije toliko glup... al su voljni da play along ako misle da imaju sanse ..
Puštaću joj da bude po njenom na mnogo sitnica da bih u nekoliko bitnih stvari bilo po mom.
Nije tacno. Mi razmisljamo gornjom glavom al nas donja ometa. A za to ste opet vi krive. Sve ste vi krive.
eeee to ti je umjećeHAVANA wrote: 07 Apr 2020, 12:43 Pusti ih ba, nista ih ne slusajte. Ko biva sve se ja pitam a na kraju kontam vid jebo mater sve po njihovom. Zensko je to.
Koje su ti stvari bitne?Dorian wrote: 07 Apr 2020, 12:36Analitički.vrhbosnica wrote: 07 Apr 2020, 12:29
Na kraju ce sama sebe izvarati.vrhbosnica wrote: 07 Apr 2020, 12:12ovoga sam se masu nagledala sa bivsom cimericom, koja je igru dame u nevolji dovela do savrsenstva...almir90 wrote: 07 Apr 2020, 11:59 A vidi ti jesu žene namazane, otvoreno priznaju kako je lako i na koji način manipulisati sa većinom muškaraca.
To je zbog toga sto muskarci imaju krvi samo toliko da jedna glava funkcionise. Kad jedna preuzme krv, druga je van funkcije.
Sve je dobro dok niksu krošei i aperkati, zato momci sve četvoro očiju otvorite pri odabiru suđene, ne nasjedajte na gluposti, ko fol ljubav folovi golovi...Beni_dvosekundas wrote: 07 Apr 2020, 11:50 Sigmund Freud
"Uputio sam svojoj ženi nekoliko reči, a ona meni nekoliko pasusa."
![]()
Ima ona o Nasrudinu Hodži, kad je poslao sina sa krčagom do bunara po vodu, al ga prije toga tuče.Salko_dvominutaš wrote: 07 Apr 2020, 12:17Moja draga se na mene prvo izgalami ujutro, da ne bih sta zajebo preko dana
Preventiva
![]()
jel P kao penisalmir90 wrote: 07 Apr 2020, 13:25 Mi se smijemo i zajebavamo, a žalosno je koliko nas p.... može u nekim situacijama kontrolisati (morao sam ove izraze da koristim.) A i žene se izjasniše da su toga itekako svjesne. I kako očekivat da nas poštuju i cijene kad znaju kako je malo potrebno da nas drže pod konac?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests