TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Mundzira
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 142 times
Been thanked: 244 times
Status: Offline

Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu

Post by Mundzira » 11 Aug 2022, 23:39

insomnia wrote: 11 Aug 2022, 23:29
Mundzira wrote: 11 Aug 2022, 23:23

Ne kaki i ne degradiraj.
Dosta omladine i studenti rade taj posao dok se skoluje.
Ne kakim i ne degradiram. Valjda me dovoljno znas da znas da za sve sto pricam imam i materijalni dokaz. Postavljo sam negdje dopis francuskog ministarstva odbrane
Ne kazem ja da ti lazes vezano za upozorenje ministarstva i dogadjaje vezane za dostavu na vojne adrese. To je politika - i jedno drugo vuce.

Ja samo kazem da pretjerujes.
Ima tu itekako pismenih ljudi koji sebi zaradjuju nesto uz studiranje i skolovanje. Buducih doktora, inzinjera, itd, itd....jer nije svako blagosiljen stipendijama, grantovima ili bogatim roditeljima. Neki studenti jednostavno moraju i da rade uz studiranje.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu

Post by insomnia » 11 Aug 2022, 23:40

Ima tamam koliko među migrantima ima budicih doktora i inzinjera
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Mundzira
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Mundzira » 11 Aug 2022, 23:41

Rum wrote: 11 Aug 2022, 23:27 Mozda bi bolje prosao da je napisao koje su boje :hm vec ono ej kakva je hrana
Sumnjam Rumce.
Eto ti stalno pitas i opet cvrc nista. :D.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia » 11 Aug 2022, 23:41

Buduci inzinjeri hamale po fabrikama. Znam, gledam ih svakodnevno. Nije to Bosna. Djeca vec u srednjoj pocnu raditi u struci. On na dostavi moze samo nazadovati. Cenim da je i sa doktorima isto

Mundzira
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Mundzira » 11 Aug 2022, 23:42

insomnia wrote: 11 Aug 2022, 23:40 Ima tamam koliko među migrantima ima budicih doktora i inzinjera
Hajde dobro....ti i arapi .....stare velike ljubavi.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41519 times
Been thanked: 28306 times

Post by Rum » 11 Aug 2022, 23:43

Mundzira wrote: 11 Aug 2022, 23:41
Rum wrote: 11 Aug 2022, 23:27 Mozda bi bolje prosao da je napisao koje su boje :hm vec ono ej kakva je hrana
Sumnjam Rumce.
Eto ti stalno pitas i opet cvrc nista. :D.
:auf
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Mundzira
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Mundzira » 11 Aug 2022, 23:49

insomnia wrote: 11 Aug 2022, 23:41 Buduci inzinjeri hamale po fabrikama. Znam, gledam ih svakodnevno. Nije to Bosna. Djeca vec u srednjoj pocnu raditi u struci. On na dostavi moze samo nazadovati. Cenim da je i sa doktorima isto
Jesi li ti studirao ista van Bosne?
Jesi li se sa istima druzio?
Iz raznoraznih slojeva i raznoraznih imucnih stanja?
Jesi li skonto u kojim strukama su studenti najvise radili tokom svog skolovanja?
Bice da je service industrija jer student tu vrstu posla moze najlakse da uklopi sa svojim obavezama na faksu. ....moze da bira nocne smjene, veca fleksibilnost.....

Jedino ako ta Francuska nije specijalna zemlja koja za dostavljace zaposljava iskljucivo krezavu i neobrazovanu kako to ti volis reci arapcad.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 31388 times
Been thanked: 29128 times

Post by Morgen » 11 Aug 2022, 23:50

Mene je tako jednom tip iz šlep službe (hoho) nasao na fb i pisao mi. Meni je to bilo jako neugodno. Nisam ga prijavila ili slicno (blokirala bez da mu odgovorim) ali to jednostavno nije ok.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4450 times
Been thanked: 3406 times

Post by Melek » 12 Aug 2022, 08:00

Taman htjedoh poslati pp, sad me nešto strah :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5303 times
Been thanked: 6795 times

Post by Vanilla » 12 Aug 2022, 10:38

Njegova greška. A onda dodatno ponižavanje sa patetičnom porukom :rol
Izvući će pouku, .... možda. Pravila su pravila.

