A to su sve kompleksi.
Covek treba da se oseca dobro u svojoj koži ma skim god bio.
Moderator: Krokodil Behko
A to su sve kompleksi.
Malo šale
Ma nisu..Morgen wrote: 03 Sep 2022, 11:18A to su sve kompleksi.Matan wrote: 03 Sep 2022, 11:15
Vjerovato je istina, kad si sa mladjima osjecas se mladje..
kad si sa starijima, onda se osjecas jos starije..
pametan je Caprio..
lijepse je medju mladjima..
A ti ne bi vodala decke od 25 da si poznata i slavna i da ti se nude..
Pa iskljucujes da je mozda i on sam razocaran u svoj ljubavni zivot...ili bio nekad.
Paaaa, to i radim. Nemam granicu u postavljanju prijateljstva i sve mi pojednako dajeMatan wrote: 03 Sep 2022, 11:20Ma nisu..Morgen wrote: 03 Sep 2022, 11:18
A to su sve kompleksi.
ajd ti se druzi sa dvije zene od 70, godinu dana intezivno,
ili da se druzis sa dvije od 40..
poslije kojeg druzenja ces biti psihicki zdravija..
Evo, ja sam poznata u mom gradu i iskreno bi me bilo blam da „vodam” momka od 25 godina. Koji bi mogao da mi bude sin. Brrrrrrr.
Normalno, njegov zivot i zivi kako hoce i zeli. Dok nikog ne ugrozava sve okDuh wrote: 03 Sep 2022, 11:25Pa iskljucujes da je mozda i on sam razocaran u svoj ljubavni zivot...ili bio nekad.Morgen wrote: 03 Sep 2022, 11:19
Malo šale
Ali on meni deluje jako neozbiljan i detinjast i sokirala sam se kad sam videla da je moja generacija.
Sta je dozivio, ne mora sve javnost ni da zna.
Onda se neko okrene alkoholu, neko drogi, neko zivotu ...ili uziva sta mu bog da, a zene sprovode.
Nekad neko podvuce crtu, sabere ili oduzme...i ide dalje.
Pa to radimo i ja i ti.
Kako ko hoce, moze i umije.
Ode googlati da vidim koje je godište
Taare wrote: 02 Sep 2022, 09:41Plus što želi da parira, pa onda pored zgodnog mora na dijetu, mora gladovat, trenirat, itd.Odraz wrote: 02 Sep 2022, 08:41 Pored manje zgodnog muskarca zena izgleda jos ljepse. Stoposto.
A i manja joj briga hoce li uteci onaj zgodni sa drugom. Nije dobro biti zgodan muskarac.
i uvijek strah da će uteć ako bi se ona opustila.
bila je jedna legendarna anketa u njemačkoj kada su ženama bile predočene slike raznih muškaraca pa da izaberu onog koji im se najviše sviđa i apsolutna većina njih je izabrala nekog preplanulog latino zagondžiju.
U istoj toj anketi su upitane za koga bi se udale, i izabrale su nekog prosječnog evropljanina koji je imao mali pivski stomačić.
Prodaju ti finoću ne bi l ih oženio
Cuj to?
Ja ba, pokušavaju prevarit tebe koji si prekuco igricu.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests