Moderator: Krokodil Behko
Pricekaj dok ja svladam sve sto treba na forumu, iznenaditi ces se.laganini wrote:evo primjera radi ja znam da ima dosta forumaša koji me cijene kao forumaša ali se iz neke ulizačke fore ne žele zamjerit mojim neprijateljimauvjetno rečeno neprijateljima naravno...
..ma skroz si u krivu ne doživljavam forum na taj način ali zbilja je poltronstvo izraženo...otvorio sam i temu i najneomiljeniji pa niko osim dvoje troje nije imalo muda komentirat..ej a forum je to kako je tek u reali onda..o tome pričam...ma imam ja život i tekako sadržajan da bi mi mišljenja na forumu uticala na raspoloženje...ali eto kad god bi nešto konstruktivno predložioo vi se vraćate na to..ali ok svak ima svoje..Maja wrote:Laganini ti ko savana preopterećen šta ko misli o tebi. Jesi li vidio koliko sam ti dala na temi Ocijeni osobu od 1 do 10?
Čitavih devet! Sad ćeš uinat biti forumaš mjeseca da ti padne u vodu tvoja teorija da te moderacija mrzi. Znam da bi volio da te mrzimo jer bi to značilo da si važan ali...
Tako je.Julia-Klara wrote:ne mogu shvatiti kako neko s kim nemas puno zajednickih tema za razgovor ili ne dijelis isto misljenje moze pomisliti da ga/ju mrzis![]()
mislim da neki sebi umisljaju da su bitniji u nasim cyber zivotima no sto ustvari jesu
sve je to fino tako al,vila wrote:Pa i ne radi se o ljubavi ili mrznji
vise o onom koga volis procitati,ciji postovi su ti zanimljivi
ciji te nasmiju,,s kim mozes razmjeniti misljenje
ciju salu mozes prihvatiti,,,i tako
Pa eto ja sam se izjasnila na toj temi pa je španac napustio forumlaganini wrote:..ma skroz si u krivu ne doživljavam forum na taj način ali zbilja je poltronstvo izraženo...otvorio sam i temu i najneomiljeniji pa niko osim dvoje troje nije imalo muda komentirat..ej a forum je to kako je tek u reali onda..o tome pričam...ma imam ja život i tekako sadržajan da bi mi mišljenja na forumu uticala na raspoloženje...ali eto kad god bi nešto konstruktivno predložioo vi se vraćate na to..ali ok svak ima svoje..Maja wrote:Laganini ti ko savana preopterećen šta ko misli o tebi. Jesi li vidio koliko sam ti dala na temi Ocijeni osobu od 1 do 10?
Čitavih devet! Sad ćeš uinat biti forumaš mjeseca da ti padne u vodu tvoja teorija da te moderacija mrzi. Znam da bi volio da te mrzimo jer bi to značilo da si važan ali...
Ne udaramo Mrkija više nego što on može podnijetilaganini wrote:ma mrkija ste šutirali ko loptu mislim behko pa sam ja jednom reka ili ga ostavite ili ga izbacite s foruma..to bi po meni bio stav a neko vježbanje mišića na njemu:ok
a ovako govori realan covjekharlekin wrote:cuj to omiljeni,pa men svi omiljeni
ok rankovica laganinija i mrkija bi zatukao usranom toljagom
al ko neb volio onu majehnu mu,ruma ili legendu stringa,da ne pricamo o cojkima behki,rehi,paparaparaziju ili zelenoj ljudeskari
pa ona mrakaca od zene zagorka i brams,pa dvi sise evrope maja i juli milina od zemski
hjoj sta ste mi simpaci
Mala_Mu wrote:Evo ja cu reci da je to Alpha
ne kukaj vise![]()
..mA ne realan nego zabavan čovikMala_Mu wrote:a ovako govori realan covjekharlekin wrote:cuj to omiljeni,pa men svi omiljeni
ok rankovica laganinija i mrkija bi zatukao usranom toljagom
al ko neb volio onu majehnu mu,ruma ili legendu stringa,da ne pricamo o cojkima behki,rehi,paparaparaziju ili zelenoj ljudeskari
pa ona mrakaca od zene zagorka i brams,pa dvi sise evrope maja i juli milina od zemski
hjoj sta ste mi simpaci![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests