Auf, eto ga i genocidas
Daj truNpa, on bas voli muslimane
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Auf, eto ga i genocidas

On je ono pricalica ono ja zajeban a vamo dusa od covjeka

Dusa od cojeka?rocko wrote: 11 Mar 2024, 21:31On je ono pricalica ono ja zajeban a vamo dusa od covjeka
Kaze nedam da neki Houti iz Jemena dodje bez bezbjedonosne ono moglibi se reci mozda je tu bio u pravu , sem onih iz isis nikakvih drugih akciha prema Muslimanima
Genocide Joe 50 godina podrske Izraelu
Dotura oruzjem municiju u Izrael avionima s aki Dan id oktobra 8 jedva doceko , garant se pisno od srece
Al eto lijepi prica kad my trebam glasova pa koliko ono bi neopredjeljenih u Michigan?

Ma glumi zajebanog a vamo dao bi ti kosulju sa ledjaFuddo wrote: 11 Mar 2024, 21:32Dusa od cojeka?rocko wrote: 11 Mar 2024, 21:31
On je ono pricalica ono ja zajeban a vamo dusa od covjeka
Kaze nedam da neki Houti iz Jemena dodje bez bezbjedonosne ono moglibi se reci mozda je tu bio u pravu , sem onih iz isis nikakvih drugih akciha prema Muslimanima
Genocide Joe 50 godina podrske Izraelu
Dotura oruzjem municiju u Izrael avionima s aki Dan id oktobra 8 jedva doceko , garant se pisno od srece
Al eto lijepi prica kad my trebam glasova pa koliko ono bi neopredjeljenih u Michigan?![]()
Aj bizi, hljeba ti

Sloboda ili smrtMasamune wrote: 11 Mar 2024, 23:49 Ovo su neki novi momenti. Hajd iz dosadašnjeg pisanja sam razumio zašto podržavaš njegovu političku ideologiju, ali ovo je baš za smijeh
Okrenuo vas je lik kao onaj ludi Pastor što sam postavio klip na ovoj ili nekoj drugoj temi. Dakle, sindrom zvani sheep.
A ovo Trump or death je isto cirkus i rezultat ovog gore navedenog.

Ma sta moze i sa Izraelom kad ga njihov lobby i evangelisti koji su bas hard core truNpovci drzi za jaja?Masamune wrote: 12 Mar 2024, 00:01 Da ne bude da branim Bidena. I on je katastrofalan lider i ovo sa Izraelom mu nije trebalo.
Ali za Amerikance u Americi je sigurno bolji izbor od Trumpa.

Dobro si. Tačno kao kult jbt i sve je gore i gore.Fuddo wrote: 12 Mar 2024, 00:04 Da odjebe izrael prvi bi se svi trumpvci nacrtali, evo ga, unistava izrael, znali smo da je hamasovac.
Ne mozes sa njima naci nikakav zajednicki jezik, jebeni kult.

Ma ima, al oni nisu ekstremni, ovi zijane izbore eto ih na kongres da razbijaju, i sta god im onaj ludak kaze sve vjeruju.Masamune wrote: 12 Mar 2024, 00:05Dobro si. Tačno kao kult jbt i sve je gore i gore.Fuddo wrote: 12 Mar 2024, 00:04 Da odjebe izrael prvi bi se svi trumpvci nacrtali, evo ga, unistava izrael, znali smo da je hamasovac.
Mada i kod demokrata imaš određena krila koja su kao kult, ali daleko manje.

Onaj pastor neki bas fin covjek.Masamune wrote: 11 Mar 2024, 23:49 Ovo su neki novi momenti. Hajd iz dosadašnjeg pisanja sam razumio zašto podržavaš njegovu političku ideologiju, ali ovo je baš za smijeh
Okrenuo vas je lik kao onaj ludi Pastor što sam postavio klip na ovoj ili nekoj drugoj temi. Dakle, sindrom zvani sheep.

To je moto New HampshireFuddo wrote: 11 Mar 2024, 23:58Sloboda ili smrtMasamune wrote: 11 Mar 2024, 23:49 Ovo su neki novi momenti. Hajd iz dosadašnjeg pisanja sam razumio zašto podržavaš njegovu političku ideologiju, ali ovo je baš za smijeh
Sam subara fali

Da li je ? 100 hiljada Muslimana u Michiganu se neslaze sa tvojom procjenomMasamune wrote: 12 Mar 2024, 00:01 Da ne bude da branim Bidena. I on je katastrofalan lider i ovo sa Izraelom mu nije trebalo. Bernie bi od njega bio bolji za deset klasa, ali ne da demokratska elita da on bude jer je za njih previše ekstreman.
Ali Biden je za Amerikance u Americi sigurno bolji izbor od Trumpa.

Ma ja samo zadnjih 50 godina u politici od kako je prvi put izabran u Senat ono sa 29 godina izabran gura za Izrael jedva docekao da pogura ubijanje Palestinaca , bice da ga zadnjih 50 godina drze za jaja.Fuddo wrote: 12 Mar 2024, 00:02Ma sta moze i sa Izraelom kad ga njihov lobby i evangelisti koji su bas hard core truNpovci drzi za jaja?Masamune wrote: 12 Mar 2024, 00:01 Da ne bude da branim Bidena. I on je katastrofalan lider i ovo sa Izraelom mu nije trebalo.
Ali za Amerikance u Americi je sigurno bolji izbor od Trumpa.

Demokrati kultisti covjek senilan, kad se nemoze sjetiti stvari sto je normalno za njegov problem da praznine popuni kreacijama jer to je klinicka prezentacija , kaze ja zavrsio crnacki fakultet gdje nikad nijedan bijelac nije isao, kaze vozio kamion dok je bio na fakultetu , kaze sin mi pogino u ratu ( covjek umro od raka) itd.Masamune wrote: 12 Mar 2024, 00:05Dobro si. Tačno kao kult jbt i sve je gore i gore.Fuddo wrote: 12 Mar 2024, 00:04 Da odjebe izrael prvi bi se svi trumpvci nacrtali, evo ga, unistava izrael, znali smo da je hamasovac.

Pogledati pod predhodne post o demokratima i kultu.Fuddo wrote: 12 Mar 2024, 01:18Ma ima, al oni nisu ekstremni, ovi zijane izbore eto ih na kongres da razbijaju, i sta god im onaj ludak kaze sve vjeruju.Masamune wrote: 12 Mar 2024, 00:05
Dobro si. Tačno kao kult jbt i sve je gore i gore.
Sam je rekao da moze ubiti pred kamerama nekog na petoj aveniji i reci im nisam ja, da bi oni opet njemu vjerovali.

Fuddo nemozes opravdat Genocide Joe.Fuddo wrote: 12 Mar 2024, 01:18Ma ima, al oni nisu ekstremni, ovi zijane izbore eto ih na kongres da razbijaju, i sta god im onaj ludak kaze sve vjeruju.Masamune wrote: 12 Mar 2024, 00:05
Dobro si. Tačno kao kult jbt i sve je gore i gore.
Sam je rekao da moze ubiti pred kamerama nekog na petoj aveniji i reci im nisam ja, da bi oni opet njemu vjerovali.