Ona...malo prestroga. Blok i ćao.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...

ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5271 times
Been thanked: 7462 times

Post by ina » 12 Aug 2022, 17:23

Mundzira wrote: 11 Aug 2022, 21:52
ina wrote: 11 Aug 2022, 11:19 A takvim da se javi "babin sin" odmah bi raširile noge.
Fuj.
Na ovoj temi je zapravo fuj ovaj tvoj komentar.

Ali, ima i tudjih slicnog karaktera.

Zato i jeste bilo bezvezno razapinjanje iskljucivo tebe zbog ovog komentara, jer je evidentno motivisano licnim razlozima, a ne nekom zeljom za "pravdom".

Ono sto je meni daleko veca intriga od ovog tvog posta je cinjenica da kad bi neki forumas ovo napisao, (evo npr Insomnia) najglasnije feministice bi ga razapele kao Isusa Krista, a Zizi bi ga branila.

Tako da je sve ovo jedan veliki cirkus. Zeni koja je sasvim legitimno i opravdano prijavila neprofesionalno ponasanje, daleko veci broj forumskih zena od muskaraca ovog foruma dodijelise jako ruzne epitete.

A danas sutra ce zakmecati nad nekim feministickim nebulozama koje nemaju veze sa realnoscu.........

Lici mi na zelju - i jare i pare. Ne moze.
Čije bi to riječi trebale mirisati uvijek..
Ne, nemam većinom naviku pljuvati po ženama.
A znaju me "razbjesniti" neke zamotanije generalno, neovisno o spolu.

Odrasla sam u okruženju (a društvo jesam i hoću isključivo birati sama) podosta natapkanom direktnim ili indirektnim omolozavanjem nekih profesija.
A na sreću (ili i neku vrstu i "štete") povodom pogotovo i posla susrela ljudi i ljudi, pa i njihove postupke u raznim (koliko često i sličnim) situacijama.
Koliko god da joj je ta jedna poruka mogla zasmetati, iako uopšte nije bila uvredljivog sadržaja, mogla je uvažiti i drugačiji izbor.
Ali ne, ovako je spektakularnije.
Često se govori o privatnosti i važnosti iste a ista se prostire konstantno svukud. Na hiljadu usta.
Poštivanje poslovnih (ili općenito) pravila?
Ko to ih nikad nije prekršio? Nenamjerno, nezrelo ili namjerno Neko kasni.. pa dobar broj forumaša tipka redovno s posla.,
neko se svađa sa čitavom firmom, Nekome bolestan mačak pa danas neće doći.
A toga (samo u različitim omotima) ima u raznim profesionalnim stubovima.
Svijest ima sidrište.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 31388 times
Been thanked: 29128 times

Post by Morgen » 12 Aug 2022, 19:34

Melek wrote: 12 Aug 2022, 08:00 Taman htjedoh poslati pp, sad me nešto strah :D.
😂

Misolovka
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 63 times
Been thanked: 34 times

Post by Misolovka » 12 Aug 2022, 21:29

Mundzira wrote: 11 Aug 2022, 21:52
ina wrote: 11 Aug 2022, 11:19 A takvim da se javi "babin sin" odmah bi raširile noge.
Fuj.
Na ovoj temi je zapravo fuj ovaj tvoj komentar.

Ali, ima i tudjih slicnog karaktera.

Zato i jeste bilo bezvezno razapinjanje iskljucivo tebe zbog ovog komentara, jer je evidentno motivisano licnim razlozima, a ne nekom zeljom za "pravdom".

Ono sto je meni daleko veca intriga od ovog tvog posta je cinjenica da kad bi neki forumas ovo napisao, (evo npr Insomnia) najglasnije feministice bi ga razapele kao Isusa Krista, a Zizi bi ga branila.

Tako da je sve ovo jedan veliki cirkus. Zeni koja je sasvim legitimno i opravdano prijavila neprofesionalno ponasanje, daleko veci broj forumskih zena od muskaraca ovog foruma dodijelise jako ruzne epitete.

A danas sutra ce zakmecati nad nekim feministickim nebulozama koje nemaju veze sa realnoscu.........

Lici mi na zelju - i jare i pare. Ne moze.
drago mi je da je neko napisao jer se meni nije dalo

projekcije su zeznuta stvar

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14410 times
Been thanked: 24215 times

Post by Fuddo » 12 Aug 2022, 22:00

Image

Bas da vidim hoce li mi poslat neku sex poruku
Pa da ga prijavim
Dozvolite da se obratimo

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2916 times
Been thanked: 24141 times

Post by HAVANA » 13 Aug 2022, 08:09

Fuddo javi se, nisi mu valjda odgovorio, dje si, nema te?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh » 13 Aug 2022, 08:32

ne podcijeni protivnika, a ni dostavjaca.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Re: Kakvog muškarca žele žene?

Post by insomnia » 13 Aug 2022, 10:26

A sta zene bgt nude za ovo sve?

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Re: Kakvog muškarca žele žene?

Post by Duh » 13 Aug 2022, 10:37

insomnia wrote: 13 Aug 2022, 10:26 A sta zene bgt nude za ovo sve?
Cesto ono što možeš dobiti iza ugla.
Pitu i nešto za kitu.
Peglu i tako to...

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8763 times

Post by Duminjo » 13 Aug 2022, 13:58

Duh wrote: 13 Aug 2022, 08:32 ne podcijeni protivnika, a ni dostavjaca.
Da ne bude poslije "Bio je fin, niko se tome nije nado od njega..bla bla"

Jedna od stvari koje mene iritiraju kod zena je kad podju pricati kako se ne mogu rijesiti bivseg ili nekog drugog kretena. Kako im pise, proganja ih itd. Shvatam da se neke budale ne moze insan rijesiti odmah preko noci. Govorim o slucajevima kad zene pricaju da ih neko mjesecima proganja a one šute i ne smiju nista da urade jer ih je strah.

Nedavno mi kolegica ispricala nesto slicno. Kaze proganja je neki momak vec skoro dvije godine a ona nikako ne moze da ga se rijesi.. ponudim joj da nazovem momka, ona nece. Kaze "nemoj, on je lud, napravices samo jos veci belaj, ja cu ga ignorisati pa ce on kad tad prestati".
Malo poslije toga, zove kolegica i kaze "evo ga opet ispred kuce, zove me i ceka da izadjem, sta cu"..
Nista reko, eto me za 10 min.. Kaze "stani, nemoj, cekaj, mozda ode"..
Kontam, nemoj krc ja vec u autu.
Poprico sa momkom i nikad joj se više nije javio. Evo proslo tri ili cetiri mjeseca. Do tada, svakih 15 dana se javljo i dolazio joj pred kucu..

Zene drage, rijetko postoje pravi bolesnici koji se ne mogu iskontrolisati. U velikoj vecini se radi jednostavno o bezobraznim muskarcima koji su sigurni i ubijedjeni da njihovu zrtvu nema ko zastititi ili racunaju da ce zrtva sutiti i sve trpiti dok on navaljuje.

Prijavite, recite, bilo kome.. inace i same snosite odredjeni dio odgovornosti i mozete najebati bezveze iz naizgled bezazlene situVacije. I nemate cega da se plasite jer koji god muskarac maltretira zensko, to nije muskarac i takav ce podviti rep na prvi malo jaci odgovor.

immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13506 times
Been thanked: 14717 times

Post by immuno » 13 Aug 2022, 14:09

Komsija :respekt hvala ti sto si pomogao kolegici ❤️ I kompletan tekst :aplauzz

Post Reply

Return to “Pričaona”