Od njih? Pa oni koštaju ne pitaj kolko.
Joj ako mi mama ovo vidi

Moderator: spacebound
Jesam ja davno al nikako da Mile napravi aerodrom u Trebinju.ironman wrote: 13 May 2025, 15:42 A jel se ko dosjetio uvoza?
Msm penzionera.
Ono reklamirat se u Njemackoj.
Povoljni domovi za starije..
Europska Florida![]()
Ma reko sam im davno dok sam ja ziv gledacu za njima dvoje.
Jesi li i sad u udobnoj fotelji?ironman wrote: 13 May 2025, 16:24Ma reko sam im davno dok sam ja ziv gledacu za njima dvoje.
A bgm..koliko su stari vec,oni su meni pomgli unazad godinu i jace, bili uz mene.
Ne bih nikad insistirao na nekom smjestaju ...jer znam da se groze toga.
Za sebe pak..svejedno mi ako dozivim neke godine.
Trollacu forumase nove negdje iz udobne fotelje![]()
Nemam fotelju,na trosjedu.Nice wrote: 13 May 2025, 17:53Jesi li i sad u udobnoj fotelji?ironman wrote: 13 May 2025, 16:24
Ma reko sam im davno dok sam ja ziv gledacu za njima dvoje.
A bgm..koliko su stari vec,oni su meni pomgli unazad godinu i jace, bili uz mene.
Ne bih nikad insistirao na nekom smjestaju ...jer znam da se groze toga.
Za sebe pak..svejedno mi ako dozivim neke godine.
Trollacu forumase nove negdje iz udobne fotelje![]()
Neš vjerovati ali i muškarci mogu čistiti i spremati obrokeamidza idriz wrote: 13 May 2025, 21:48 Uh kako je ovo delikatna tema.
Svako ima svoju situaciju i nema dvije identicne tako da nema ni takvog rjesenja.
Poznajem jednu porodicu koji su smjestili stariju osobu u staracki dom i on sva sretan. Ima drustvo, hrana redovna, toplu sobu i njemu ne treba nista vise. Svi zadovoljni.
Poznajem osobu koja je zivjela sama ali joj se fizicki nije moglo drugacije pomoci pa je predlagan dom. Nije htio i tako je zavrsio. Sam na podu.
Lakse je zenama ako ostanu same. Druze se izmedju sebe, obilaze, spremaju obroke, ciste...a sa muskarcima je to slozenije.
Teska tema. Sve nas ceka isti problem.
Mislim da nije to htio reci, zena ce zeni doci da ocisti, pomogne jedna drugoj ako nesto ne mogu, otici ce jedna drugoj na pijac i u apoteku. Itd.Zana wrote: 13 May 2025, 22:32Neš vjerovati ali i muškarci mogu čistiti i spremati obrokeamidza idriz wrote: 13 May 2025, 21:48 Uh kako je ovo delikatna tema.
Svako ima svoju situaciju i nema dvije identicne tako da nema ni takvog rjesenja.
Poznajem jednu porodicu koji su smjestili stariju osobu u staracki dom i on sva sretan. Ima drustvo, hrana redovna, toplu sobu i njemu ne treba nista vise. Svi zadovoljni.
Poznajem osobu koja je zivjela sama ali joj se fizicki nije moglo drugacije pomoci pa je predlagan dom. Nije htio i tako je zavrsio. Sam na podu.
Lakse je zenama ako ostanu same. Druze se izmedju sebe, obilaze, spremaju obroke, ciste...a sa muskarcima je to slozenije.
Teska tema. Sve nas ceka isti problem.![]()
Da, kada ga nuzda natjera.Zana wrote: 13 May 2025, 22:32Neš vjerovati ali i muškarci mogu čistiti i spremati obrokeamidza idriz wrote: 13 May 2025, 21:48 Uh kako je ovo delikatna tema.
Teska tema. Sve nas ceka isti problem.![]()
Moglo bi se napraviti pravi biznis, ali ne bi mogli naci osoblje da radi. Mozda obuciti imigrante.
Ništa nije lako, za sve se čovjek naradi, a i nije svako za svaki posaoironman wrote: 14 May 2025, 08:25 I tu je Havana u pravu.
Raditi sa ljudima ...nije to nimalo jednostavno..pogotovu ova populacija.
Nek otvara ko hoce![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests