Poze u sexu
Moderators: spacebound, Duminjo
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: Poze u sexu
Sve mi je bezveze od kako sam usavrsila 3 tantricke poze kojima dominiraju zene. 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
ima tu uglavnom nekoliko kombinacija koje se vrte. jedno vrijeme probao intenzivnije mjenjati brate izgubis ono zbog cega si tu-zadovoljstvo
ok, znam da sve ali baš sve znate 
ali eto ima i mladih...
Isprobajte ih: 4 vruće poze za Valentinovo
S.G.
Nakon ukusnog predjela i romantične večere, vrijeme je za desert • Neka to bude čokolada, ali nipošto servirana na uobičajen način

Foto: Victoria's Secret
NEKA ovo Valentinovo bude jako vruće...
1. Na stolu
Nakon ukusnog predjela i romantične večere, vrijeme je za desert. Neka to bude čokolada, ali nipošto servirana na uobičajen način. Ovoga puta, neka ona bude servirana na strateškim dijelovima tvog tijela pa ako ju jako želi, zna što treba učiniti.
2. Doggy s jastukom
Brojna istraživanja otkrila su kako je ova poza jedna od najomiljenijih među parovima, no zašto ju danas ne bi dodatno začinila? Samo ispod svog trbuha stavi jastuk i uživaj u nekim novim osjećajima.
3. Na rubu kreveta
Lezi na rub kreveta te podigni noge u obliku slova V. On nek bude iznad, a istovremeno može biti vrlo razigran s obje ruke. One mogu biti na tvojim bradavicama, koje su poznata ženska erogena zona ili jedna na bradavicama, a drugu u misiji stimulacije klitorisa. Za to može poslužiti i vibrator.
4. Lijena poza
Kako da predigra bude što zanimljivija? Legnite oboje na bok, on iza tebe. Jednu nogu prebaci iza njega te mu tako omogući što lakši put do svog klitorisa. U isto vrijeme, on ti može šaputati razne stvari ili te ljubiti po vratu.

ali eto ima i mladih...
Isprobajte ih: 4 vruće poze za Valentinovo
S.G.
Nakon ukusnog predjela i romantične večere, vrijeme je za desert • Neka to bude čokolada, ali nipošto servirana na uobičajen način

Foto: Victoria's Secret
NEKA ovo Valentinovo bude jako vruće...
1. Na stolu
Nakon ukusnog predjela i romantične večere, vrijeme je za desert. Neka to bude čokolada, ali nipošto servirana na uobičajen način. Ovoga puta, neka ona bude servirana na strateškim dijelovima tvog tijela pa ako ju jako želi, zna što treba učiniti.
2. Doggy s jastukom
Brojna istraživanja otkrila su kako je ova poza jedna od najomiljenijih među parovima, no zašto ju danas ne bi dodatno začinila? Samo ispod svog trbuha stavi jastuk i uživaj u nekim novim osjećajima.
3. Na rubu kreveta
Lezi na rub kreveta te podigni noge u obliku slova V. On nek bude iznad, a istovremeno može biti vrlo razigran s obje ruke. One mogu biti na tvojim bradavicama, koje su poznata ženska erogena zona ili jedna na bradavicama, a drugu u misiji stimulacije klitorisa. Za to može poslužiti i vibrator.
4. Lijena poza
Kako da predigra bude što zanimljivija? Legnite oboje na bok, on iza tebe. Jednu nogu prebaci iza njega te mu tako omogući što lakši put do svog klitorisa. U isto vrijeme, on ti može šaputati razne stvari ili te ljubiti po vratu.
Habibti, ya nour el - ain... 

- Heidi
- Forum [Bot]
Hvala, storme, sto mislis i na nas. Sve sam zapisala u teku. 

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Da se nadje za koju godinu..Heidi wrote:Hvala, storme, sto mislis i na nas. Sve sam zapisala u teku.

Samo sabura
- Heidi
- Forum [Bot]
Pa da. Al prvo da savladam teoriju. 

- greeneyes
- Hadžija
Pametno bome. Ja ću kroz te godine svakako teorijski usavršiti ovu tematiku. 

Samo sabura
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
E pa jbg Storme....sjeba ti mene...
1. Na stolu
-Ne znam kome ovo pade na pamet...sjeb'o sam sve zivo na stolu..Upala mi peta u zdjelicu sa satricom i hajd' sto sam pao sa stola nego mi se sve kobasice i sarma razlile po licu...
2. Doggy s jastukom
-Necu ti oprostiti sto sjebah onakav jastuk...3 sata mi je trebalo da od stare jambolije napravim presvlaku za njega i na kraju sam ga svog ulijepio...samo za kante je sad...
3. Na rubu kreveta
-E ovo si usrao bas...digao sam noge na "V", stavio sebi vibrator i kad sam prn'o razbio sam nov TV koji sam otplacivao 24 mjeseca...pa stvarno...
4. Lijena poza
-Prebacim nogu i taman da pocnem saputati i ljubiti po vratu, dodje mi ruzno od vina i one sarme pa mi se soba okrenu i povratih joj za vrat...
Jble te ove poze jes' cuo!!!
1. Na stolu
-Ne znam kome ovo pade na pamet...sjeb'o sam sve zivo na stolu..Upala mi peta u zdjelicu sa satricom i hajd' sto sam pao sa stola nego mi se sve kobasice i sarma razlile po licu...
2. Doggy s jastukom
-Necu ti oprostiti sto sjebah onakav jastuk...3 sata mi je trebalo da od stare jambolije napravim presvlaku za njega i na kraju sam ga svog ulijepio...samo za kante je sad...
3. Na rubu kreveta
-E ovo si usrao bas...digao sam noge na "V", stavio sebi vibrator i kad sam prn'o razbio sam nov TV koji sam otplacivao 24 mjeseca...pa stvarno...
4. Lijena poza
-Prebacim nogu i taman da pocnem saputati i ljubiti po vratu, dodje mi ruzno od vina i one sarme pa mi se soba okrenu i povratih joj za vrat...
Jble te ove poze jes' cuo!!!

- DocSportello
- Osvježenje foruma
- Location: Na balkonu, chuchim na drvima, hvatam konin wifi :D
- Has thanked: 326 times
- Been thanked: 183 times
Ja volem kad je objesim za luster, samaram po guzci dok se ljulja, uz obavezno pjevusenje kad ja podjoh na bentbasu, onda joj naredim da mi frflja ko onaj smaug iz gospodara prstenova ono njegovo my precious, to me jako lozi.
Zatim jako volim rajsnegle zabadat u guzicu dok se njishe sa lustera i u tim trenutcima mi jako pashe kada mi glumi chimpanzu i zahtjeva bananu
Zatim jako volim rajsnegle zabadat u guzicu dok se njishe sa lustera i u tim trenutcima mi jako pashe kada mi glumi chimpanzu i zahtjeva bananu

“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- DocSportello
- Osvježenje foruma

“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
Za ovu pozu trebaju strasno jaki misici trbuhaČupava wrote:![]()
Posebno bih ovu izdvojila..
🐽
- DocSportello
- Osvježenje foruma
hahahahahahaha joj cupava i ti precherujes, kichmu da slomis nekom il ishijas da ga ufati 

― George Carlin
― George Carlin
- greeneyes
- Hadžija