Pa dobro, malo je teško imati objektivnu sliku jer su se već vidjeli. Koliko puta je djevojka znala od nekog poznanika tražiti kontakt od nekog sexy konobara. Pitanje je koliko je dostavljač bio sexy.
Ukratko

Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa dobro, malo je teško imati objektivnu sliku jer su se već vidjeli. Koliko puta je djevojka znala od nekog poznanika tražiti kontakt od nekog sexy konobara. Pitanje je koliko je dostavljač bio sexy.

Ja ba. Hrvata preko 15%Naseef Mushroom wrote: 11 Aug 2022, 08:33Rekoh da nisi mislio na ono što i ja mislim ali izgleda nije
Manje od 3%, ali u to se ubrajaju i Albanci, Turci, Romi, Jevreji, Mađari, Ukrajinci itd., što znači jedva da je i 1,5%Kada je riječ o nacionalnoj strukturi, u BiH živi 50,11 posto stanovnika koji su se izjasnili kao Bošnjaci, njih 30,78 posto izjasnilo se kao Srbi, a Hrvata je 15,43 posto. Nacionalno se nije izjasnilo 0,77 posto stanovništva, dok je manje od tri posto u kategoriji ‘ostalih’, u što ulaze pripadnici 17 nacionalnih manjina te druge etničke skupine.
Znači šipak 5%.
Ali ponositi se što si na Popisu odbio koji procenat narodu kojem su prijetili nestankom, golemo![]()

Ništa ja ne podmećem, to je čista logika, to što ti ne voliš to čuti nije moj problem. Dolaziti iz bošnjačke familije a ne izjasniti (ili kako ja to zovem potvrditi) se Bošnjakom je odbijanje procenata od broja Bošnjaka sa Popisa. Uz to još dodati da je baš taj narod trebao nestati i biti sveden na 0% daje još tu gorčinu na to mangupisanje.Duminjo wrote: 11 Aug 2022, 09:41Ja ba. Hrvata preko 15%Naseef Mushroom wrote: 11 Aug 2022, 08:33
Rekoh da nisi mislio na ono što i ja mislim ali izgleda nije
Manje od 3%, ali u to se ubrajaju i Albanci, Turci, Romi, Jevreji, Mađari, Ukrajinci itd., što znači jedva da je i 1,5%
Znači šipak 5%.
Ali ponositi se što si na Popisu odbio koji procenat narodu kojem su prijetili nestankom, golemo![]()
To popis poslije prvog sv rata?
Zadnja recenica ti je pokusaj podmetanja. Na mucka provociranja necu da odgovaram![]()

Bog na nebu, vlast na zemlji.Naseef Mushroom wrote: 11 Aug 2022, 08:57Jeste ali je se potvrdilo šta su mnogi znali, da privatne poruke nisu privatne.
Ne govorimo da je neko prijavio neki javni komentar već o privatnim porukama

Pa nije bas da je fejsbuk prijavio komverzaciju nego je policija dosla sa sudskim nalogomNaseef Mushroom wrote: 11 Aug 2022, 08:57Jeste ali je se potvrdilo šta su mnogi znali, da privatne poruke nisu privatne.
Ne govorimo da je neko prijavio neki javni komentar već o privatnim porukama

Nema se sta nagrnuti. Ko mi se god javi na taj nacin, bice banovan na forumu.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests