He molim te, zakon o negiranju genocida unosi razdor, pa kakav je to narod kojem smeta zakon o negiranju genocida?

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Poveži se ti malo bolje sa tim bratom iz Nigerije, pa se možda i orodite, šta znaš.Naseef Mushroom wrote: 26 Jul 2021, 15:10Meni je važno da sam u duši i srcu bliži sa bratom muslimanom iz Nigerije a kamoli sa svojim Bošnjacima pa makar bio na drugom kraju svijeta nego sa tobom pa makar živio preko puta mene.
Živio je i Davor Dragičević sa Talijanima pa je se vratio kada su ga trebali. Problem mnogih je što misle da je Bošnjak i dalje onaj sa Titinim slikama.
Zaključci:
Politički predstavnici iz RS-a odbacuju nametnute odluke visokog predstavnika i smatraju ga neprihvatljivim i ništavnim.
Smatraju da ne postoje uslovi za rad srpskih predstavnika u institucijama - Predsjedništvu BiH, Parlamentarnoj skupštini i Vijeću ministara BiH.
Odbacuju svako nametanje na nivou BiH i ne postoji legalni visoki predstavnik jer nije izabran u skladu s procedurama i odbacujemo saradnju s njim
Na sastanku je bilo riječi i o drugim aktivnostima koje će biti u narednom periodu
Preko poslaničkih klubova bit ce upućena dva zakona za ovu tematiku, a riječ je o krivičnim zakonima
Dodik: Nećemo živjeti u zemlji u kojoj neko na svom sajtu može proglasiti zakon
Ili možda bolje sa Švabama i Šveđanima pa da prelaze na islam. Sa Nigerijancima smo već braćaMirelam wrote: 26 Jul 2021, 19:28Poveži se ti malo bolje sa tim bratom iz Nigerije, pa se možda i orodite, šta znaš.Naseef Mushroom wrote: 26 Jul 2021, 15:10
Meni je važno da sam u duši i srcu bliži sa bratom muslimanom iz Nigerije a kamoli sa svojim Bošnjacima pa makar bio na drugom kraju svijeta nego sa tobom pa makar živio preko puta mene.
Živio je i Davor Dragičević sa Talijanima pa je se vratio kada su ga trebali. Problem mnogih je što misle da je Bošnjak i dalje onaj sa Titinim slikama.![]()
Pa kako ne vidiš da se narod razdire
Pobrkao si teme
Pa valjda onaj u čije ime je i uradjen.Nora Ibsenova wrote: 26 Jul 2021, 19:01 Ma loše, unose razdor u svakako podjeljen narod.
He molim te, zakon o negiranju genocida unosi razdor, pa kakav je to narod kojem smeta zakon o negiranju genocida?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests