Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Morgen wrote: 28 Dec 2024, 07:27
Bome, od 6 ne spavam vise. Kad smo se sinoc raspodelili ko ce s kim da spava, ja sam se javila da cu s njom u sobu, a ona me upozorila da ce najverovatnije da hrči jer je prehlađena. “Ma meni to ne smeta, spavam ko zaklana”
Aha
Bome, ne znam ja kako bih da imam muža vakog
Šutneš nogom i kažeš idi u dnevni boravak pa spavaj
Bome, od 6 ne spavam vise. Kad smo se sinoc raspodelili ko ce s kim da spava, ja sam se javila da cu s njom u sobu, a ona me upozorila da ce najverovatnije da hrči jer je prehlađena. “Ma meni to ne smeta, spavam ko zaklana”
Aha
Aha
Ima bona nakva klapna ustima zbog koje se hrce. Meni vadili treci krajnik kad sam bio prvi il drugi osnovne i valjda skinuli tu klapnu, kae mama nisam vise nikad zahrko.
Uzmi knjigu tjela i to, pripremi halat i odradi operaciju dok spavaju, nece ni osjetit
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Stari me zove u 7 jutros.
Nema jedne faze ne radi grijanje.
Pa uzmi produzno i provedi do peci iz uticnice sto radi..
Nisam se sjetio kaze.
A nije to..nego samo da ja moram doc.
Otiso,kupio onaj kolut produzno spojio i radi sve.
Last edited by ironman on 28 Dec 2024, 10:30, edited 1 time in total.
ironman wrote: 28 Dec 2024, 10:26
Staro me zove u 7 jutros.
Nema jedne faze ne radi grijanje.
Pa uzmi produzno i provedi do peci iz uticnice sto radi..
Nisam se sjetio kaze.
A nije to..nego samo da ja moram doc.
Otiso,kupio onaj kolut produzno spojio i radi sve.
Primjetio sam i ja to kod svojih roditelja, namjerno se prave mutavi samo da dodjem. Valjda me pozele
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Analni zlotvor i ono ostalo je nula spram ovog... pojavio se u bingu. Nakon 3 zalogaja sam spominjao sve bogove Olimpa. Ima i blagi zelenkasti koji je isto ljut da valja, al može se jesti. Ovaj crveni kao da ga je sam šejtan pravio.
Preporuka samo za kuhanje kao dodatak malo u sos neki i slično. Sam se ne može jesti ili vam neće biti dobro.
Last edited by Masamune on 28 Dec 2024, 20:39, edited 1 time in total.
Bilo me u ledjima uvrnulo kad sam gazio kroz snijeg da dodjem do pasa jer smrzlo pa je progazit zlo. U jednom trenutku mi smracilo pred ocima od bola.
Sjednem na snijeg desetak minuta i popravi se samo
Sad sve ok.