TROSJED
Moderator: VIP
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4307 times
- Been thanked: 3226 times
- Status: Offline
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3873 times
- Been thanked: 3577 times
Re: TROSJED
immuno wrote: 13 Aug 2022, 20:15To je najbolje da ostane tamo, jer kome bi ispricao nesto nebi vjerovao. Traume genitalnih organa I anusa je zaista nesto sto bez obzira jel u laksem ili tezem obliku je jednostavno uzaaas.Venera wrote: 13 Aug 2022, 19:34
Pitaj odjel bolničke urgentne službe o posljedicama tog isprobavanja.
Da seksualne igrice nemaju granice dokazao je i kirurg Kliničke bolnice Merkur koji je pacijente spašavao od raznih predmeta koji su se zaglavili u anusu i mokraćovod
Kirurg Kliničke bolnice Merkur, dr. Marijan Koršić otkrio je kako se u 40 godina staža svega nagledao u intimnim otvorima: lončića, pjena za brijanje, lakova za kosu, tikvica, janjećih kostiju..., prenosi 24 sata.
Mada se guranje pjene za brijanje ili lakova za kosu u anus većini ljudi ne čini prihvatljivo, ima i onih kojima je to vrhunac seksualnog užitka, što ne bi stvaralo nikakav problem da ne dođe do neugodnih situacija.
Naime, nerijetko se događa, da se neprimjereni predmeti zaglave u analnom otvoru ili pak u mokraćovodu što je opasno po život.
Jednom je došao čovjek koji je uspio ugurati trbušastu tikvicu. Nije se u bolnicu javio odmah jer je mislio da će tikvica sama i spontano izaći, nego tek nakon dva dana. Tada smo imali i dodatni problem jer je već počela truliti u organizmu", otkriva dr. Koršić, a prisjetio se i jednog koji je u analni otvor ugurao janjeću kost.
"Odgovarala mu je, priznao je pacijent na pregledu, jer je imala veliki zaobljeni vrh, “taman po mjeri”".
"Kod nekih je situacija opasna po život, pa se predmeti moraju vaditi operacijom kroz trbušnu šupljinu, a to se upravo dogodilo i jednom pacijentu koji se zabavljao s neonskom svjetiljkom koja mu je pukla u organizmu, dok je jedan uspio nagurati lončić od pola litre s drškom, a drugi bocu s eteričnim uljem.
Bilo je i onih koji guraju štošta u mokraćnu cijev, pa su tako u KB-u Merkur pacijentu našli bakrenu žicu u mokraćovodu.
Dr. Koršić tvrdi da su takvi pacijenti uvijek fini gradski ljudi srednje dobi, sređeni, namirisani i lijepo odjeveni, a često su oženjeni i imaju djecu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 142 times
- Been thanked: 244 times
Naseef Mushroom wrote: 15 Aug 2022, 00:38immuno wrote: 13 Aug 2022, 20:15
To je najbolje da ostane tamo, jer kome bi ispricao nesto nebi vjerovao. Traume genitalnih organa I anusa je zaista nesto sto bez obzira jel u laksem ili tezem obliku je jednostavno uzaaas.Da seksualne igrice nemaju granice dokazao je i kirurg Kliničke bolnice Merkur koji je pacijente spašavao od raznih predmeta koji su se zaglavili u anusu i mokraćovod
Kirurg Kliničke bolnice Merkur, dr. Marijan Koršić otkrio je kako se u 40 godina staža svega nagledao u intimnim otvorima: lončića, pjena za brijanje, lakova za kosu, tikvica, janjećih kostiju..., prenosi 24 sata.
Mada se guranje pjene za brijanje ili lakova za kosu u anus većini ljudi ne čini prihvatljivo, ima i onih kojima je to vrhunac seksualnog užitka, što ne bi stvaralo nikakav problem da ne dođe do neugodnih situacija.
Naime, nerijetko se događa, da se neprimjereni predmeti zaglave u analnom otvoru ili pak u mokraćovodu što je opasno po život.
Jednom je došao čovjek koji je uspio ugurati trbušastu tikvicu. Nije se u bolnicu javio odmah jer je mislio da će tikvica sama i spontano izaći, nego tek nakon dva dana. Tada smo imali i dodatni problem jer je već počela truliti u organizmu", otkriva dr. Koršić, a prisjetio se i jednog koji je u analni otvor ugurao janjeću kost.
"Odgovarala mu je, priznao je pacijent na pregledu, jer je imala veliki zaobljeni vrh, “taman po mjeri”".
"Kod nekih je situacija opasna po život, pa se predmeti moraju vaditi operacijom kroz trbušnu šupljinu, a to se upravo dogodilo i jednom pacijentu koji se zabavljao s neonskom svjetiljkom koja mu je pukla u organizmu, dok je jedan uspio nagurati lončić od pola litre s drškom, a drugi bocu s eteričnim uljem.
Bilo je i onih koji guraju štošta u mokraćnu cijev, pa su tako u KB-u Merkur pacijentu našli bakrenu žicu u mokraćovodu.
Dr. Koršić tvrdi da su takvi pacijenti uvijek fini gradski ljudi srednje dobi, sređeni, namirisani i lijepo odjeveni, a često su oženjeni i imaju djecu.
Ovaj clanak potvrdjuje opsjednutost nekih muskaraca guzicama. Sve su prilike da se radi o velikom broju. Pri tome ne mislim na homoseksualce.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Mundzira wrote: 15 Aug 2022, 01:59
Ovaj clanak potvrdjuje opsjednutost nekih muskaraca guzicama. Sve su prilike da se radi o velikom broju. Pri tome ne mislim na homoseksualce.

Joj ovo je tako istinito.

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1200 times
- Been thanked: 3773 times
Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu
Svak čast.Duminjo wrote: 13 Aug 2022, 13:58Da ne bude poslije "Bio je fin, niko se tome nije nado od njega..bla bla"
Jedna od stvari koje mene iritiraju kod zena je kad podju pricati kako se ne mogu rijesiti bivseg ili nekog drugog kretena. Kako im pise, proganja ih itd. Shvatam da se neke budale ne moze insan rijesiti odmah preko noci. Govorim o slucajevima kad zene pricaju da ih neko mjesecima proganja a one šute i ne smiju nista da urade jer ih je strah.
Nedavno mi kolegica ispricala nesto slicno. Kaze proganja je neki momak vec skoro dvije godine a ona nikako ne moze da ga se rijesi.. ponudim joj da nazovem momka, ona nece. Kaze "nemoj, on je lud, napravices samo jos veci belaj, ja cu ga ignorisati pa ce on kad tad prestati".
Malo poslije toga, zove kolegica i kaze "evo ga opet ispred kuce, zove me i ceka da izadjem, sta cu"..
Nista reko, eto me za 10 min.. Kaze "stani, nemoj, cekaj, mozda ode"..
Kontam, nemoj krc ja vec u autu.
Poprico sa momkom i nikad joj se više nije javio. Evo proslo tri ili cetiri mjeseca. Do tada, svakih 15 dana se javljo i dolazio joj pred kucu..
Zene drage, rijetko postoje pravi bolesnici koji se ne mogu iskontrolisati. U velikoj vecini se radi jednostavno o bezobraznim muskarcima koji su sigurni i ubijedjeni da njihovu zrtvu nema ko zastititi ili racunaju da ce zrtva sutiti i sve trpiti dok on navaljuje.
Prijavite, recite, bilo kome.. inace i same snosite odredjeni dio odgovornosti i mozete najebati bezveze iz naizgled bezazlene situVacije. I nemate cega da se plasite jer koji god muskarac maltretira zensko, to nije muskarac i takav ce podviti rep na prvi malo jaci odgovor.

Btw, ima li sad kakvih beneficija?

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21662 times
- Been thanked: 19714 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24975 times
- Been thanked: 25394 times
Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu
Duminjo ko batman,zapravo buttman.
Dok stalka komsinice dijeli spasonosne savjete
Dok stalka komsinice dijeli spasonosne savjete

dream of spring...
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Duminjo = Muzafer.
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 45 times
Hoce dzaba da izgubi glavu
Haj da ga je makar stavio
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 8233 times
Dijete. 22 godine.. doslo bez igdje ikoga ovamo i naletilo na kretena.
I nema

- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Aha, jest dijete.

- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2738 times
- Been thanked: 22698 times
- Status: Online
Valjda mu je bar ustipke napravila.Laser wrote: 15 Aug 2022, 09:58Svak čast.Duminjo wrote: 13 Aug 2022, 13:58
Da ne bude poslije "Bio je fin, niko se tome nije nado od njega..bla bla"
Jedna od stvari koje mene iritiraju kod zena je kad podju pricati kako se ne mogu rijesiti bivseg ili nekog drugog kretena. Kako im pise, proganja ih itd. Shvatam da se neke budale ne moze insan rijesiti odmah preko noci. Govorim o slucajevima kad zene pricaju da ih neko mjesecima proganja a one šute i ne smiju nista da urade jer ih je strah.
Nedavno mi kolegica ispricala nesto slicno. Kaze proganja je neki momak vec skoro dvije godine a ona nikako ne moze da ga se rijesi.. ponudim joj da nazovem momka, ona nece. Kaze "nemoj, on je lud, napravices samo jos veci belaj, ja cu ga ignorisati pa ce on kad tad prestati".
Malo poslije toga, zove kolegica i kaze "evo ga opet ispred kuce, zove me i ceka da izadjem, sta cu"..
Nista reko, eto me za 10 min.. Kaze "stani, nemoj, cekaj, mozda ode"..
Kontam, nemoj krc ja vec u autu.
Poprico sa momkom i nikad joj se više nije javio. Evo proslo tri ili cetiri mjeseca. Do tada, svakih 15 dana se javljo i dolazio joj pred kucu..
Zene drage, rijetko postoje pravi bolesnici koji se ne mogu iskontrolisati. U velikoj vecini se radi jednostavno o bezobraznim muskarcima koji su sigurni i ubijedjeni da njihovu zrtvu nema ko zastititi ili racunaju da ce zrtva sutiti i sve trpiti dok on navaljuje.
Prijavite, recite, bilo kome.. inace i same snosite odredjeni dio odgovornosti i mozete najebati bezveze iz naizgled bezazlene situVacije. I nemate cega da se plasite jer koji god muskarac maltretira zensko, to nije muskarac i takav ce podviti rep na prvi malo jaci odgovor.![]()
Btw, ima li sad kakvih beneficija?![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7719 times
- Been thanked: 18171 times
Ima li ista novo, jel se dostavljac igdje oglasio.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Smijem se kladit da nije čak ni to.
Dumke je klasični Muzafer, a Fudo i Havana su ševci.

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9890 times
Mene Duminjo uvijek pozitivno iznenadi.
Dumke
Dumke

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 8233 times
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7719 times
- Been thanked: 18171 times
Koji od ova tri doktora vam je najzgodniji?
Čini nam se da u posljednje vrijeme, zgodni doktori, bar što se tiče regiona, dobijaju sve veću pažnju.
Početkom avgusta pisali smo o doktoru, Vasiliju Vujoviću iz Beograda, kome je britanski Dejli mejl dodijelio titulu "najzgodnijeg doktora na svijetu".
Vasilije je hirurg za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a njegova popularnost je vrtoglavo porasla, a Vujović je svojevremeno otkrio, da je zbog fizičkog izgleda često imao probleme: "Čovjek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima", rekao je.
U Hrvatskoj jedan doktor posebno privlači pažnju pripadnicama ljepšeg pola. U pitanju je Josip Kovačević koji radi u KBC-u Zagreb, a osim što je požrtvovani ljekar koji se brine za najugroženije pacijente, on ima tijelo izvajano kao Apolon.
I BiH se može pohvaliti zgodnim doktorom koji, istina, radi u Hrvatskoj, ali se nikad nije stidio svog bosanskohercegovačkog porijekla.
Riječ je o ginekologu Asimu Kurjaku koji mami uzdahe nježnijeg pola zadnjih 70 godina.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2738 times
- Been thanked: 22698 times
Re: Koji od ova tri doktora vam je najzgodniji?
Onaj koji me izlijeci.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40402 times
- Been thanked: 26553 times
Re: Koji od ova tri doktora vam je najzgodniji?
ASIM KURJAK JEL ONO po podrumima cacko zene
Sve za dunjaluk koji je prolazan, a mrvice za Ahiret koji je vječan.