Moderator: spacebound
mei su govorili da idem ubrati sei motku , ali kakv sam donosila, samo su se smijali , i nema batina
Mislim sa izborom motki / štapa da smo svi birali one najmanjestatebriga wrote: 05 Feb 2019, 19:37mei su govorili da idem ubrati sei motku , ali kakv sam donosila, samo su se smijali , i nema batina
inace, nisam dobijala batine , vise je bilo prijetnji![]()
kad se sve smiri, razgovor![]()
![]()
kako kad , nije se uvjiek moglo pronaci nesto ja sma jedno metar dug stap donjela , et' kako sam razmiljala na sebe, ama nikako , zato su se vjeroatno par puta smijali mom izboru, jednom je bila bas debela grana , srecom, nije bilo batina, cijeli proces je bio dovoljno utjecajan na mene, to je bila pamtna taktika mojih roditelja , iako, se to mozda desilo tri ili pet putaČupava wrote: 05 Feb 2019, 19:39Mislim sa izborom motki / štapa da smo svi birali one najmanjestatebriga wrote: 05 Feb 2019, 19:37
mei su govorili da idem ubrati sei motku , ali kakv sam donosila, samo su se smijali , i nema batina
inace, nisam dobijala batine , vise je bilo prijetnji![]()
kad se sve smiri, razgovor![]()
![]()
![]()
E, pa zato nemas mjere na forumu, vidis..
A jel bilo i ovogaMutevelija wrote: 05 Feb 2019, 19:45 Daljinskim
Papucom
Prutom
Oklagijom (onom tankom)
Sakom
Hm.ne mogu se sjetit sve
Da ali neucinkovito, trgnem namjerno prije nego sto stigne, a obicno te vice odi vam nesto pa onda za uho, mada uvijek se pripremisČupava wrote: 05 Feb 2019, 19:53A jel bilo i ovogaMutevelija wrote: 05 Feb 2019, 19:45 Daljinskim
Papucom
Prutom
Oklagijom (onom tankom)
Sakom
Hm.ne mogu se sjetit sve?
sad dobijam samare na straznjicu jer sam nemirna
Neko se zajebao izgkeda
ma na slatkim je mukama, al' kad tako mora, sta ces
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests