Procitaj unazad malo.
Sve ce ti se samo reci

Moderator: VIP
Procitaj unazad malo.
Ma nije to....Jok....do vremena je
Natrljaj se uljem gavezaQuds wrote: 16 May 2025, 11:42 Sebi živac prikliještio u leđima prije mjesec. Bolje je, ali još me zeza. Ima li neko (osim Remze) savjet šta da radim da ovo malo brže prođe?
Ne može brže, period boli mora da prođe, kad budeš mogao i ne stvaralo ti neugodu i bol, počni sa vježbamaQuds wrote: 16 May 2025, 11:42 Sebi živac prikliještio u leđima prije mjesec. Bolje je, ali još me zeza. Ima li neko (osim Remze) savjet šta da radim da ovo malo brže prođe?
Ma joj, čim dođoh u Bosnu, svi mi govore da se nečim mažem. I svi nešto rayličito predlažu. Kad bih sve poslušao, možda bi se živ mumificirao.
Jel i subotom il samo nedjeljomMorgen wrote: 16 May 2025, 12:50 Ma evo dve nedelje se cudim sta mi je, stalno umorna, oci stalno upaljene, crvene
Kontala da nije do one vodCe sto skidam sminku….. i sad sam skontala da je alergija na ove polene ili kako se vec zove djavo im dusu odneo
Sto mi sedas na muku djavoleAnestzijaaa wrote: 18 May 2025, 12:22Jel i subotom il samo nedjeljomMorgen wrote: 16 May 2025, 12:50 Ma evo dve nedelje se cudim sta mi je, stalno umorna, oci stalno upaljene, crvene
Kontala da nije do one vodCe sto skidam sminku….. i sad sam skontala da je alergija na ove polene ili kako se vec zove djavo im dusu odneo![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests