Nisi naucio da nema netto plate na zapadu...
objasni ljudima koliko je to 15 brutto..
izadje mozda 1700 eura netto..
Moderator: Krokodil Behko
Nisi naucio da nema netto plate na zapadu...
Reko sam - solarno, iliti pare na sunce.
Koraci_u_noci wrote: 20 Feb 2021, 21:25 Rijetke su firme koje znaju nagradit radnika. Vecinom je pristup ak imas gdje bolje idi ili trebas bit zahvalan sto i ovo imas. Koliko je samo dobrih ljudi iz moje firme otislo, bas tuzno.
Zato sam ja rekao kad su nam smanjivali platu, ne mogu oni meni smanjit, koliko ja mogu ostat
Ja svoje radnice redovno šaljem na godišnje. zadnju sam poslao na maldive. Jedva se vratila zbog korone, al kaže da je bilo magično.koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Feb 2021, 20:08 Samo rijtki posladavci shvataju da ono sto ih cini uspjesnim jesu ljudi koji rade za njih. Na zapadu je standard da postoje razni nacini da se nagrade radnici koji su uspjesni za firmu i za sebe, npr godisnji odmor na Havajima![]()
Sto ne posaljes koju forumasicu na Mars..Taare wrote: 21 Feb 2021, 20:32Ja svoje radnice redovno šaljem na godišnje. zadnju sam poslao na maldive. Jedva se vratila zbog korone, al kaže da je bilo magično.koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Feb 2021, 20:08 Samo rijtki posladavci shvataju da ono sto ih cini uspjesnim jesu ljudi koji rade za njih. Na zapadu je standard da postoje razni nacini da se nagrade radnici koji su uspjesni za firmu i za sebe, npr godisnji odmor na Havajima![]()
koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Feb 2021, 20:08 Samo rijtki posladavci shvataju da ono sto ih cini uspjesnim jesu ljudi koji rade za njih. Na zapadu je standard da postoje razni nacini da se nagrade radnici koji su uspjesni za firmu i za sebe, npr godisnji odmor na Havajima![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests