ma ti si greskom
a trico , nnamerno kunem ti se
Moderator: VIP

ma ti si greskom
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jel moguce od umora tako mi rece doktor svasta,samo kaze pij napitke vrele ma odo u saunu,kad ujutru bude tema ode Anestezija a ne plati.
Zene su topanter7 wrote: 01 Feb 2026, 23:07"brate", sta je ovo ovi bi da te se rijese
"lajkuju" ti post
sta si im se zamjerio
ja sve mslio trico fin insan, kad vidi ovo
![]()
Uh, to gadno boli.Veca wrote: 31 Jan 2026, 14:22Zana wrote: 31 Jan 2026, 11:06
Moja Veco, baš mi je žao. Znam dobro kako ti je. Godinu dana sam ja ležala zbog kičme. Operisala je u 27-oj. To su strašni bolovi.
Molim te uzimaj najjače lijekove. Ne trpi. Uzimaj trodon, tramal, šta god imaš jako da ti smanji bolove koji unište živce. I ubiju psihu. Zaracet je dobar. Pij i apaurin da ti opuste tijelo. Želim ti što brže ozdravljenje.![]()
![]()
gledaj, preko dana ja nadjem polozaj, mogu sjediti skoro bez bolova, meni je najveci problem, noc...mogu ja i leci na stranu,ali da se ne okrecem, problem mi je kad se probudim, nema sanse da ustanem, kako god probam, umirem...ja tablete izbjegavam koliko mogu, eto sinoc sam prvu popila, mislis li da mi je ista pomogla...jutros se probudim, ako vjerujes, 2h sam ustajala i umirala...necu vise ni spavati, mozda, ako me san prevari...setam po cijelu noc i dan
![]()

Ima i dobrih doktora, ne odustaj od potrage.Veca wrote: 02 Feb 2026, 00:29 malkice mi je bolje, za jednu nijansu...kakav doktor, ne spominji mi ih, sve sto mogu, ja lijecim samasnimali su davno, znam sta mi je, isla, neisla, boli, kako boli...

Ako more od umora onda sam ja siguran da mi tako nesta nikad nece bitAnestzijaaa wrote: 02 Feb 2026, 00:06Jel moguce od umora tako mi rece doktor svasta,samo kaze pij napitke vrele ma odo u saunu,kad ujutru bude tema ode Anestezija a ne plati.

Tako je veco, nemoj ko ja u minut sicat na poso

jel na dobar nacin il na moj nacin

Biće sve dobrouvijek_kontra wrote: 02 Feb 2026, 10:08 Onako, nisam bas. Cekaju se neki nalazi tatini pa moji, dok ne dodju, nisam ni tam ni vam.

Hvala Zanki.

Sve znam, svaki kraj dana je kao pobjeda, neka tiha i svako novo jutro izazov, borba... nema odustajanja, sve dok noge drže tjelo i ovo malo dušeuvijek_kontra wrote: 02 Feb 2026, 10:40Hvala Zanki.Trudim se razmisljati tako ali moja anksioznost je uvijek tri koraka ispred pa mi svasta pada na pamet.
Jos stepen ispod i Lovrinac.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests