Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ah sto ja ne bi bila dobra jutjuberka
Mene mrzi da objasnjavam
A jel bi to nesto bilo za tebe?
Jok. Bjezim od kamere k'o djavo od krsta
Jos kad me prije 2, 3 noci sin nepripremljenu slikao, a u svijetloj odjeci, a stomak isp'o odmah pala u depresiju i odlucila se na dijetu, jos da se gledam na kameri
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ako hoces, na nemackom je, ima jedna jutjuberka u nemackoj koja je postala milionerka
A pocela u kuhinji
Predobro objasnjava, sve mi uspelo do sad
Inace turkinja, ima dosta balkanskih stvari
Morgen wrote: 16 May 2023, 12:50
A mogu dobre pare da ae zarade….
Ako hoces, na nemackom je, ima jedna jutjuberka u nemackoj koja je postala milionerka
A pocela u kuhinji
Predobro objasnjava, sve mi uspelo do sad
Inace turkinja, ima dosta balkanskih stvari
spacebound wrote: 16 May 2023, 16:17
Moje pretplate, tj jedan dio, ono prvo odozgo
Sophie I Sasa
Sally nije bila losa al sad je ima seriju sudja I pomagala za kuhanje, ima ovdje kod mene za kupiti, bezobrazno je skupa. Kasiku za sladoled gledala njena je 29 eura ja kupila U istoj radnji za 14 eura. Poredila apsolutno nikakve razlike bilo u obliku, materijalu nista jedino cijena
spacebound wrote: 16 May 2023, 16:17
Moje pretplate, tj jedan dio, ono prvo odozgo
Sophie I Sasa
Sally nije bila losa al sad je ima seriju sudja I pomagala za kuhanje, ima ovdje kod mene za kupiti, bezobrazno je skupa. Kasiku za sladoled gledala njena je 29 eura ja kupila U istoj radnji za 14 eura. Poredila apsolutno nikakve razlike bilo u obliku, materijalu nista jedino cijena
Nisam uopste sumnjala da si ludja od mene
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Sophie I Sasa
Nisam uopste sumnjala da si ludja od mene
Allah te nagradio. Njami.
IMG_20230516_162446.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.