Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jes ti sigurna da ti čojk nije kupio zarobljeni ruski tenk?
Jer toliko samo tenjak troši
A more bit, tako cu se i ja zaglavit
Karikiram malo, al' da trosi ko nenormalan,trosi, jos s ovim cijenama goriva, samo se za glavu fatam
Gledam seka dosla s jednim rezervoarom iz Njemacke i jos nije ni potrosila sav.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Jes ti sigurna da ti čojk nije kupio zarobljeni ruski tenk?
Jer toliko samo tenjak troši
Karikiram malo, al' da trosi ko nenormalan,trosi, jos s ovim cijenama goriva, samo se za glavu fatam
Evo bona, nek ti havana uda auto. Auto je ko pišća. Naspeš fildžan i odeš na unu i vratiš se.
Doduše, bolje loma pričekaj.
Kad gorivo ide gor, cijene auta idu dol.
spacebound wrote: 07 Mar 2022, 11:41
Evo bona, nek ti havana uda auto. Auto je ko pišća. Naspeš fildžan i odeš na unu i vratiš se.
Doduše, bolje loma pričekaj.
Kad gorivo ide gor, cijene auta idu dol.
Bjezi bona, ja zagledam passata, on bi meni kanticu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
PS moja prijateljica Armenka, metar i zilet (oko 155 visoka), ima muza od 2 metra, veliki stan, veliki auto, i generalno voli sve sto je puno vece od nekih "normalnih" gabarita
Julia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:58
PS moja prijateljica Armenka, metar i zilet (oko 155 visoka), ima muza od 2 metra, veliki stan, veliki auto, i generalno voli sve sto je puno vece od nekih "normalnih" gabarita
Ja volim samo velika auta
Jeep Grand Cherokee 2021,
Audi q7 2021
Kia Sorento 2021
Hyundai Tucson 2018
Ford Ranger 2019
Mercedes GLE 2019
BMW x5 2020
Itd, itd
Julia-Klara wrote: 07 Mar 2022, 11:58
Zato što mnoge niske žene nedostatak vlastite visine kompenzuju visokim momcima, a eto ta i velikim stanom, autom