Hurija wrote: 15 Jan 2020, 10:17U ovom slučaju mehanizmi pravne države su zakazali ,protest bih zabranila,nijedan normalan čovjek ne treba da podrzi ubojstvo
Kako obični građanin zna ko dila drogu, a murija ne zna?
Moderator: Krokodil Behko
Hurija wrote: 15 Jan 2020, 10:17U ovom slučaju mehanizmi pravne države su zakazali ,protest bih zabranila,nijedan normalan čovjek ne treba da podrzi ubojstvo
Nešto u meni odmah me prebaci na stranu onog protiv koga je rulja.
Pa nista. Mogli su se i predati.storm wrote: 15 Jan 2020, 12:16 Meni je simpatično, kad narod 30 godina bira kriminalce, onda se čude, što im hodaju po ulicama
U kojoj normalnoj zemlji uopće može biti priče o podrškama, grupama, peticijama
Ali pogled na nacionalnu zastavu, suza u krajicku oke, uzdah I grlen glas... Vukovar!!!
Baci onaj ticket promašaja, pošalje SMS za liječenje rodjakove male... I lagan hod uz zviždukanje nisteniprije...
Cestitam...
Ova podrska ubici i jeste poruka vlastima da narod nece oklevati da stvar preuzme stvar u svoje ruke....Ovolika podrska govori o tome koliko su troica ubijenih bili nepodnosljivi za narod...policija, tuzilastvo i Sud znaci godinama nije nista radio povodom ubijenih reketira a Filip je to odradio za valjda pola sata i mnoge oslobodio te more....znaci da ovaj momak nije uradio to jos uvijek bi terorisali narod i njihovoj djeci prodavao drogu.......da sam u Splitu posao bih dati podrsku....jer ako nema drzave onda narod treba uzimati stvar u svoje ruke
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests