Duh wrote: 13 Aug 2022, 08:32
ne podcijeni protivnika, a ni dostavjaca.
Da ne bude poslije "Bio je fin, niko se tome nije nado od njega..bla bla"
Jedna od stvari koje mene iritiraju kod zena je kad podju pricati kako se ne mogu rijesiti bivseg ili nekog drugog kretena. Kako im pise, proganja ih itd. Shvatam da se neke budale ne moze insan rijesiti odmah preko noci. Govorim o slucajevima kad zene pricaju da ih neko mjesecima proganja a one šute i ne smiju nista da urade jer ih je strah.
Nedavno mi kolegica ispricala nesto slicno. Kaze proganja je neki momak vec skoro dvije godine a ona nikako ne moze da ga se rijesi.. ponudim joj da nazovem momka, ona nece. Kaze "nemoj, on je lud, napravices samo jos veci belaj, ja cu ga ignorisati pa ce on kad tad prestati".
Malo poslije toga, zove kolegica i kaze "evo ga opet ispred kuce, zove me i ceka da izadjem, sta cu"..
Nista reko, eto me za 10 min.. Kaze "stani, nemoj, cekaj, mozda ode"..
Kontam, nemoj krc ja vec u autu.
Poprico sa momkom i nikad joj se više nije javio. Evo proslo tri ili cetiri mjeseca. Do tada, svakih 15 dana se javljo i dolazio joj pred kucu..
Zene drage, rijetko postoje pravi bolesnici koji se ne mogu iskontrolisati. U velikoj vecini se radi jednostavno o bezobraznim muskarcima koji su sigurni i ubijedjeni da njihovu zrtvu nema ko zastititi ili racunaju da ce zrtva sutiti i sve trpiti dok on navaljuje.
Prijavite, recite, bilo kome.. inace i same snosite odredjeni dio odgovornosti i mozete najebati bezveze iz naizgled bezazlene situVacije. I nemate cega da se plasite jer koji god muskarac maltretira zensko, to nije muskarac i takav ce podviti rep na prvi malo jaci odgovor.