BF kukuruz liga KOMENTARI
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- Status: Offline
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20615 times
Re: BF kukuruz liga KOMENTARI
"Tuzlanska Atalanta je oštro protiv play offa i da se pravila znatno mijenjaju blizu kraja sezone.
Predsjednik kluba Marlboro Gasperini je prozvao Claudia Pizarra i Koraci Kloppa da pokušavaju vršiti pritisak na UO kukuruz lige jer je motiv taj što nisu zadovoljni trenutnim pozicijama na tabeli.
Bez obzira što bi tuzlanska Atalanta mogla završiti regularni dio sezone na drugoj, trećoj ili četvrtoj poziciji i tako izgubiti titulu rukovodstvo kluba je odlučno da se pravila ne mijenjaju naročito što smo odigrali samo 6 domaćih utakmica u odnosu na neke druge protivnike, a najglasniji je upravo Koraci Klopp čija je ekipa odigrala 7 domaćih utakmica u ligi. "
Tuzlanske novosti
Predsjednik kluba Marlboro Gasperini je prozvao Claudia Pizarra i Koraci Kloppa da pokušavaju vršiti pritisak na UO kukuruz lige jer je motiv taj što nisu zadovoljni trenutnim pozicijama na tabeli.
Bez obzira što bi tuzlanska Atalanta mogla završiti regularni dio sezone na drugoj, trećoj ili četvrtoj poziciji i tako izgubiti titulu rukovodstvo kluba je odlučno da se pravila ne mijenjaju naročito što smo odigrali samo 6 domaćih utakmica u odnosu na neke druge protivnike, a najglasniji je upravo Koraci Klopp čija je ekipa odigrala 7 domaćih utakmica u ligi. "
Tuzlanske novosti
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9389 times
- Been thanked: 10160 times
- Status: Online
- Duminjo
- Urednik foruma

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
"Najnovije informacije koje smo saznali po pitanju šokantne odluke pojedinaca da mijenjaju trenutna pravila pred sami kraj sezone jesu te da je tuzlanska Atalanata spremna angažovati advokate i pripremiti tužbu ukoliko ostatak članova UO kukuruz lige budu glasali za izmjenu pravila i uvođenje play offa neposredno pred kraj samog takmičenja. Da li će ostali članovi UO glasati "NE" kao i Marlboro Gasperini ostaje da se vidi.
Rukovodstvo kluba je također oštro osudilo predsjednika UO kukuruz lige Duminja Blattera nazvavši ga kukavicom jer je uopšte dopustio da dođe do glasanja o ovakvoj skandaloznoj izmjeni pravila.
Naime, kako saznajemo iz pouzdanih izvora Član 6., alineja 2. Statuta Kukuruz lige kaže da se svi prijedlozi, izmjene i dopune pravila moraju događati između takmičenja, a ne tokom istih. U skladu sa time dogodila bi se povreda Statuta i ugrozilo samo održavanje takmičenja u budućnosti.
Predsjednik kluba Marlboro Gasperini je najavio da će svaka konverzacija sa predsjednikom UO kukuruz lige i ostalim članovima ići pisanim putem, a po potrebi i pomoću advokata sve dok se problemi ne riješe."
Tuzlanske novosti
Rukovodstvo kluba je također oštro osudilo predsjednika UO kukuruz lige Duminja Blattera nazvavši ga kukavicom jer je uopšte dopustio da dođe do glasanja o ovakvoj skandaloznoj izmjeni pravila.
Naime, kako saznajemo iz pouzdanih izvora Član 6., alineja 2. Statuta Kukuruz lige kaže da se svi prijedlozi, izmjene i dopune pravila moraju događati između takmičenja, a ne tokom istih. U skladu sa time dogodila bi se povreda Statuta i ugrozilo samo održavanje takmičenja u budućnosti.
Predsjednik kluba Marlboro Gasperini je najavio da će svaka konverzacija sa predsjednikom UO kukuruz lige i ostalim članovima ići pisanim putem, a po potrebi i pomoću advokata sve dok se problemi ne riješe."
Tuzlanske novosti
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9389 times
- Been thanked: 10160 times
- Status: Online
Joj, kako cu ga samo oderat zadnje kolo, tacno ce molit da se izmedju dva takmicenja uvede PO. Al za ovo
Pobjeci sad od svega zelim
- Duminjo
- Urednik foruma

Uvali ti mene u govna..Koraci_u_noci wrote: 14 Dec 2020, 15:32 Joj, kako cu ga samo oderat zadnje kolo, tacno ce molit da se izmedju dva takmicenja uvede PO. Al za ovo
Valja bjezati sa ove funkcije. Samo da hoce liga završit
- Duminjo
- Urednik foruma

- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6807 times
- Been thanked: 8025 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19074 times
Nisam vise zadnja
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1611 times
- Been thanked: 1456 times
Brata mi mog, bio sam 100 posto uvjeren da sam izgubio ovo koljo.
Inače,ja sam majoriziran.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Duminjo
- Urednik foruma

Koji si ti sreckovic. Gledam iz kola u kolo i ne vjerujemTokmak wrote: 14 Dec 2020, 17:27 Brata mi mog, bio sam 100 posto uvjeren da sam izgubio ovo koljo.![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Mala je promila vise golova u pet kola nego ti u svih 11..
I to nije da se desi cesto da neko zakaže. Protiv tebe svi zakažu.
Pazi sad kad Pizarro pogodi jednu ili dvije utakmice
I to nije da se desi cesto da neko zakaže. Protiv tebe svi zakažu.
Pazi sad kad Pizarro pogodi jednu ili dvije utakmice
- Tokmak
- Vucin apostol

To mi se malo vraća ono ispočetka lige,ali i prijašnjih sezona kad sam gubio na sve moguće i nemoguće načine.
A vidi nam rasporeda...
Spavaš li mirno Claudio Pizzaro?
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Mogao bi i Tokmak lako do prvog
- pizarro
- Forum [Bot]
- Duminjo
- Urednik foruma

- pizarro
- Forum [Bot]
- Tokmak
- Vucin apostol

- pizarro
- Forum [Bot]