Ja imam jedan..ali jos ne cvijetaChloe wrote:Super @vilo... volim ih i ja .... i olijandere, njihov miris me opija
a isto otrovno cvijeće ...
Gledam neki dan na moru...sve puno cvijeta
Benti klimu
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja imam jedan..ali jos ne cvijetaChloe wrote:Super @vilo... volim ih i ja .... i olijandere, njihov miris me opija

Ne znam...nekako mi sve kasni ove godineChloe wrote:Super @vilo... volim ih i ja .... i olijandere, njihov miris me opija
Edit: I ja kadifice sama sijem, imam ih u bašti posađenih? Ovo je smao par vaznica za balkona.
Samo kako nisu još procvjetale, vakat im je?

Bil' se to moglo primijeniti i na životinjama? $$$-)vila wrote:Rasti ili crkni ja odo na kavu!
Sad su ipak krenule
što se pravi nevješta a garant im i latinske nazive zna kao i sve bliže i dalje srodnikeEyla wrote:nešto je od to dvoje.
Ako ti prelijepi cvjetici sire prelijep, mozda pomalo prejak miris, ako ... zna li neko kako se zove ta vrsta loze.merylin wrote:lozica ocvjetala...a mislila sam da ne cvjeta :laugh
Pavo mi drago :hgujk ... a cvjetovi su kao plastični ,čak i kad ih dodiruješ... neobično skroz![]()

Voštani cvijet. Hoće južni prozor, ako hoćeš da cvjeta.IM_ex wrote:zna li neko kako se zove ta vrsta loze.

Moje orhideje će, samo je pitanje dana, završiti u smeću ... ove godine nisu cvjetale.IM_ex wrote:Orhideja
Do skoro sam ih imala cetiri, od skoro pet, ali ta je trenutno jedina obecavajuca![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests