Egzorcizam, salijevanje, zapisi
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7696 times
- Been thanked: 18153 times
- Status: Offline
Re: EGZORCIZAM: Kako se istjeruje vrag iz čovjeka (VIDEO)
Ja ne vjerujem u ovakve stvari i inace mi je smijesno.
Mada me zbunjuje jedna tatina prica, nije lagao sto posto. Al sve kontam ima neko objasnjenje.
Mada me zbunjuje jedna tatina prica, nije lagao sto posto. Al sve kontam ima neko objasnjenje.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A da li ovi pravoslavni dzini maltretiraju muslimanske?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6370 times
- Been thanked: 7683 times
- Status: Online
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
mozda neces vjerovat,to ovde u skandinaviji pije vodebosanski migrant wrote: 06 Feb 2022, 17:01 Kad na sudu bude dozvoljeno ili moguće braniti se sa "nisam kriv, ušao dzin u mene" onda možda ovo neće biti glupost.
Ucine strasna zlodjela,i na sudu veli,cuo sam glas iz tjela,da to uradim ...
malo psihijatrije..bla...bla... vrlo malo budu osudjeni.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
pa vjerujem ja da oni sa psihijatrijom to rješavaju
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Čovjek koji o tome naj više zna,i koji je o tome napisao nekoliko knjiga je ;
Profesor Nijaz Omerovič,akademski slikar i književnik.
Ako želite i ako imate nekih pitanja o ovakvim pojavama,i džinima, mogu da ga da ga pozovem kao gosta na ovu temu ili jednostavno da ga upitam..

Profesor Nijaz Omerovič,akademski slikar i književnik.
Ako želite i ako imate nekih pitanja o ovakvim pojavama,i džinima, mogu da ga da ga pozovem kao gosta na ovu temu ili jednostavno da ga upitam..

Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A pozovi. Zasto ne
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
-
- Sitna buranija
zovi, mada on nije neki stručnjak za to ali eto napisao je knjigu o tome...
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Pa se ti nemoj vraćat u vjeruinsomnia wrote: 06 Feb 2022, 16:05 Ne znam. Prico mi je jedan ozbiljan lik. Koji stvarno nema obicaj lagati, nije ni u kakvoj vjeri ni slicno da je sticajem okolnosti vezano za poso bio uz jednog muslimanskog “istjerivaca” na par tih seansi. Kaze da je osto poprilicno iznenadjen nakon svega. I da puno toga ne moze racionalno objasniti

Kad budeš dolazio u bih, mogu te poslat kod lika koji išćeruje pa da svojim očima vidiš to o čemu ti je jaran pričo.
Svi mi se morete obratit
-
- Sitna buranija
Ponesite i mobitel pa ako ne budu neki introvertni i stidljivi dzini snimite ih na djelu
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Budalice dzini su svakako oko tebe. Nego ti pazi kad ulazis u mracnu sobu da kojeg ne nagazis pa ga razljutis i i onda udje u tebeMaja wrote: 06 Feb 2022, 10:35 Nema sanse da ti ja ovo pogledam.
Jbte 200 m od mene (al doslovno) doselio lik koji ucenjem kurana istjeruje dzine. Jebo sebe kod citave BiH da dodje kod nas. Inace je doselio iz srednje Bosne.
Jedna seansa 100km.
Kud odu ti dzini kad ih istjera iz ljudi. Sta da mi se uvale u plastenik.

https://www.novihorizonti.ba/kako-dzini ... -u-tijelu/
Samo sabura
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3659 times
- Been thanked: 6731 times
Znaci uzme vjeru muslimansku i onda te dzini napadnu..
a ove druge ne smiju..
obicna glupost, ali ajde..
i u nas ima egzorcista..
pa kako mozete vjerovati u dzine, pobogu..
u 21 vijeku..kad je pshijatrija toliko napredovala..
a ove druge ne smiju..
obicna glupost, ali ajde..
i u nas ima egzorcista..
pa kako mozete vjerovati u dzine, pobogu..
u 21 vijeku..kad je pshijatrija toliko napredovala..

Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1200 times
- Been thanked: 3760 times
Jednom sam imao priliku direktno učestvovati. Pacijent je bila jedna mlada žena.
Lik je započeo sa učenjem rukje, ali se moralo ponavljati iks ipsilon puta, jer je, eto, stanje pacijenta bilo preteško, a napasnik prejak. Prije će biti da je icjelitelj bio nedovoljno vješt, ali tada to nisam mogao znati. Uglavnom, tražio je ispomoć u učenju rukje jer, kako kaže, nije dobro prekidati pa me neko od rodbine nazvao i zamolio da pomognem u učenju. Pristao sam, ali je i mene izmorio, pa je moj rahmetli babo došao u ispomoć. Eh, babo ga je baš odero, kao što Musa dere jarca. Stari dobri musliman, a ne šalabajzer kao iscjelitelj i ja. Kad je sve završeno, babo me skoro pa išamaro što sam uopšte došao na to mjesto, kamo li što sam učestvovao.
Da bude jasno, babo nije nikakav iscjelitelj niti hodža, bio je običan starinski musliman kakvih više skoro da nema. Čovjek sa mnogim vrlinama i mahanama, ali stabilan na svom putu kao beton.
Trajalo je zaista dugo dok iscjelitelj nije započeo dijalog sa napasnikom. Nikom ne bio poželio da doživi te scene. Mislio sam da sam u ratu vidio najgore stvari koje se mogu zamisliti, ali nisam. Uglavnom bojao sam se gore nego u ratu. Bilo je baš strašno slušati dijalog između iscjelitelja i napasnika i vidjeti grimase na licu te žene. Doduše, kasnije je bilo i zabavno prisjetiti se nekih dijaloga koje sam tada čuo, ono kad napasnik naprosto odyebe iscjelitelja i dok ga ispravlja u učenju Kur'ana govoreći da on to zna sve napamet, te da je to potanko za njega i da su mu to odučavali stotinama puta prije njega, bla, bla...
Ali, bila je samo taktika napasnika, pa je na kraju popustio, žena je oslobođena, ali sa trajnim posljedicama koje se daju nekako podnijeti.
Malo je falilo da i ja fasujem posljedice.
Koliko god sam već znao ponešto o tome, da se sa tim stvarima ne treba šaliti, pristupio sam tome baš kao grlom u jagode, očekujući da ću dva-tri sata učit Kur'an dok iscjelitelj ne predahne i da ću onda otići, ali šipak. Doduše, moga sam otići u svakom trenutku, ali je u neka doba sve postalo tako napeto i izazovno da sam naprosto morao vidjeti na šta će izaći.
Ne bih više nikad, nipošto i nizašto.
Lik je započeo sa učenjem rukje, ali se moralo ponavljati iks ipsilon puta, jer je, eto, stanje pacijenta bilo preteško, a napasnik prejak. Prije će biti da je icjelitelj bio nedovoljno vješt, ali tada to nisam mogao znati. Uglavnom, tražio je ispomoć u učenju rukje jer, kako kaže, nije dobro prekidati pa me neko od rodbine nazvao i zamolio da pomognem u učenju. Pristao sam, ali je i mene izmorio, pa je moj rahmetli babo došao u ispomoć. Eh, babo ga je baš odero, kao što Musa dere jarca. Stari dobri musliman, a ne šalabajzer kao iscjelitelj i ja. Kad je sve završeno, babo me skoro pa išamaro što sam uopšte došao na to mjesto, kamo li što sam učestvovao.

Da bude jasno, babo nije nikakav iscjelitelj niti hodža, bio je običan starinski musliman kakvih više skoro da nema. Čovjek sa mnogim vrlinama i mahanama, ali stabilan na svom putu kao beton.
Trajalo je zaista dugo dok iscjelitelj nije započeo dijalog sa napasnikom. Nikom ne bio poželio da doživi te scene. Mislio sam da sam u ratu vidio najgore stvari koje se mogu zamisliti, ali nisam. Uglavnom bojao sam se gore nego u ratu. Bilo je baš strašno slušati dijalog između iscjelitelja i napasnika i vidjeti grimase na licu te žene. Doduše, kasnije je bilo i zabavno prisjetiti se nekih dijaloga koje sam tada čuo, ono kad napasnik naprosto odyebe iscjelitelja i dok ga ispravlja u učenju Kur'ana govoreći da on to zna sve napamet, te da je to potanko za njega i da su mu to odučavali stotinama puta prije njega, bla, bla...

Ali, bila je samo taktika napasnika, pa je na kraju popustio, žena je oslobođena, ali sa trajnim posljedicama koje se daju nekako podnijeti.
Malo je falilo da i ja fasujem posljedice.

Ne bih više nikad, nipošto i nizašto.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1621 times
- Been thanked: 3028 times
Eh kad bi pacijent pobjego dok dzinn ozivi u njemu tokom ucenja rukje mogao bi ostati stalno u tom svijetu tj nenormalan.
Da ste prekinuli mislim da bi tesko.ona dosla sebi jer je dzin izazvan reagovao i obuzeo tijelo jos vise
Da ste prekinuli mislim da bi tesko.ona dosla sebi jer je dzin izazvan reagovao i obuzeo tijelo jos vise
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Ne bih znao ništa o tim metodama i ne želim i dalje znati, samo sam naivno pokušao pomoči.Mutevelija wrote: 06 Feb 2022, 20:19 Eh kad bi pacijent pobjego dok dzinn ozivi u njemu tokom ucenja rukje mogao bi ostati stalno u tom svijetu tj nenormalan.
-
- Sitna buranija
Meni je najčudnije kako opušteno ljudi pričaju o tome..njima vidjet i pričat s dzinom ko meni vidjet nekog skolskog... jbt meni da se desi nešto nadnaravno, da vidim duha, šejtana, pričam sa njim ili ga istjerujem, da učini nešto što prkosi zakonima fizika i da sam 100% siguran u to, da to nije stvar psihičke prirode ili prevare, ja bih ili pukao ko kokica ili ne bih bio miran dok cijeli svijet ne uvjerim u to što sam doživio
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3659 times
- Been thanked: 6731 times
Ma pusti, obicne gluposti..bosanski migrant wrote: 06 Feb 2022, 20:25 Meni je najčudnije kako opušteno ljudi pričaju o tome..njima vidjet i pričat s dzinom ko meni vidjet nekog skolskog... jbt meni da se desi nešto nadnaravno, da vidim duha, šejtana, pričam sa njim ili ga istjerujem, da učini nešto što prkosi zakonima fizika i da sam 100% siguran u to, da to nije stvar psihičke prirode ili prevare, ja bih ili pukao ko kokica ili ne bih bio miran dok cijeli svijet ne uvjerim u to što sam doživio
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2708 times
- Been thanked: 22561 times
Ja sam jednom trip spuco i svasta vidio. Bjezo od cobanije do carsije. Mozak je cudo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Trip je jedna stvar, ovo je nešto sasvim drugo. Potpuno trijezan, bez ikakvih čudnih materija u sebi.HAVANA wrote: 06 Feb 2022, 20:34 Ja sam jednom trip spuco i svasta vidio. Bjezo od cobanije do carsije. Mozak je cudo.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times