TROSJED
Moderator: VIP
-
#uranuzoru#
- Na probnom

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 13 times
- Status: Offline
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24869 times
- Been thanked: 27596 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41214 times
- Been thanked: 27889 times
- Status: Online
Re: TROSJED
Rudolph wrote: 25 Sep 2021, 00:01 Cesto sam se pitao i pitao tome kako je zaspati i nikada se ne probuditi ,jednostavno ne biti tu zauvijek ,napokon neki nagovjestaj toga daje mi onaj interval koji razdvaja trenutak kada tonem u san od trenutka budjenja , kada nemamo nikakve snove vec tonemo u san i onda odjednom opet sam tu a u medjuvremenu nema nicega
a da taj interval nikad nema kraja da se budjenje nije dogodilo to je tako zanimljivo![]()
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Shadow
- Svemirka

- Shadow
- Svemirka

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41214 times
- Been thanked: 27889 times
Iako je to mracan nacin rasmisljanja , ja smatram da je to jedna od najkreatvinijih misli koje sam ikada imao u zivotu , i stalno joj se vracam
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8067 times
- Been thanked: 19080 times
7 dana. Komentarisanje rada moderacije.Lavlje_srce wrote: 07 Jan 2022, 01:23 Sto mi to radis, sad necu moci zaspati.
Kakvo si ti dijete.
Evidentno ce ti biti lakse ako me banujes, ne cekaj sutra. Olaksaj si.
Sutiti ti necu dok god sam tu.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 2953 times
samo upadaj
ovde se samo zavlaci,cuvaj se
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ja doso iz banovica, lavlje ode ☹Maja wrote: 07 Jan 2022, 02:167 dana. Komentarisanje rada moderacije.Lavlje_srce wrote: 07 Jan 2022, 01:23 Sto mi to radis, sad necu moci zaspati.
Kakvo si ti dijete.
Evidentno ce ti biti lakse ako me banujes, ne cekaj sutra. Olaksaj si.
Sutiti ti necu dok god sam tu.
ne da nam se nikako da se sastavimo ☹
🐽
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 295 times
- Been thanked: 326 times
Sa nekim forumaši a je bilo lijepo komunicirati i podijeliti mišljenja i pored dijametralno suprotnog gledišta na neke stvari. Međutim, za ostatak foruma koji, nažalost, trenutno čini većinu, to ne mogu da kažem. Očito je ovo mjesto za ove konstitutivne torove koji teško da će ikada imati bilo koju drugu temu i retoriku sem četničko/ustaško/balijsku u kojoj je onaj drugi uvijek kriv/zao/naopak/nastran/itd, a govornik nije.
Daleko je ovaj forum od istinskog Bosanskog. Prije bi trebao da se zove nekom vrstom bošnjačko/hrvatsko/srpskog lonca začinjenim mržnjom i gorčinom.
Ajde, uzdravlje vam.
Daleko je ovaj forum od istinskog Bosanskog. Prije bi trebao da se zove nekom vrstom bošnjačko/hrvatsko/srpskog lonca začinjenim mržnjom i gorčinom.
Ajde, uzdravlje vam.
Hard to handle
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Zao mi je sto tako misliš i osjećaš. Ne možeš dozvoliti da ti jedna tema ili neki pojedinci pokvare utisak o cijelom forumu. Nadam se da ćeš se predomisliti, jer te bilo lijepo citati na nekim temama. A forum i jeste tu da se raspravlja, diskutuje i razmjene mišljenja.dacha bosanac wrote: 07 Jan 2022, 10:51 Sa nekim forumaši a je bilo lijepo komunicirati i podijeliti mišljenja i pored dijametralno suprotnog gledišta na neke stvari. Međutim, za ostatak foruma koji, nažalost, trenutno čini većinu, to ne mogu da kažem. Očito je ovo mjesto za ove konstitutivne torove koji teško da će ikada imati bilo koju drugu temu i retoriku sem četničko/ustaško/balijsku u kojoj je onaj drugi uvijek kriv/zao/naopak/nastran/itd, a govornik nije.
Ajde, uzdravlje vam.
Možda si jednostavno ljut ili iziritiran sad, pa si ovo napisao. Nadam se da ćeš nam se vratiti kasnije….Mir i svako dobro
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
A ybt..hint krstarica,forumhr ,index,moze i kiks..pa da vidis sta je rahatlokum
Nisi to trebo..ovdje je nivo toksike u minusu..
Nisi to trebo..ovdje je nivo toksike u minusu..
dream of spring...
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9390 times
- Been thanked: 10162 times
Da je zbog zena pa hajd, al ovako ispada da su oni pobijedili
Pobjeci sad od svega zelim
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9390 times
- Been thanked: 10162 times
Navrati u kukuruze bar jednom sedmicno, mora neko i zadnji bitdacha bosanac wrote: 07 Jan 2022, 10:51 Sa nekim forumaši a je bilo lijepo komunicirati i podijeliti mišljenja i pored dijametralno suprotnog gledišta na neke stvari. Međutim, za ostatak foruma koji, nažalost, trenutno čini većinu, to ne mogu da kažem. Očito je ovo mjesto za ove konstitutivne torove koji teško da će ikada imati bilo koju drugu temu i retoriku sem četničko/ustaško/balijsku u kojoj je onaj drugi uvijek kriv/zao/naopak/nastran/itd, a govornik nije.
Ajde, uzdravlje vam.
Pobjeci sad od svega zelim
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Prestani kmečati. Svako je na ovom forumu bio "počašćen" sa raznim nazivima i svako ima par forumaša sa kojima može fino razgovarati a i sa nekim kojima ne može nikako komunicirati, ne samo na nacionalnoj osnovi veći nazivima poput: komunjara, FGRovac, feminacista, dijasporac-pobjegulja, nepismen, seljačina itd.dacha bosanac wrote: 07 Jan 2022, 10:51 Sa nekim forumaši a je bilo lijepo komunicirati i podijeliti mišljenja i pored dijametralno suprotnog gledišta na neke stvari. Međutim, za ostatak foruma koji, nažalost, trenutno čini većinu, to ne mogu da kažem. Očito je ovo mjesto za ove konstitutivne torove koji teško da će ikada imati bilo koju drugu temu i retoriku sem četničko/ustaško/balijsku u kojoj je onaj drugi uvijek kriv/zao/naopak/nastran/itd, a govornik nije.
Ajde, uzdravlje vam.
Mene pojedini u manjku argumenata znaju često zvati botom što za razliku od ostalih naziva mi se može napakovati da me banuju jer je botovanje protiv pravila foruma ali ne kmečim kao ti već te osobe ili ignorišem ili ih zajebajem sto im pristajem na muku.
Eto ti prvi zoveš ljude balijama samo zato što reaguju i šprdaju se sa izjavama Novakovog oca. Znaš li da ne valja ako si religiozan biti dvoličan?
Balije bar imaju razloga biti ogorčeni jer ih i 26 godina nakon rata ih guslanje u Priboju, Janji i Doboju podsjeti zašto trebaju biti? Koji imaju razlog oni drugi? Što su u Sarajevu,Tuzli, Goraždu... bez incidenata bili u pravoslavnoj crkvi?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
nemoj tako brt dachi je jovo divjak na onoj svadbi reko da je bakirov babo kriv za rat. iso od stola do stola i viko njegov babo je kriv za rat
🐽
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Sjećam se togaHannibal wrote: 07 Jan 2022, 11:31 nemoj tako brt dachi je jovo divjak na onoj svadbi reko da je bakirov babo kriv za rat. iso od stola do stola i viko njegov babo je kriv za rat
Znači on kao veliki vjernik osim što je dvoličan (što sam objasnio u zadnjem postu) još i laže.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
ahaa mozda bi forum bijo istinski bosanski da svi lazemo ka onNaseef Mushroom wrote: 07 Jan 2022, 11:35Sjećam se togaHannibal wrote: 07 Jan 2022, 11:31 nemoj tako brt dachi je jovo divjak na onoj svadbi reko da je bakirov babo kriv za rat. iso od stola do stola i viko njegov babo je kriv za ratali sam zaboravio ko je to napisao
Znači on kao veliki vjernik osim što je dvoličan (što sam objasnio u zadnjem postu) još i laže.
🐽
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times