Bes me to cudi.Naseef Mushroom wrote: 21 Aug 2022, 17:30Ne mogu znati jer od Muhameda a.s. nema slika.
A Isa a.s. nije onakav kako ga kršćani prikazuju kao Isusa.
TROSJED
Moderator: VIP
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24126 times
- Status: Online
Re: Bosanka vozi kamione i hara društvenim mrežama
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
- Status: Offline
Spomenuo sam Aliju jer je tebi drag, pa eto uvažio sam to da nije živ.
Onda sam uzeo drugi najbolji primjer žive osobe. Argumenti i kritike na rad su ok. Porediti osobu sa psetom na takav način je bezveze od koga god da dolazi.
Da je neko umjesto tebe postavio sliku Bakira sa tim istim psetom ti bi se među prvima javio kao opržen da to osudiš. Ja to znam. Znaju i ostali.
Kao što rekoh stavka 4 su tvoji kompleksi i projekcije i ništa više.
Onda sam uzeo drugi najbolji primjer žive osobe. Argumenti i kritike na rad su ok. Porediti osobu sa psetom na takav način je bezveze od koga god da dolazi.
Da je neko umjesto tebe postavio sliku Bakira sa tim istim psetom ti bi se među prvima javio kao opržen da to osudiš. Ja to znam. Znaju i ostali.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Turi Salku ako smijes
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Što si se zakačio za mene kada ja nisam prvi ni krenuo sa Čika Peđom i psetom? Bolje se fokusiraj na to zašto je od toliko osoba većina prvo na njega pomislila kada je sepomenulo da jedno pseto ima više pratioca.Chan wrote: 21 Aug 2022, 18:00 Spomenuo sam Aliju jer je tebi drag, pa eto uvažio sam to da nije živ.
A to za Bakira i pseto bi bila još sitnica.
Pisali su svakakve stvari, i da je riđobrado govno, i da mu je otac Alija štakor, i da mu je žena kurva, da mu je kćerka kopile jer ne liči na njega, da ga treba zaklati, kamenovati, upucati itd.
Da je Čika Peđa doživio samo 1% prozivki kakve Bakir doživljava ti bi dobio srčani udar ali ukratko, neki ljudi su toliko nedodirljivi da im sve te uvrede ništa ne mogu a sa druge strane kod nekih ljudi se mora vještački održavati i forsirati njihova popularnost, a kada neko to ne radi onda su osobe poput tebe tu da ih kanceluju jer se mora održavati mit popularnosti
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Kaže mi lik koji brani Bakirovu ženu kao da je njegova žena. A pogotovo njega.
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ne branim ja nikoga već ne pljujem unaprijed nekoga čija se krivica nije dokazala, samo zato što je određene osobe cool pljuvati po intermetu.Chan wrote: 21 Aug 2022, 18:10 Kaže mi lik koji brani Bakirovu ženu kao da je njegova žena. A pogotovo njega.
Pogotovo ako to dolazi iz medijske kuhinje poznate po "Imamo dokaze da će Bakira ucijeniti u Neumu" i stavljanja X na čelo svakome ko ne paše da je umiješan u ubistvo Dženana Memića.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu
Otpušteni dostavljač iz Wolta dobio posao u BIA
BEOGRAD, 20. avgust 2022, (Njuz) – Dostavljač hrane koji je pre nekoliko dana dobio otkaz zbog uznemiravanja dobio je posao u Bezbednosno-informativnoj agenciji Srbije, saznaje Njuz. Bivši dostavljač, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da misli da je dovoljno kažnjen za svoj postupak time što je nedelju dana bio nezaposlen.
– Ova institucija je prepoznala moje kvalitete i ponudila mi poziciju analitičara snimaka sa hiljada sigurnosnih kamera instaliranih širom zemlje. Imam oštro oko i jako brzo procenjujem da li je subjekat zanimljiv, u bezbednosnom ili bilo kom drugom smislu, kaže “Petar” (lažno ime radi čuvanja privatnosti).
Nadležni iz BIA kažu da je ta agencija uvek u potrazi za dobrim kadrovima, koji “imaju dobro oko, asertivni su, brzo stupaju u akciju, ali što je najbitnije od svega, ne prelaze granicu pristojnosti”.
– To ponajbolje govori i činjenica da je na čelu BIA gospodin Bratislav Gašić, navodi se u saopštenju agencije.
– Svako uči na svojim greškama i budite sigurni da više neću kontaktirati devojke koje mi se sviđaju sa svog ličnog telefona, kaže “Petar” (pravo ime i broj telefona poznati redakciji).
BEOGRAD, 20. avgust 2022, (Njuz) – Dostavljač hrane koji je pre nekoliko dana dobio otkaz zbog uznemiravanja dobio je posao u Bezbednosno-informativnoj agenciji Srbije, saznaje Njuz. Bivši dostavljač, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da misli da je dovoljno kažnjen za svoj postupak time što je nedelju dana bio nezaposlen.
– Ova institucija je prepoznala moje kvalitete i ponudila mi poziciju analitičara snimaka sa hiljada sigurnosnih kamera instaliranih širom zemlje. Imam oštro oko i jako brzo procenjujem da li je subjekat zanimljiv, u bezbednosnom ili bilo kom drugom smislu, kaže “Petar” (lažno ime radi čuvanja privatnosti).
Nadležni iz BIA kažu da je ta agencija uvek u potrazi za dobrim kadrovima, koji “imaju dobro oko, asertivni su, brzo stupaju u akciju, ali što je najbitnije od svega, ne prelaze granicu pristojnosti”.
– To ponajbolje govori i činjenica da je na čelu BIA gospodin Bratislav Gašić, navodi se u saopštenju agencije.
– Svako uči na svojim greškama i budite sigurni da više neću kontaktirati devojke koje mi se sviđaju sa svog ličnog telefona, kaže “Petar” (pravo ime i broj telefona poznati redakciji).
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25218 times
- Been thanked: 27978 times
Re: Dostavljač iz Srbije otpušten nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je donio hranu
E gle Petra ebivetra
Acta non Verba
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Re: TROSJED
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
O kmecavac
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41487 times
- Been thanked: 28279 times
- Status: Online
Ovo samo tuca moze rijesiti
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Djevojku izbacili iz restorana zbog odjeće: "Da sam mršava nikom ne bi smetalo"

Tiktokerka Kejti Hejvud doživjela je veoma neprijatno iznenađenje na ulasku u jedan restoran u Londonu, kada su joj zaposleni rekli da ukoliko se ne presvuče ne može da uđe.
Ona je te večeri došla na rođendansku zabavu jedne prijateljice, kada joj je rečeno da je “njena odjeća previše pokazuje”, a za šta ova djevojka tvrdi da je “čista diskriminacija”.
Kejti je inače te večeri nosila roze topić dubokog dekoltea i neobičnu šarenu suknju na vezivanje, sa izrezom oko pupka. Međutim, osoblje joj je na ulazu u restoran saopštilo da mora da promijeni topić i suknju jer njena odjeća može da uvrijedi nekoga od ostalih gostiju.
Svi smo se lijepo obukli, došli smo na vrata, a onda mi je članica obezbjeđenja na vratima rekla: ’Ne možeš da uđeš takva. Moraš da promijeniš odjeću’. Ja sam joj odmah rekla da nemam ništa drugo, nakon čega je ona pitala moje prijateljice da li neko ima jaknu. Mogla je da vidi da nijedna nema jaknu – ispričala je Kejti u videu, dodajući da je zatim upitala zaposlenu zašto ne može da uđe tako odjevena.
Ovdje ima mnogo arapskih porodica, ne možete da dolazite tako obučeni – odgovorila joj je.
Kejti se raspravljala sa njom istakavši da na sajtu restorana nemaju nikakva uputstva o odijevanju. Nakon toga je ova djevojka bila primorana da svoju suknju na vezivanje namjesti tako da joj pokrije više kože, ali ističe da je to morala da radi nasred puta i pred zaposlenim muškarcima.
Kada je napokon stigla do stola, navodno su zaposleni ponovo od nje tražili da obuče jaknu, uprkos tome što su njene drugarice bile jednako golišave. Kejti kaže da su ih nakon toga premjestili za drugi sto, kako ne bi bili u vidokrugu ostalim gostima, zbog čega im je bilo veoma neprijatno.
Nakon ovog neprijatnog događaja, ona tvrdi da je u pitanju diskriminacija zbog toga što je krupnija djevojka koja pokazuje kožu, te da su je ignorisali kada je tražila da razgovara sa menadžerom.
Njeno iskustvo je privuklo mnogo pažnje na društvenim mrežama, gdje su se mnogi složili da je bila previše razgolićena, dok ima i onih koji smatraju da je izgledala prelijepo.
„Bez loše namjere, autfit je prelijep, ali mislim da je neprikladan za restoran”, “stvar je u tome, da je bila neka mršavica, to im ne bi smetalo”, “izgledaš prelijepo, šta god da obučeš, nemoj da dozvoliš da te idioti poljuljaju, oni te samo mrze”, pisali su joj u komentarima.
Šta vi mislite, da li je ova odjeća bila previše izazovna za restoran?
(Hayat)
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31375 times
- Been thanked: 29099 times
Re: Djevojku izbacili iz restorana zbog odjeće: "Da sam mršava nikom ne bi smetalo"
Neuredna je i aljkava. Nema stila. Ne zna za red. U restoran se ne ide tako. I to nema veze arapi tu bili ili ameri.
Pogotovo nema veze sa kilazom.
Pogotovo nema veze sa kilazom.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13504 times
- Been thanked: 14707 times
Re: Djevojku izbacili iz restorana zbog odjeće: "Da sam mršava nikom ne bi smetalo"
Na plazu da je otisla bila bi 
Zna ona jako dobro da je ovo neprikladno I bas zbog toga je to i uradila jer treba napraviti story
jos poenta diskriminacija ma pun pogodak. Steta lijepa djevojka sve ovo joj netreba.
Zna ona jako dobro da je ovo neprikladno I bas zbog toga je to i uradila jer treba napraviti story