Pa ja prvi pitam kolka je plata, pa ja. Nemres bez toga ni pricat s ljudima, to je kljucna informacija koja ti sluzi da u glavi postavis temelj te neke socijalne vezeMatan wrote: 29 Aug 2024, 18:31Pa dorbro, u nas nema tajni..Dori wrote: 29 Aug 2024, 18:16
Ne znam je li mentalitet ili koji je već….
Evo moji…Znaci tema su pare ili politika.
I ja im onako usput kažem da su to dvije apsolutno tabu teme kod Sveda. Nešto o čemu se nikad ne priča.
I svi ono, pa jeste u pravu su ti Svedi i treba tako….
I da promjenimo temu, hajmo malo o moru i godišnjem.
Kaže Dajdja:”Bogati koliko Vas je došlo more ove godine?”
E jbg![]()
sve se pita..
i sto si debo i sto si mrsav i kolika ti je plata i imas li curu i sto nemas i svasta nesto..
taki smo..
Broj djece
Moderator: spacebound
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44615 times
- Been thanked: 7964 times
- Status: Offline
Re: Broj djece
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 21705 times
- Been thanked: 9273 times
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 21705 times
- Been thanked: 9273 times
To mi je preintimnoElTriconi wrote: 29 Aug 2024, 18:47Pa ja prvi pitam kolka je plata, pa ja. Nemres bez toga ni pricat s ljudima, to je kljucna informacija koja ti sluzi da u glavi postavis temelj te neke socijalne vezeMatan wrote: 29 Aug 2024, 18:31
Pa dorbro, u nas nema tajni..
sve se pita..
i sto si debo i sto si mrsav i kolika ti je plata i imas li curu i sto nemas i svasta nesto..
taki smo..![]()

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3790 times
- Been thanked: 2855 times
ovde da ti rezu od jezika nesmijes reci o plati nista ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28058 times
- Been thanked: 25734 times
- Danci
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1126 times
Da ima imaNaseef Mushroom wrote: 29 Aug 2024, 07:50Nije samo to teško potrefiti već neki ne mogu potrefiti da dobiju sina, pa na kraju imaju 5 kćerkiDanci wrote: 05 Feb 2024, 09:39
Kažu da je najbolje imati četvoro , dva sina i dvije kćeri..
Kao ono brat da ima brata i sestra sestru.. e sad to je teško da se potrefi![]()
![]()
Baš takvima zavidim.. zamisli da imaš takvo bogatstvo a nisi planirao ..
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4821 times
- Been thanked: 6389 times
Nije ti ostavila puno izbora za bolji odgovor.Masamune wrote: 29 Aug 2024, 16:49Ja sam prije par mjeseci otresao stariju kolegicu na poslu... ona je inače bezobrazna osoba i vazda s njom neki problemi. I tako vazda kad ćete praviti bracu ili seku maloj i slično... meni dopizdilo nakon dužeg perioda. Zadnji put ona opet isto pitanje postavi... rekoh kad budemo pravili zvaćemo te da budeš nazočna i da to gledaš
Nisam više mogao trpiti tu nekulturu... tad je digla nos evo dan danas ne pričamo, a sreća nisam ni vezan za nju poslom tako da me nije ni briga.
A vidi, način na koji neko pita igra veliku ulogu. Neko zna suptilno i pristojno preformulisati tako intimno pitanje da, onda, ni odgovor ne može biti drugačijeg tona.
Način i pristup je sve, u to sam sigurna.
Bez obzira, intimna pitanja ne bih postavila ni sestri. Tu mi spadaju sva pitanja vezana uz ljubavno-bračni status, broj djece, iznos plate, iznos kredita,... isl.
Dori me podsjeti na moju amidžinicu, k'o iz pika, za Bajram, pred svima (a nas 25+) - a koliko ti je još ostalo kredita za stan

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20512 times
- Been thanked: 18522 times
Ma uglavnom normalno odgovorim, ali ova je poseban slučaj. Znaš kad imaš ljude koji su tokom svog rada zaratili sa gotovo svima i kad osoba bukvalno zrači nekom negativnom energijom. Et to je takav tip osobe... samo sam njoj tako odgovorio. Pokušao sam jednom indirektno dati do znanja da me to ne treba pitati, ali samo je prešla preko toga i nastavila. Bezobrazluk ba 1/1Vanilla wrote: 30 Aug 2024, 09:18Nije ti ostavila puno izbora za bolji odgovor.Masamune wrote: 29 Aug 2024, 16:49
Ja sam prije par mjeseci otresao stariju kolegicu na poslu... ona je inače bezobrazna osoba i vazda s njom neki problemi. I tako vazda kad ćete praviti bracu ili seku maloj i slično... meni dopizdilo nakon dužeg perioda. Zadnji put ona opet isto pitanje postavi... rekoh kad budemo pravili zvaćemo te da budeš nazočna i da to gledaš
Nisam više mogao trpiti tu nekulturu... tad je digla nos evo dan danas ne pričamo, a sreća nisam ni vezan za nju poslom tako da me nije ni briga.
A vidi, način na koji neko pita igra veliku ulogu. Neko zna suptilno i pristojno preformulisati tako intimno pitanje da, onda, ni odgovor ne može biti drugačijeg tona.
Način i pristup je sve, u to sam sigurna.
Bez obzira, intimna pitanja ne bih postavila ni sestri. Tu mi spadaju sva pitanja vezana uz ljubavno-bračni status, broj djece, iznos plate, iznos kredita,... isl.
Dori me podsjeti na moju amidžinicu, k'o iz pika, za Bajram, pred svima (a nas 25+) - a koliko ti je još ostalo kredita za stan![]()
![]()
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4821 times
- Been thanked: 6389 times
Znam.
Čini mi se da je neko nepisano pravilo da svi imamo, makar, po jednu takvu osobu u kolektivu
Čini mi se da je neko nepisano pravilo da svi imamo, makar, po jednu takvu osobu u kolektivu

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Dvi tri krave, nako, da se ima domaceg masla i mljeka
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Pasaga
- Hadžija
djece i fildzana nikad nije viska
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2582 times
- Been thanked: 21475 times
- Status: Online
I ja bi vala 5,6 al ne bi krave.Koji ce mi qrac krava.Samo mi ona jos fali da i o njoj deveram.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Pituljica
Al dobro ja sam haustorce mrtvo.Haustor il more.Livade krave i koze zbogom.
- HAVANA
- Pituljica
Vazda se sjetim one akcije pa onom debilu kupili kravu i fol nas dvojica cemo je nesta skinut s kamiona,natjerat sta li.Viko isss,galamio,nista ona mater jebala.Onda odjednom hop,zamal me ne satra.Dje ste ba mene nasli ja kravu na slici vidio.Odo ja na pivu.
- HAVANA
- Pituljica
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce