Hajmo ovako : Veca i Oblak .
Biba i Laganini .
Moderator: Krokodil Behko

Terasa svjesti wrote:Ajme jeste me skolile žene .![]()
Hajmo ovako : Veca i Oblak .
Biba i Laganini .

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Julia-Klara wrote:Nedo bude po danu ovdje Ledena , radi covjek pa pomalo uleti...A bio je malo i predvece
Pozdravicu ga od tebe
Ma nema veze jastuci...bitno da imaš seksi glas..drugrankovic wrote:pa nesh ti ranku na jastuke... (sklonim ja jastuke kad se okrenem na stranu, to sao kad na ledjima, dok gledam film i ne utvrdim san.. posle to fljusnem ahinalno nedje kraj nogu dje vec...)
no sjest na prepone...
zato sama ja govorio da su klarine jastucnice od bjelog mlijeka idealne! onolike taman ko dva jastuka ispod glave, pa lijepo polegnesh glavu i uzivaj

Ma lako i za Prleta i za tebe...nije Behko takav pa će tebi kaznu naplaćivati ko što nas Hrvate hebendišu jer je jedna luda svaju crtala po travi...drugrankovic wrote:a vidji prletu pogled na tu svastiku i shvabe

Smiri se jadan ne bio, Behko prati sve...ma hebo dnk ...nemoj da ja nastavim ko sta i ciji dnk...drugrankovic wrote:dobro de sad... dje poredis mene i naklonost sa svastikama?
srbin i svastika? ajde...
kod vas je to dnk
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa i ja sam pjesnik, samo što to Sabina ne znaBiba wrote:Vidi tiTerase, pa stalno mene i laganinija..morebit sto smo jezicavi...e rankec otpada nazalost...spava na dva jastuka a ja bez...
Behko i inasab...on zna svasta i o svemiru a ona svijet vidi drukcije...ko pjesnik...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest