Matan wrote: 25 Mar 2024, 20:36 Pa nije jedini Hitler bio uzrok..ili krivac..
sta moze jedan covjek sam..
takvo je bilo cijelo drustvo tada..

Moderator: Krokodil Behko
Matan wrote: 25 Mar 2024, 20:36 Pa nije jedini Hitler bio uzrok..ili krivac..
sta moze jedan covjek sam..
takvo je bilo cijelo drustvo tada..
Isto ko sad u hrvatskoj
sta se keseris? znas da je neonacizam nezakonit i smatra se velicanjem istog i ovo sto si napisao, nemoj da ti tamo Ameriku angazujem na tebe
Pa nemoj misliti da se to ne prati sve, kasnije samo kad vidis raporte tipa ,i sto jest jest..ako izjave tipa "znao je Hico sta radi" prolaze ok ,taj narod onda je antisemitiski nastrojen i velica nacizam i fasizamMasamune wrote: 26 Mar 2024, 10:27 Iste priče onih luzera na klixovim vijestima o Izraelu i Palestini kad viču znao je Hitler koga treba ubijati... pacijenti. Svi ti ljudi trebaju na jedno propitivanje.
Sad bi somnija napisao "Napad na BošnjakeRum wrote: 25 Mar 2024, 23:29Laser wrote: 25 Mar 2024, 23:22
Nacizam je ideja ili ideologija, kao i mnoge druge ideje/ideologije. Pogrešno je i površno takvu ideju svesti na jednu osobu.
Da nije on bio firer, bio bi neko drugi. Srećom, Adolf je bio poprilična budaletina koja je povlačila katastrofalno glupave poteze, gledano sa stanovišta strategije. Zamisli da je umjesto njega bio neko pametniji, a da je gurao istu ideju.![]()
Pa Arapi izlaze javno na proteste protiv Iraela i uzvikuju ubij Zidove..Masamune wrote: 26 Mar 2024, 10:27 Iste priče onih luzera na klixovim vijestima o Izraelu i Palestini kad viču znao je Hitler koga treba ubijati... pacijenti. Svi ti ljudi trebaju na jedno propitivanje.
Popela mi se i na onu stvar ta prica o palestini medju bosnjacima,sta mi vjecito glumimo pravednike?* sami sebe ukopavamo.Ne vidim da se nesto Arafat trzao 90ih kada je pozivao Milosevica,a bosnjo kida veze s bitnim Izraelom radi paletinacaMatan wrote: 26 Mar 2024, 11:47Pa Arapi izlaze javno na proteste protiv Iraela i uzvikuju ubij Zidove..Masamune wrote: 26 Mar 2024, 10:27 Iste priče onih luzera na klixovim vijestima o Izraelu i Palestini kad viču znao je Hitler koga treba ubijati... pacijenti. Svi ti ljudi trebaju na jedno propitivanje.
isto je to sve..
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests