Eeeee to, to!Duh wrote: 03 Sep 2023, 08:13 najbitnije je da on ili ona u dzepu imaju papir da su prosli tehnicki kod psihijatra.
ostalo je lako.

Eeeee to, to!Duh wrote: 03 Sep 2023, 08:13 najbitnije je da on ili ona u dzepu imaju papir da su prosli tehnicki kod psihijatra.
ostalo je lako.
Bio je u četrdesetim.ElTriconi wrote: 03 Sep 2023, 08:49Kolko je imo godina otprilike?Zizi wrote: 03 Sep 2023, 00:39
Imao je oko 30.000 KM.
Taman je tada završio sa pravljenjem kuće, ostalo mu je bilo još da kupi dio namještaja.
Nije imao kredit, niti ikakvih dugovanja.
Ovo dodatno odgovaram za Tricu, da ne kvotam još i njega.![]()
![]()
Moram se poredit da vidim kako stojim
Koja je tvoja zbog koje si se rastavljao?
to bi trebala moje bivse pitati.
ljudi se rastaju kad se pojave falinke, problemi ili se vidi da to nije to.
Tako i treba s ovakim materijalisticama. Ajd da ima nešto manje od trideset, želi 3-4 djeteta, pa zato pita za stanje na računu; - onda nebih ništa rekao.
Zizi wrote: 02 Sep 2023, 13:34 Meni je jedan sam rekao kolika mu je ušteđevina, a nisam ga ništa u vezi toga pitala.![]()
Ko kaže da ona želi dijete uopšte?BritkiMozak wrote: 05 Sep 2023, 09:38Tako i treba s ovakim materijalisticama. Ajd da ima nešto manje od trideset, želi 3-4 djeteta, pa zato pita za stanje na računu; - onda nebih ništa rekao.
Ovak ti je došla trideseta, dok izabereš jednog i udaš se eto začas 32. 33. i tu ti je zadnja runda za rodit zdravo dijete. Od 35 pa nadalje se značajno povečava rizik za rođenje bolesnog ili hendikepiranog djeteta.
Ma ne želi ga uopće, zato sam i napisao to što sam napisao.Zana wrote: 05 Sep 2023, 09:55Ko kaže da ona želi dijete uopšte?BritkiMozak wrote: 05 Sep 2023, 09:38
Tako i treba s ovakim materijalisticama. Ajd da ima nešto manje od trideset, želi 3-4 djeteta, pa zato pita za stanje na računu; - onda nebih ništa rekao.
Ovak ti je došla trideseta, dok izabereš jednog i udaš se eto začas 32. 33. i tu ti je zadnja runda za rodit zdravo dijete. Od 35 pa nadalje se značajno povečava rizik za rođenje bolesnog ili hendikepiranog djeteta.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests